BLOG

IMG_0330

Děkujeme za každé označení a za to, že tolik a rády nosíte naše šaty a vypadáte tak nádherně. Milujeme, jak nosíte naši módu. Tohle jste vy!

Přečíst
Séra na růst řas, která skutečně fungují
Séra na růst řas, která skutečně fungují

Séra na růst řas, která skutečně fungují

Dlouhé, husté a objemné řasy. Sen? Rozhodně ne! Stejně jako tvá pleť potřebuje každý den tu správnou péči, tak ji potřebují i tvé řasy. Každodenní používání kvalitního séra na růst řas je dokáže doslova proměnit během několika týdnů. Samozřejmě ne každá séra, ale některé skutečně dokáží obnovit i ty nejpoškozenější a nejkřehčí řasy, takže počítej s tím, že pokud takové vyzkoušíš, každý se bude ptát, jestli nosíš umělé řasy. Vyzkoušeno!

foto: Pinterest

Vyplatí se séra na řasy?

Konečné tajemství dlouhých a přirozeně hustých řas spočívá z velké části v genetice, ale dosáhnout dlouhých řas je také možné díky pravidelnému používání séra. Navíc tato séra nejsou určena pouze pro řídké a tenké řasy, ale také pro majitelky hustých a delších řas. Je potřeba stále o řasy pečovat a dodávat jim potřebné vitamíny a podporovat je v jejich síle a kráse.

Co vlastně nejvíce poškozuje naše řasy?

Přirozeně máme kolem 200-300 řas na každém víčku, ale ztrácíme zhruba čtyři řasy denně. Trvá asi tři měsíce, než tyto plné řasy dorostou do své původní délky, než spadnou a celý růstový cyklus začne znovu. Ale v naší neustálé snaze dosáhnout těch nejhezčích řas tento proces většinou trvá déle. Zkoušíme různé řasenky, natáčíme, odličujeme. Ony totiž i ty nejlepší řasenky a oční linky dokáží způsobit, že naše řasy budou suché a křehké a náchylnější k lámání. Také důkladné odstranění make-upu může opravdu zvýšit množství řas, které každý večer vypadne. No, a kleštičky na řasy tomu rozhodně nepomůžou. Ještě horší jsou pak voděodolné řasenky, u kterých je potřeba důkladné odlíčení, při kterém musíme použít přece jen o trochu více síly.

Jak séra na řasy fungují a kdy jsou vidět první výsledky?

Séra na řasy se vstřebávají do folikul a pomáhají stimulovat jejich růst, snižují vypadávání řas a posilují kořínky. Po pravidelném používání je prodlužují a zahušťují. Některá svým složením připomínají kondicionér. Směs vitamínů, antioxidantů a peptidů, které dokáží řasy udržovat zdravé, lesklé a silné.

První výsledky výrobci slibují okolo šesti týdnů, a to můžeme z vlastní zkušenosti potvrdit. Někdy i dříve bylo na první pohled vidět zlepšení stavu řas, vypadaly opravdu silnější, pevnější a zdravější s krásným leskem.

foto: Pinterest

A co vedlejší účinky

Kromě uvedených pozitiv v podobě dokonalých řas je možné, že ti některé z nich nemusí sednout, zvlášť pokud máš citlivější oči nebo pleť. Přece jen se jedná o aktivní složky. Proto je vždy možné vyzkoušet nejprve na pokožce, zda bude negativně reagovat. Každopádně je také důležité vždy dodržovat pokyny a používat sérum tak, jak doporučuje výrobce.

Která séra na růst řas za nás stojí za vyzkoušení?

1. Olaplex Lashbond (1660 Kč, Sephora), 2. Natucain Lash Serum (1152 Kč, Notino), 3. Benefit Cosmetics Whoop Lash (1520 Kč, Sephora), 4. Anastasia Beverly Hills Lash Genius (770 Kč, Sephora)

Číst článek
Proč je snídaně tak důležitá?
Proč je snídaně tak důležitá?

Proč je snídaně tak důležitá?

Snídaně je jednou z věcí, kterou buď miluješ a dokážeš si ji užívat, anebo ji obcházíš velkým obloukem. Ano, jsou lidé, u kterých první sousto začíná během oběda. Ať už to máš jakkoli, zjistili jsme, co je pro naše tělo opravdu klíčové a co dokáže spolehlivě nastartovat náš metabolismus.

Už vidíme ty dokonalé ranní fotky s tím nejkřupavějším croissantem, velkou dávkou kofeinu v podobě našlehaného cappuccina s malou mističkou jahodové marmelády a plátkem másla. Yes! No, jasně, tohle se líbí i nám a je teda pravda, že si podobná rána umíme barvitě představit, ale konzumace potravin s vysokým obsahem cukru sice během rychlosti světla vystřelí i hladinu glukózy v krvi, ale zároveň to zapříčiní fakt, že během stejně krátké doby budeme mít opět hlad nebo na něco chuť. 

foto: Pexels

Proč je snídaně tak důležitá a jak by měla vypadat?

Snídani je přikládána poměrně velká důležitost. Ano, jako první jídlo a nastartování našeho těla, zlepšení kognitivních funkcí, zvýšení hladiny energie, lepší trávení - je to prostě logické. Ale každý jsme jiný a je tedy potřeba především poslouchat naše tělo a jeho signály. Pokud máme hlad a nedostatek energie, měli bychom to brát jako správný signál k tomu, že je čas doplnit potřebné živiny. První jídlo dne, když budeme mluvit stále o snídani, by mělo obsahovat především dostatek bílkovin a vlákniny spolu se zdrojem vitamínů (ovoce nebo zeleniny).

Jaká jsou nejlepší jídla ke snídani?

Stejně jako v životě i na talíři je důležitý především balanc. Vyvážená směs makroživin - sacharidů, bílkovin a zdravých tuků a samozřejmě vitamínů a minerálů. Co si tedy ke snídani dát?

  • Oves: výborná potravina pro stabilizaci krevního cukru, déle zasytí, bohatá na vlákninu. Poskytuje také komplexní sacharidy pro trvalou energii. Takže vyzkoušej ovesnou kaši, nebo ovesné muffiny, přidej do domácí granoly.
  • Řecký jogurt: má vysoký obsah bílkovin, takže pomáhá nejen při opravě svalů, jejich regenerace, ale také zasytí. Obsahuje také probiotika, podporující zdraví střev a vápník pro zdraví kostí.
  • Vejce: jsou skvělým zdrojem vysoce kvalitních bílkovin a základních živin. Dokáží tě zasytit a poskytnout trvalou energii po celé dopoledne.
  • Bobulovité ovoce: borůvky, jahody a maliny jsou bohaté na antioxidanty, vitamíny a vlákninu. Dodávají přirozenou sladkost a přispívají k celkovému zdraví. Hodí se tedy nejen jako ozdoba ranní ovesné kaše. To bude fotka!
  • Ořechy a semínka: takové malé zkrášlovadlo každé kaše, které je zároveň velkým zdrojem zdravých tůků, bílkovin a vlákniny. Mandle, chia semínka, lněná semínka apod.
  • Avokádo: lehce kontroverzní ovoce, které bylo pohlceno fancy stylem, ale nebudeme ho zatracovat. Je opravdu bohaté na živiny a mononenasycené tuky, které jsou zdravé pro srdce. Poskytuje také vlákninu, vitamíny a minerály.
  • Smoothies: dobře vyvážené smoothie s ovocem, zeleninou, řeckým jogurtem a zdrojem zdravých tuků (jako je ořechové máslo nebo avokádo) může poskytnout rychlou a pohodlnou snídani s řadou živin.

foto: Pexels

Čemu se na snídani vyhnout?

Tak částečně jsme to už nakousli. Obecně platí, že nejhorší jídla, která si můžeš dát ke snídani, jsou s vysokým obsahem cukru a nízkým obsahem vlákniny a bílkovin. Sice nám chutnají možná o něco více, ale prostě nedokáží zasytit tak, jak bychom potřebovali a hlavně neobsahují nic moc dobrého pro naše tělo. Takové potraviny jsou například.

  • Sladké cereálie: spousta cereálií má vysoký obsah přidaných cukrů, což může přispět k nárůstu hmotnosti, zvýšení hladiny cukru v krvi a ztrátě energie během dne.
  • Pečivo: třeba ty vynikající croissanty, které obsahují vysoký podíl rafinovaných sacharidů a přidaných cukrů. Mohou poskytnout rychlou dávku energie, ale často je to krátkodobé, což později vede k hladu a chutím.
  • Uzeniny: slaninka, klobásky a další zpracované maso mají vysoký obsah nasycených tuků a mohou obsahovat přísady a konzervační látky. Jejich pravidelná konzumace může přispět k srdečním onemocněním a dalším zdravotním problémům.
  • Káva: nápoje plné cukru a sirupů, jako jsou ochucené latté nebo slazené ledové kávy, mohou přispět k nadměrnému příjmu kalorií a nárůstu cukru.
  • Ochucené jogurty: ochucené jogurty často obsahují přidané cukry a umělé příchutě.
  • Ovocné šťávy: zatímco celé ovoce je obecně zdravou volbou, ovocné šťávy mohou mít vysoký obsah cukrů a postrádají vlákninu, která se nachází v celém ovoci.

Možností je opravdu mnoho a je nám jasné, že někdy prostě ráno není tolik času na to, abychom se připravovali s omeletkama, a tak je potřeba sáhnout po něčem rychlém, ale stále kvalitní. Důslednost může usnadnit vytvoření zdravých stravovacích návyků a udržení si té správné rutiny. Kaši si můžeš připravit už večer a ráno, jako když najdeš. 

Klíčem je nakonec najít rovnováhu, která ti vyhovuje, s ohledem na tvou nutriční potřebu, preference a životní styl.

foto: Pexels

Číst článek
Co ve skutečnosti znamenají tvé sny? 5 nejčastějších snů a jejich výklad
Co ve skutečnosti znamenají tvé sny? 5 nejčastějších snů a jejich výklad

Co ve skutečnosti znamenají tvé sny? 5 nejčastějších snů a jejich výklad

Udává se, že zhruba okolo 75 % z nás má opakující se sny. Nevíme, jestli patříš do té skupiny i ty, ale my rozhodně ano. Někdy ty pády a šlápnutí do prázdna nejsou zrovna nejpříjemnějším vyrušením ze spánku, takže nás zajímalo, co to vlastně znamená.

Z nedávného globálního průzkumu, který byl provede online u více než pětistovky účastníků dokázal, že téměř u 72 % z nich se opakující sny týkaly především testů a zkoušek ve škole, pronásledování, anebo pádů.

Společných témat je spousta. Nevěra, padání zubů, nehoda. Co ale tyto opakující se sny vlastně znamenají? Občas nás přepadá lehká panika, co nám to vlastně naše podvědomí chce říci?

foto: pinterest

Psychologové a odborníci tvrdí, že opakující se sny nejsou známkou blížící se zkázy nebo špatného duševního zdraví, takže pokud je tvůj opakující se sen děsivý, zůstaň v klidu. Jejich účelem je komentovat to, co se děje v našem bdělém životě, a pomoci vidět vše v širším obraze, který si dost možná neuvědomujeme, když jste vzhůru. Snící mysl využívá sílu opakování, aby upoutala naši pozornost. 

Zde jsou některé z nejčastějších opakujících se snů a co znamenají:

Pád

Pád není jen nejčastějším opakujícím se snem, je to také nejčastěji uváděný sen (tak je nás hodně). Pokud se ti zdá o pádu, zkus popřemýšlet, zda ve svém reálném (bdělém) životě cítíš dostatek podpory. Zda cítíš dostatek kontroly v důsledku náhlého stresu nebo náročného období. Zastav se a udělej si čas na sebe a své myšlenky.

foto: pinterest

Nevěra

Odborníci na snění se shodují, že opakující se nevěra v našich snech neznamená to, že nás partner podvádí, ale odráží to pocit, jak se sami cítíme. Zkus se zeptat sama sebe, co pro tebe znamená podvádění. Zklamala si se nějakým způsobem? Nenaplňuje tě to, co děláš ve svém životě? Nebo sama sebe okrádáš o čas se svým partnerem nebo máš pocit, že je tvůj partner hodně zaneprázdněný prací či svými koníčky a kamarády? Možná vám jen chybí společný čas, zábava a prohlubování vašeho vztahu.

Přátelství se slavnými lidmi

Když se ve tvém snu objeví celebrita nebo slavná osoba, představuje to nějakou vlastnost, kterou v sobě toužíš nebo potřebuješ objevit pro svůj osobní růst. Snít o přátelství s celebritou může být známkou toho, že se snažíme nevědomě zpracovat myšlenky o částech sebe sama, které nám připomínají tuto celebritu. Tak popřemýšlej, jaké pocity v tobě daná osoba vzbuzuje. Pokud netušíš, kdo je celebrita ve snu, naznačuje to potřebu většího uznání nebo uznání ve tvém životě. Pokud se ti naopak tato osoba opakovaně objevuje ve tvých snech, může to být známkou toho, že se cítíš být schopná ztělesnit její ideální charakterové rysy a pracovat na tom. Tak o kom se ti zdá?

foto: pinterest

Být nepřipravený na zkoušku

Obsah tohoto snu je jedním z nejčastější u lidí, u kterých bychom to absolutně nečekali. Tedy těch, kteří vždy byli na všechny zkoušky a testy připravení. Pokud se ti právě tento sen opakuje, tvá snová mysl tě nejspíše upozorňuje na vysoké očekávání, která od sebe máš, a připomíná ti, že i když je perfekcionismus obdivuhodný, někdy je dost dobrý také přijatelný a naprosto v pořádku. Takový sen ti může připomínat, abys na sebe nebyla přehnaně tvrdá, a že být spokojená s tím, jaká jsi, trumfne jakýkoli výsledek. 

Smrt blízké osoby

Smrt milovaného člověka může být extrémně nepříjemným a rozrušujícím tématem snů. Následná panika a obavy, že se někomu, na kom ti záleží, stane něco hrozného. Ale v drtivé většině případů sny o smrti jednoduše ukazují na změnu dynamiky vztahů. Mnoho rodičů má tyto sny o svých dospívajících dětech, když jdou na vysokou školu. Sen jim připomíná, že jedna fáze života končí, ale s každým koncem přichází nový začátek. Sen také nemusí odkazovat na vztah s osobou, která ve snu zemřela, ale na vztah, který máš sama se sebou, a na to, jakou roli tato osoba ve tvém životě hraje.

foto: pinterest

Číst článek
Sezona večírků je tady! Náš průvodce nejvíc chic outfity
Sezona večírků je tady! Náš průvodce nejvíc chic outfity

Sezona večírků je tady! Náš průvodce nejvíc chic outfity

Poslední měsíce roku jsou vždy ve znamení vánočních večírků, večeří a všemožných akcí oslavujících svátky a konec roku. Ano! A my jsme tady od toho, abychom ti přinesli pořádnou dávku chic inspirace na outfity, které se budou hodit přesně na takové příležitosti. Protože milujeme Vánoce, oslavy a setkávání s přáteli, naše poslední kolekce je plná modelů, ve kterých budeš vypadat dokonale. 

Nepřehlédnutelná červená

Červená je barva Vánoc. Pokud ti v šatníku chybí nějaký výrazný červený kousek, je ta správná chvíle napravit to!

Trocha třpytu

Správný večírek je plný flitrů a blýskavých modelů. Teda takhle - všeho s mírou. Ale my tenhle třpyt prostě milujeme!

Něco speciálního

Některé večírky si žádají něco extra. Dlouhé elegantní šaty, nebo dokonalý overal s nepřehlédnutelnými detaily. Ať už se rozhodneš pro některý z modelů, stačí jen doplnit skořepinovou kabelkou do ruky a nude, nebo stříbrnými botami.

Číst článek
Vánoční inspirace: Ty nejlepší dárky pro ni
Vánoční inspirace: Ty nejlepší dárky pro ni

Vánoční inspirace: Ty nejlepší dárky pro ni

Pokud stále tápeš nad vánočními dárky pro kamarádku, maminku, nebo sestru, je to tedy za pět minut dvanáct, ale my pro tebe máme několik tipů na dárky, které ještě stihneš objednat a dokonale zabalit pod vánoční stromeček. Nápadů na dárky pro ženy není nikdy dost. Ba naopak! Tak tady je náš průvodce těmi nejlepšími dárky, které potěší nejednu ženu.

 1. Nohy v teple

Ultra příjemné a tak teplé. Nízké válenky, které se hodí doslova ke každému outfitu, a to i v případě, že se rozhodneš darovat je jako domácí obuv.


foto: erikafashion

2. Péče o rty

Tento set je dokonalým dárkem pro každou ženu, kterou trápí neustále suché rty. Hydratační kombinace balzámu a noční masky dopřeje rtům tu nejlepší péči. Výsledkem budou krásné, vláčné a dokonalé rty.

foto: se svolením notino

3. Krásná pleť

Ideální dárek pro maminku. Set, který obsahuje sérum s kyselinou hyaluronovou, minerální vodu pro citlivou pleť a intenzivní fluid proti stárnutí pleti s SPF50+. Péče o pleť pro každodenní použití v dokonalém dárkovém balení.

foto: se svolením notino

4. Dokonalý spánek

Ať už vybereš něco odvážnějšího třeba pro ségru, nebo kamarádku, kvalitní pyžamo je dokonalým dárkem, který nesmí chybět na žádné Vánoce. V kolekci nočního a domácího prádla Tezenis všechno tohle najdeš. 

foto: se svolením tezenis

5. Šála

Měkké dárky (a speciálně šála) jsou možná tím pravým vánočním klišé, ale dokonalá šála potěší. Navíc tento typ doplňku vydrží díky své nadčasovosti v šatníku opravdu dlouho. 

foto: erikafashion 

6. Vůně

Dokonalý vánoční dárek, kterým rozhodně potěšíš spoustu žen ve svém okolí, i když by to mohl být možná oříšek trefit se do vkusu, co se vůně týče. Každopádně se značkou Byredo, je to většinou spíše sázka na jistotu.

foto: se svolením douglas

7. Společné vzpomínky

Dokonalým dárkem pro maminku nebo nejlepší kamarádku bude vyvolání společných fotek. Zkus vytvořit koláž, nebo retro magnety. Každý den tak budou mít vaše společné vzpomínky na očích. 

foto: se svolením vyvolejto

8. Káva nebo čaj

Tahle nádhera je naším favoritem. Ranní káva by ihned dostala jiný rozměr, takže pokud máš ve svém okolí někoho, kdo rád čajíčkuje, nebo si svůj den neumí představit bez šálku dobré kávy, neváhej! 

foto: se svolením ententykydvaspaliky

Číst článek
Trendy doplňky. Kombinace, které vyšperkují tvůj outfit
Trendy doplňky. Kombinace, které vyšperkují tvůj outfit

Trendy doplňky. Kombinace, které vyšperkují tvůj outfit

Neustále nás udivuje, jak velký vliv mohou mít šperky a všeobecně doplňky na náš outfit, který může být sebejednodušší, ale těmi malými detaily a sílou, která v doplňcích je vznikne ve finále trendy a nadčasový outfit.

Džíny, basic triko, blejzr, vlněný svetr - to jsou jedny ze základních prvků, na kterých dokážeme postavit šatník. Pak ale přicházejí na řadu kousky, jako jsou kabelky, boty, klobouky, šperky a spousta dalších doplňků, které ti dodají tu pravou osobitost.

zdroj: zara.com

Stejně jako u čehokoli jiného i v tomto případě nedoporučujeme kupovat a podléhat módním trendům jen proto, že jsou na okamžik na vrcholu módního výsluní a příští sezónu už si na ně ani nevzpomeneme. Ovšem konkrétně ve špercích to tak většinou nebývá. Ty totiž mají tendenci držet se v kurzu déle. Tedy pokud se vůbec někdy ztratí. Vybírej spíše podle sebe, co vystihuje tvůj styl, hodí se k tvému šatníku a o čem jsi přesvědčená, že budeš nosit dlouho. Podle toho se pak také bude odrážet cena, kterou budeš ochotná za konkrétní šperk nebo bižuterii utratit.

Tady je několik našich tipů na doplňky, které doladí tvůj outfit a můžeš se spolehnout, že trendy budou zatraceně dlouho.

Nepřehlédnutelné perly

Perly kralují šperkařské scéně již dlouhá léta a podle zvučných jmen světových návrhářů a jejich posledních kolekcí tomu bude i nadále. Investice do perlových šperků je dlouhodobá a právě v tomto případě se jedná o kousek, který by neměl chybět v žádné šperkovnici. 

zdroj: pinterest.com 

Brož

Zpátky do minulosti. To je na módě úžasné. Jak rychle se dokáží přijmout trendy z let minulých. S menším vylepšením, obnovou a modernizací jsou tu zpět. Ano, řeč je o brožích. Pokud doma nějakou máš, oživ s ní podzimní vlněné sako, cardigan nebo kabát. 

zdroj: pinterest.com

Nový pár

Jestli se ti občas stává, že nemůžeš najít náušnici do páru, nezoufej, ale kombinuj. Nesourodé a asymetrické náušnice jsou dalším trendem, pro který neexistují žádná pravidla. Pokud by sis podobný "pár" chtěla pořídit, mnoho návrhářů a módních značek prodává takové náušnice, u kterých je často např. podobný materiál nebo barevný tón šperku, aby byl zachován styl a kombinace působila čistě a elegantně.

zdroj: pinterest.com 

Číst článek
Podzimní tipy: co by nemělo chybět ve tvé kosmetické taštičce
Podzimní tipy: co by nemělo chybět ve tvé kosmetické taštičce

Podzimní tipy: co by nemělo chybět ve tvé kosmetické taštičce

Stejně tak jako s ročním obdobím měníme šatník a pomalu pokukujeme po nových kabátech a hledáme ten pravý vlněný svetr na chladná rána, tak se s příchodem nové sezóny mění i naše pleťová rutina. Díky změnám teploty, prvním mrazům a přetopeným místnostem potřebuje najednou i naše pokožka jinou péči. Více hydratace, ochranné krémy a balzámy. Máme pro tebe několik tipů na naše oblíbence, kterými právě v tomto období rozmazlujeme naši pleť.

Maximální hydratace

Dostatečná hydratace je klíčovým faktorem pro krásnou a zdravou pleť nejen v zimě, ale po celý rok. Jen díky změnám teploty a možná, pokud tě čeká dovolená na horách, je potřeba té hydratace dodat pleti o dost více. Nám se osvědčil pleťový krém Bioderma Hydrabio Crème, který pleť opravdu intenzivně hydratuje, vyhlazuje a je i zároveň skvělým podkladem pro make-up. Jeho textura je sice bohatá, ale stále nemastná a opravdu rychle se vstřebává. Ideální volba pro následující měsíce. 

V případě horské výpravy, ale ono se to hodí i v našich končinách a my to hlavně budeme stále opakovat do zblbnutí - do své kosmetické taštičky vždy přihazuj SPF. Čím dříve, tím lépe! 

Pravidelná hydratace se týká celého těla. Takže upřímně, ruku v ruce s dokonalou péči a krémy jde také stále doplňování tekutin.

foto: se svolením Bioderma

Kdy jindy, než teď

Podzim je ideálním obdobím pro "náročnější" ošetření pleti a tím zrovna nemyslíme invazivní úpravy, ale chemické čištění, peely, ošetření laserem apod. Prostě péči, kterou není vhodné dopřávat naší pleti během léta, kdy by jí to mohlo naopak spíše uškodit. Jednou z aktuálních novinek je Dermalogica Liquid Peelfoliant - profesionální peel vhodný pro každodenní použití, který si můžeš dopřát ve své koupelně. Prostě péče jako ze salónu v pohodlí domova! Kromě redukce jemných linek a vrásek také vyrovnává barevný tón pleti a minimalizuje póry. Již po prvním použití je vidět zlepšení textury pleti. Pleť je zářivější, jasnější a zdravější. Tohle milujeme!

foto: se svolením Dermalogica

Nezapomeň na rty

Rty v zimní období potřebují také intenzivnější péči. Mnohem více totiž vysychají, praskají a jsou celkově náchylnější. Do své každodenní péče proto zařaď balzám na rty. V naší kabelce nikdy nechybí ikonický balzám od OSTÉ. Milujeme jejich limitky, ale i balzámy ze stále nabídky. Sladkou novinkou je Sweet Care Candy Cane. Jemná barvička, decentní třpyt, originální vůně a ta božská chuť. Ztělesnění zimní radosti. To jsou ale jen bonusy, tím nejdůležitějším je složení. Bio panenský kokosový a bio ricinový olej, rýžový vosku, kyseliny hyaluronová a pořádná dávka vitaminu C. Výsledkem je dlouhodobá hydratace, regenerace, hloubková výživa a ochrana před nepříznivými vlivy okolního prostředí.

foto: se svolením OSTÉ

 
Podzimní novinky
 
Prostor samozřejmě patří i podzimním trendům a novinkám nejen v oblasti péče o pleť, ale i dekorativní kosmetiky. Pokud stejně jako my tyhle novinky sleduješ a ráda zkoušíš, tady je náš výběr těch, které se objevily v posledních měsících.
 
foto: se svolení Sephora
Číst článek
Na vlně minimalismu
Na vlně minimalismu

 

Novinky z naší kolekce aktuálně nahrávají všem milovnicím minimalismu. Pokud si právě tyto kousky ještě neviděla a myslíš si, že se tě to netýká, můžeme ti zaručit, že až uvidíš naši dnešní inspiraci, nebudeš vědět, který kousek si přát do svého šatníku dřív.

zdroj: erikafashion.cz

Nečekané kombinace s elegantními prvky a tolik oblíbeným minimalismem vytvaří dokonalé outfity, které si zamiluješ. Nestárnoucí klasika v podobé bílé, černé, ale i tolik oblíbené šedé a crème de la crème. Jednoduché a decentní siluety, které zapadají do tvého outfitu. Kouzlo minimalistického šatníku je především v jeho odolnosti vůči všem nepředvídatelným rozmarům módy. Trendy budou vždy přicházet a také rychle odcházet, ale při správně sestaveném minimalistickém šatníku hravě překonáš každé roční období. 

V dokonalém minimalistickém šatníku by tak nemělo chybět:

- neutrální (béžový, camel) blazer

- kalhoty na míru (nejlépe černé, šedé)

- kvalitní černé boty na nízkém podpatku

pruhovaná modrá košile 

- jednoduchá kožená kabelka

- dokonale padnoucí džíny

- vlněný kabát

- basic tričko s kulatým výstřihem

- úpletévé šaty

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet
Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet

Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet

Letní výrazné barvy, které zdobily naše nehty a dokonale zvýraznily opálenou pokožku, střídají podzimní trendy, které jsou vyšperkované do posledního detailu. Takové malé umění.

Kromě stále oblíbené francouzské manikúry doplněné snad všemi barvami je velkým trendem také glazovaná manikúra, které ten pravý šmrnc a lehké šílenství na sociálních sítích dodává beauty guru Hailey Bieber. Lesklý povrch s chromovým nádechem ve všech podobách. Nebo výrazné red nails? Pro maximalisty je podzim ve znamení 3D aplikací. Drobné nalepovací kamínky, krystaly nebo piercingy.

Tady je to nejlepší z naší inspirace, tak pojď omrknout, které vyzkoušíš tento podzim, jako první.

zdroj: @haileybieber

zdroj: @drybylondon

zdroj: @overglowedit

zdroj: @emilyjanelathan

zdroj: @paintboxnails

zdroj: @haileybieber

Číst článek
Dokonalé kousky do práce
Dokonalé kousky do práce

Dokonalé kousky do práce

Prázdniny jsou za námi a pro mnohé z nás to je také konec volnějšího režimu, nástup do školy nebo do práce. Pro někoho zase naopak žádná změna a pracuje se stále dál, ať už to máš jakkoli, my pro tebe máme spoustu novinek a inspirace na outfity, které jsou přímo stvořené pro novou sezónu a babí léto. Tak zazař svým dokonalým outfitem nejen v officu!

Košile není nuda

V našich novinkách najdeš tuhle dokonalou bílou košili se stříbrnými detaily. Doplň ji úzkou koženkovou sukní. Délku už necháme na tobě - jestli sáhneš po mini nebo midi délce. Díky vysokému pasu zvýrazníš celou siluetu. Nepřehlédnutelné šperky jsou pak tou pomyslnou tečkou na závěr. Milujeme tenhle look!

zdroj: erikafashion.cz

Vždy elegantní

A zase ty komplety! Tohle je náš šálek kávy. Téměř bez práce dokážeš právě s kompletem vytvořit bezchybnou kombinaci, která navíc v tomto případě bude vypadat elegantně, ale zároveň opravdu žensky.

zdroj: erikafashion.cz

Lehce formálně

Dnešní inspirace je možná trochu více formální a plná elegance, než si zvyklá, ale nějak nás to tentokrát láká.  Stejně jako tento svetr s výraznými volány, který jsme doplnili kalhotami ve zkrácené délce. Pokud obuješ podpatky, krásně ti prodlouží nohy a zvýrazní kotníky.

 

zdroj: erikafasion.cz

Uniforma trochu jinak

Klasický dámský kostým je takovou pomyslnou kancelářskou uniformou, ale v posledních sezónách se neustále vrací i do více casual sféry, a to z jediného důvodu - ženám sluší. Je trendy a sexy a my ho milujeme!

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Nahoru
141 položek celkem