Nejlepší nude rtěnky, které musíš vyzkoušet

Nejlepší nude rtěnky, které musíš vyzkoušet

S nude barvou rtěnky je to jako s klasickou červenou. Nikdy nevyjde z módy. Ať už se rozhodneš pro decentní make-up nebo právě o výrazný, u kterého je občas potřeba lehce ubrat, právě nude odstín rtěnky tomu může pomoci. Tak pojď trochu zaexperimentovat a najdi ten svůj odstín, který budeš chtít nosit každý den.

Nude rtěnky_2

zdroj: pinterest.com

Podobně jako je to s tou klasickou červenou i nude odstíny mají svá specifika. Prostě ne každé z nás sluší to samé. Výběr tak přizpůsob barvě vlasů, tónu pleti, ročnímu období a barvě tvých zubů. 

Odstín je jedním z faktorů při hledání té správné nude rtěnky, druhým důležitým faktorem je také textura. Klasická rtěnka, matná, lesklá nebo v tomto případě i hydratační balzám. Každá z těchto voleb může být tou pravou pro jinou příležitost. Tak si ujasni, zda chceš mít po celý den dokonalé rty bez téměř žádné úpravy - pak sáhni po těch klasických rtěnkách nebo matných texturách. Pokud ovšem toužíš, aby se tvé rty neodolatelně leskly a odrážely světlo - zvol lesklé rtěnky. U těch ovšem bude během dne potřeba nějaké té úpravy nebo doplnění.

Nude rtěnky_1

zdroj: pinterest.com

Máme pro tebe pět tipů na nejlepší nude rtěnky široko daleko, které jsou nejen kvalitní, ale vybrali jsme i různé varianty a textury. Určitě si z našeho seznamu top nude rtěnek vybereš tu pravou, která bude sedět právě tobě. 

1) MAC Matte Lipstick

Tato rtěnka má extrémně bohaté krémové složení s matným efektem a opravdu vysoce pigmentovanými odstíny. Na rtech tak vydrží nekonečně dlouho. 

MAC Lipstick

zdroj: maccosmetics.cz

2) Charlotte Tilbury

Minimalistické líčení v podobě ikonického odstínu Pillow Talk od Charlotte Tilbury si zamiluješ. Vyživná, hydratační a dlouhotrvající rtěnka, která je vhodná na každodenní líčení.

Nude rtěnky

zdroj: charlottetilbury.com

3) Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Matná rtěnka s intenzivní saténovou texturou a nekonečnou výdrží. Snadná aplikace a dokonalá barva ti poskytne plné krytí a ohromující výsledek. Za nás je dokonalou nude volbou odstín Prime Beige.

Nude rtěnky YSL

zdroj: sephora.cz

4) Maybelline Superstay

Tekutá matná rtěnka, se kterou vykouzlíš opravdu nádherné líčení a bez větších úprav vydrží téměř celý den. Navíc za skvělou cenu! Z této řady doporučujeme vyzkoušet určitě více odstínů.

Nude rtěnky - maybellinejpg

zdroj: parfemy-elnino.cz

5) L'Oreal Paris Color Riche Satin Lipstick

Vysoce pigmentovaná rtěnka s jemnou texturou a vyživujícím složením. Obsahuje vitamín E, omega 3 a arganový olej. Výsledkem ti budou nádherně nalíčené a vyživené rty. Doporučujeme odstín Nude 235.

Nude rtěnky - Loreal

zdroj: notino.cz