Trendy doplňky. Kombinace, které vyšperkují tvůj outfit

Trendy doplňky. Kombinace, které vyšperkují tvůj outfit

Neustále nás udivuje, jak velký vliv mohou mít šperky a všeobecně doplňky na náš outfit, který může být sebejednodušší, ale těmi malými detaily a sílou, která v doplňcích je vznikne ve finále trendy a nadčasový outfit.

Džíny, basic triko, blejzr, vlněný svetr - to jsou jedny ze základních prvků, na kterých dokážeme postavit šatník. Pak ale přicházejí na řadu kousky, jako jsou kabelky, boty, klobouky, šperky a spousta dalších doplňků, které ti dodají tu pravou osobitost.

zdroj: zara.com

Stejně jako u čehokoli jiného i v tomto případě nedoporučujeme kupovat a podléhat módním trendům jen proto, že jsou na okamžik na vrcholu módního výsluní a příští sezónu už si na ně ani nevzpomeneme. Ovšem konkrétně ve špercích to tak většinou nebývá. Ty totiž mají tendenci držet se v kurzu déle. Tedy pokud se vůbec někdy ztratí. Vybírej spíše podle sebe, co vystihuje tvůj styl, hodí se k tvému šatníku a o čem jsi přesvědčená, že budeš nosit dlouho. Podle toho se pak také bude odrážet cena, kterou budeš ochotná za konkrétní šperk nebo bižuterii utratit.

Tady je několik našich tipů na doplňky, které doladí tvůj outfit a můžeš se spolehnout, že trendy budou zatraceně dlouho.

Nepřehlédnutelné perly

Perly kralují šperkařské scéně již dlouhá léta a podle zvučných jmen světových návrhářů a jejich posledních kolekcí tomu bude i nadále. Investice do perlových šperků je dlouhodobá a právě v tomto případě se jedná o kousek, který by neměl chybět v žádné šperkovnici. 

zdroj: pinterest.com 

Brož

Zpátky do minulosti. To je na módě úžasné. Jak rychle se dokáží přijmout trendy z let minulých. S menším vylepšením, obnovou a modernizací jsou tu zpět. Ano, řeč je o brožích. Pokud doma nějakou máš, oživ s ní podzimní vlněné sako, cardigan nebo kabát. 

zdroj: pinterest.com

Nový pár

Jestli se ti občas stává, že nemůžeš najít náušnici do páru, nezoufej, ale kombinuj. Nesourodé a asymetrické náušnice jsou dalším trendem, pro který neexistují žádná pravidla. Pokud by sis podobný "pár" chtěla pořídit, mnoho návrhářů a módních značek prodává takové náušnice, u kterých je často např. podobný materiál nebo barevný tón šperku, aby byl zachován styl a kombinace působila čistě a elegantně.

zdroj: pinterest.com