Vánoční inspirace: Ty nejlepší dárky pro ni

Vánoční inspirace: Ty nejlepší dárky pro ni

Pokud stále tápeš nad vánočními dárky pro kamarádku, maminku, nebo sestru, je to tedy za pět minut dvanáct, ale my pro tebe máme několik tipů na dárky, které ještě stihneš objednat a dokonale zabalit pod vánoční stromeček. Nápadů na dárky pro ženy není nikdy dost. Ba naopak! Tak tady je náš průvodce těmi nejlepšími dárky, které potěší nejednu ženu.

 1. Nohy v teple

Ultra příjemné a tak teplé. Nízké válenky, které se hodí doslova ke každému outfitu, a to i v případě, že se rozhodneš darovat je jako domácí obuv.


foto: erikafashion

2. Péče o rty

Tento set je dokonalým dárkem pro každou ženu, kterou trápí neustále suché rty. Hydratační kombinace balzámu a noční masky dopřeje rtům tu nejlepší péči. Výsledkem budou krásné, vláčné a dokonalé rty.

foto: se svolením notino

3. Krásná pleť

Ideální dárek pro maminku. Set, který obsahuje sérum s kyselinou hyaluronovou, minerální vodu pro citlivou pleť a intenzivní fluid proti stárnutí pleti s SPF50+. Péče o pleť pro každodenní použití v dokonalém dárkovém balení.

foto: se svolením notino

4. Dokonalý spánek

Ať už vybereš něco odvážnějšího třeba pro ségru, nebo kamarádku, kvalitní pyžamo je dokonalým dárkem, který nesmí chybět na žádné Vánoce. V kolekci nočního a domácího prádla Tezenis všechno tohle najdeš. 

foto: se svolením tezenis

5. Šála

Měkké dárky (a speciálně šála) jsou možná tím pravým vánočním klišé, ale dokonalá šála potěší. Navíc tento typ doplňku vydrží díky své nadčasovosti v šatníku opravdu dlouho. 

foto: erikafashion 

6. Vůně

Dokonalý vánoční dárek, kterým rozhodně potěšíš spoustu žen ve svém okolí, i když by to mohl být možná oříšek trefit se do vkusu, co se vůně týče. Každopádně se značkou Byredo, je to většinou spíše sázka na jistotu.

foto: se svolením douglas

7. Společné vzpomínky

Dokonalým dárkem pro maminku nebo nejlepší kamarádku bude vyvolání společných fotek. Zkus vytvořit koláž, nebo retro magnety. Každý den tak budou mít vaše společné vzpomínky na očích. 

foto: se svolením vyvolejto

8. Káva nebo čaj

Tahle nádhera je naším favoritem. Ranní káva by ihned dostala jiný rozměr, takže pokud máš ve svém okolí někoho, kdo rád čajíčkuje, nebo si svůj den neumí představit bez šálku dobré kávy, neváhej! 

foto: se svolením ententykydvaspaliky