5 tipů, jak kombinovat legíny

5 tipů, jak kombinovat legíny

Legíny už dávno nejsou jen kouskem, který se hodí do posilovny nebo tak maximálně na domácí nošení a víkendový odpočinek. Doba se změnila a móda jde s dobou, takže ruku na srdce, kdo z nás teď legíny nosí častěji než dříve? No, věříme, že nás bude hodně. Není se ani čemu divit. Teda kromě toho podlí, na které si zvykneš opravdu rychle se s tímhle kouskem dají vymyslet krásné kombinace, které mohou být i elegantní. Ano, je to tak! Pokud ti chybí inspirace, máme pro tebe hned několik tipů, jak oživit outfit, ve kterém dominují právě legíny.

Velké pleteniny

Aktuální období přímo nahrává velkým svetrům, do kterých se chceme zachumlat. Legíny to jednoduše doplní a lehce srazí ten oversize nádech. Podle počasí už jen doladíš boty. Jezdecké kozačky, mokasíny nebo kotníkové tenisky? Jak je libo!

Legíny_1

zdroj: pinterest.com

Denim

Úžasná kombinace, ze které by se klidně mohla stát klasika. Oversize denimová košile či bunda a lehce retro šponovky, které můžeš s vysokými podpatky obléknout na večerní akci s kamarádkou.

Legíny_4

zdroj: pinterest.com

Sako

Ta pravá kombinace, která dokáže být ženská a elegantní zároveň. Kdo by to byl řekl, že takhle budeme mluvit o legínách. Bingo! Vezmi k nim své oblíbené sako. Pokud bys chtěla ještě více zvýraznit siluetu, přidej přes sako pásek.

Legíny

zdroj: pinterest.com

Nohy až do nebe

Vysoké kozačky po kolena, vlněné legíny, sako, výrazné náušnice a máš hotovo! Vidíš to. Outfit, který chceme nosit každý den.

Legíny_3

zdroj: pinterest.com

Zůstaň v teple 

Ona nás ta zima ještě potrápí, ale klid, k legínám se hodí i trendy puffer kabáty a bundy. Jednoduchá záležitost, která bude ideální při víkendové procházce městem. Styl i pohodlí zajištěno!

Legíny_2

zdroj: pinterest.com