Hodnocení obchodu

5,0 5141 hodnocení
5
5035x
4
63x
3
23x
2
10x
1
10x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Veronika | 5.10.2022
Přidávám se k velmi pozitivnímu hodnocení. Zboží ve výborné kvalitě a pokud náhodou něco nesedí, komunikace i vrácení naprosto bez problému. Tento e-shop je můj oblíbený, určitě se budu pravidelně vracet. Milá spolupráce. ????
AL Avatar autora Andrea Lindovská | 5.10.2022
Komunikace dobrá, zboží nic moc. Pach čínského zboží mě praštil do nosu ihned po otevření krabice s botama. Krabice zmačkaná, snad z jiných bot, jelikož obsahovala nápis KHAKI v kolonce "barva". Kvalita produktu špatná, béžové boty YUKON nedoporučuji.
RH Avatar autora Romana Helwigova | 4.10.2022
Koupila jsem si vestu a je uzasna moc dekuji hned si objednam neco dalsiho
PN Avatar autora Pavla Nevařilová | 4.10.2022
L Avatar autora Luci | 4.10.2022
Top oblečení, dokonalé materiály a vždy sedí perfektně. Když sháním něco nového na sebe vždycky to vyhraje Erikafashion. Jinde už nenakupuji. I reklamace proběhla rychle a bez problémů.
JV Avatar autora Jitka Vondráčková | 4.10.2022
Jsme spokojeni. Šaty byly moc hezké, ale byly malé v průramku.
TN Avatar autora Tereza Novotná | 2.10.2022
OT Avatar autora Olga Thámová | 30.9.2022
Super. Oceňuji možnost objednání v e-shopu a vyzkoušení a prohlídku ve velmi hezké prodejně. A navíc ještě optimisticky naladěné a velice příjemné zaměstnankyně. Gratuluji vám i k výběru fotografa. Děkuji vám. Olga Thámová
BK Avatar autora Barbora Kolínová | 30.9.2022
Nakupuji od slečny Eriky na jejím e-shopu už po několikáté a nemůžu si její produkty vynachválit, naprostá spokojenost, doporučuji všem co nad kupem váhají, rychle doručení, kvalita věcí perfektní a přístup všech slečen přátelsky a milý. Děkuji!❤️
MH Avatar autora Magdaléna Hájíčková | 27.9.2022
Všichni z týmu Erika Fashion jsou moc ochotní a příjemní, je moc příjemné zde nakupovat, určitě doporučuji není problém si zboží vyzkoušet a případně vyměnit za jiné lépe padnoucí. Což byl i můj případ s těmito šaty, měla jsem původně vybrané úplně jiné a po vyzkoušení byly Zephyr šaty jasnou volbou, děkuju moc za to doděláte
SH Avatar autora Soňa Havlůjová | 26.9.2022
spokojenost
ND Avatar autora Nikol Drescherová | 24.9.2022
Jsem naprosto spokojena. Byla jsem prekvapena, ze barva byla jak na obrázku (u věci, které jsem si objednala). Šaty skvěle pasují. V obchůdků skvělý personál. A komunikace přes IG také skvělá. Chtěla bych reagovat na některé jiné připomínky k průhlednosti šatů. Ano některé Šaty jsou průhlednější což je logické u takové látky když nemají spodničku (což se ani nehodí když mají takový rozparek, že jo ;) ). Ale dá se to řešit tělovou barvou kalhotek a je to vyřešeno.. a líbí se mi jak jsou vzdušné :)
VM Avatar autora Veronika mochova | 23.9.2022
Krásný apokojenost
JS Avatar autora Jitka Skládalová | 22.9.2022
AM Avatar autora Alena Merglová | 15.9.2022
Šaty krásné, ale průhledné.
PS Avatar autora Pavlína Svobodová | 13.9.2022
Šaty jsou moc krásné i když barva jiná než na obrázku. V obchodě byly hrozně milé slečny a ochotné. Takže doporučuji
DL Avatar autora Dana Lukešová | 12.9.2022
Velice, já moc děkuji za překrásné šaty a milý dárek
A Avatar autora Adéla | 12.9.2022
Šaty jsou krásné, vypadají jako na obrázku. I velikost sedí, takže moc doporučuji.
MB Avatar autora Martina Brynychová | 12.9.2022
Naprostá spokojenost, ochota, milé jednání a rychlé. Šaty jsou naprosto dokonalé.
SM Avatar autora Sára Marie | 10.9.2022
Šaty miluji”❤️Vzala jsem si je do Říma a byla za hvězdu????jsou krásné , kvalitní materiál.Balíček přišel rychle