BLOG, Strana 2

Na vlně minimalismu
Na vlně minimalismu

 

Novinky z naší kolekce aktuálně nahrávají všem milovnicím minimalismu. Pokud si právě tyto kousky ještě neviděla a myslíš si, že se tě to netýká, můžeme ti zaručit, že až uvidíš naši dnešní inspiraci, nebudeš vědět, který kousek si přát do svého šatníku dřív.

zdroj: erikafashion.cz

Nečekané kombinace s elegantními prvky a tolik oblíbeným minimalismem vytvaří dokonalé outfity, které si zamiluješ. Nestárnoucí klasika v podobé bílé, černé, ale i tolik oblíbené šedé a crème de la crème. Jednoduché a decentní siluety, které zapadají do tvého outfitu. Kouzlo minimalistického šatníku je především v jeho odolnosti vůči všem nepředvídatelným rozmarům módy. Trendy budou vždy přicházet a také rychle odcházet, ale při správně sestaveném minimalistickém šatníku hravě překonáš každé roční období. 

V dokonalém minimalistickém šatníku by tak nemělo chybět:

- neutrální (béžový, camel) blazer

- kalhoty na míru (nejlépe černé, šedé)

- kvalitní černé boty na nízkém podpatku

pruhovaná modrá košile 

- jednoduchá kožená kabelka

- dokonale padnoucí džíny

- vlněný kabát

- basic tričko s kulatým výstřihem

- úpletévé šaty

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet
Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet

Podzimní nail trends, které musíš vyzkoušet

Letní výrazné barvy, které zdobily naše nehty a dokonale zvýraznily opálenou pokožku, střídají podzimní trendy, které jsou vyšperkované do posledního detailu. Takové malé umění.

Kromě stále oblíbené francouzské manikúry doplněné snad všemi barvami je velkým trendem také glazovaná manikúra, které ten pravý šmrnc a lehké šílenství na sociálních sítích dodává beauty guru Hailey Bieber. Lesklý povrch s chromovým nádechem ve všech podobách. Nebo výrazné red nails? Pro maximalisty je podzim ve znamení 3D aplikací. Drobné nalepovací kamínky, krystaly nebo piercingy.

Tady je to nejlepší z naší inspirace, tak pojď omrknout, které vyzkoušíš tento podzim, jako první.

zdroj: @haileybieber

zdroj: @drybylondon

zdroj: @overglowedit

zdroj: @emilyjanelathan

zdroj: @paintboxnails

zdroj: @haileybieber

Číst článek
Dokonalé kousky do práce
Dokonalé kousky do práce

Dokonalé kousky do práce

Prázdniny jsou za námi a pro mnohé z nás to je také konec volnějšího režimu, nástup do školy nebo do práce. Pro někoho zase naopak žádná změna a pracuje se stále dál, ať už to máš jakkoli, my pro tebe máme spoustu novinek a inspirace na outfity, které jsou přímo stvořené pro novou sezónu a babí léto. Tak zazař svým dokonalým outfitem nejen v officu!

Košile není nuda

V našich novinkách najdeš tuhle dokonalou bílou košili se stříbrnými detaily. Doplň ji úzkou koženkovou sukní. Délku už necháme na tobě - jestli sáhneš po mini nebo midi délce. Díky vysokému pasu zvýrazníš celou siluetu. Nepřehlédnutelné šperky jsou pak tou pomyslnou tečkou na závěr. Milujeme tenhle look!

zdroj: erikafashion.cz

Vždy elegantní

A zase ty komplety! Tohle je náš šálek kávy. Téměř bez práce dokážeš právě s kompletem vytvořit bezchybnou kombinaci, která navíc v tomto případě bude vypadat elegantně, ale zároveň opravdu žensky.

zdroj: erikafashion.cz

Lehce formálně

Dnešní inspirace je možná trochu více formální a plná elegance, než si zvyklá, ale nějak nás to tentokrát láká.  Stejně jako tento svetr s výraznými volány, který jsme doplnili kalhotami ve zkrácené délce. Pokud obuješ podpatky, krásně ti prodlouží nohy a zvýrazní kotníky.

 

zdroj: erikafasion.cz

Uniforma trochu jinak

Klasický dámský kostým je takovou pomyslnou kancelářskou uniformou, ale v posledních sezónách se neustále vrací i do více casual sféry, a to z jediného důvodu - ženám sluší. Je trendy a sexy a my ho milujeme!

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Trendy účesy nejen do horkého počasí
Trendy účesy nejen do horkého počasí

Trendy účesy nejen do horkého počasí

Wet look

Mohlo by se zdát, že přesně tento typ účesu je ideální do tropických dnů strávených u moře. Ano, to je! Ale dokáže být natolik elegantní, že ho chceme nosit každý den. Styling je rychlý a jednoduchý. Jak na to?

zdroj: pinterest

Po umytí nech vlasy jen lehce proschnout, příp. u kořínků vyfénuj. K tomuto účesu jsou žádoucí vlhké vlasy. Druhým a asi nejdůležitějším krokem je dokonalý stylingový přípravek - v tomto případě gel. Bohatou dávku nanes ke kořínkům a začni jemně pročesávat. Čím hustší budou štětiny, tím více bude finální podoba účesu působit elegantněji, takže je na tobě, zda se pustíš do uvolněnějšího a ležérního stylu nebo půjdeš za dámičku. Vyzkoušej více variant a uvidíš, v čem se budeš cítit lépe. Nás baví tuto podobu účesu stále obměňovat, a to jen díky změně hřebenu.

zdroj: notino

Kadeře

Milujeme vlny. Snad v jakémkoli podání a na jakékoli délce střihu. Prostě vlny dokáží divy. Aktuálně si ujíždíme na nejmenším průměru kulmy a užíváme si malých, ale bohatých vlnek. Pokud jsi majitelkou krátkých vlasů, nejlépe tupě střiženého bobu, tenhle typ loken si zamiluješ. Stačí ti pouze kulma, termoochrana vlasů a tvůj oblíbený fixační produkt. Jak na to?

zdroj: pinterest

Před použitím kulmy nezapomeň na termoochranu vlasů. To by měl být první krok, než začneš fénovat, žehlit nebo natáčet vlasy. Rozděl si prameny do několika částí, ať na nějaký nezapomeneš.Můžeš hřebenem nebo jen prsty lehce rozčesat. Vlasy po natočení zafixuj a do konečků použij výživný olej pro lesk a hydrataci vlasů. 

zdroj: notino

Číst článek
5 tipů pro bezpečné opalování
5 tipů pro bezpečné opalování

5 tipů pro bezpečné opalování

Každý rok se v tomto období dočteš, jak svou pokožku co nejlépe chránit před slunečními paprsky a vždy se najde spousta lidí, kteří se spálí. Opakování je matka moudrosti, a pokud se chceš těmto chybám vyhnout a užít si svou dovolenou plnými doušky, nezapomeň na tyto základní pravidla.

1) Používej krém s vysokým ochranným faktorem

Není pravda, že pokud se budeš mazat krémem na opalování, neopálíš se. Opálíš, a to klidně i s "padesátkou". Jen to půjde o něco pomaleji, ale za to opálení déle vydrží. Pokud se chystáš strávit celý den venku, je nutné použít krém přibližně každé dvě hodiny, anebo po každém koupání.

zdroj: erikafashion.cz

2) Klobouk a sluneční brýle jako ochrana i módní doplněk

Část, na kterou rozhodně nezapomeneš. Klobouk je dokonalým doplňkem pro letní prázdniny u moře, ale také procházky po městě. Poskytuje ti stín a dokáže ochránit pokožku obličeje a krk před přímým slunečním zářením. Stejně tak brýle, které poskytují ochranu před ultrafialovým zářením. Pokud nejsi zrovna kloboukový typ, vyměň ho klidně za trendy kšiltovku.

zdroj: erikafashion.cz

3) Dostatek tekutin

Léto svádí k častému pití koktejlů, ochucených nápojů nebo limonád, ale co si budeme povídat - voda je v tomto případě nejlepším zdrojem hydratace. Zkus ji mít v létě neustále po ruce. V tom ti pomůže oblíbená láhev, kterou můžeš doplňovat a mít ji tak v kabelce nebo v autě. Prostě stále na očích.

4) Opalovat se s mírou

Asi nic, co bys nevěděla, každopádně jeden z důležitých bodů zdravého opalování.  Vystavit pokožku celodennímu slunci je spíše hazard. Celodenní doba, kdy vystavujeme kůži UV záření, by měla být maximálně čtyři hodiny. Pobyt na slunci si na dovolené raději rozděl do několika částí. V době okolo poledne, kdy je UV záření nejsilnější, si raději odpočiň u dobré knihy v kavárně nebo v domě.

zdroj: shutterstock.com

5) Nezapomeň na péči po opalování

Pokožka po delším vystavení UV záření bývá vysušená. Je důležité ji tedy po pobytu venku, ať už si byla u bazénu nebo moře, šetrně umýt. Zbavit se písku, slané vody, chlóru, potu a zbytku opalovacího krému. Poté jí dopřej bohatou dávku hydratačního mléka po opalování. Nezapomeň na místa, jako jsou nárty, záda a hřbety rukou. Díky tomu se pokožka krásně zklidní a zregeneruje.

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Naše nejkrásnější družičky
Naše nejkrásnější družičky

Děkujeme za každé označení a za to, že tolik a rády nosíte naše šaty a vypadáte tak nádherně. Milujeme, jak nosíte naši módu. Tohle jste vy!

 

zdroj: @terez_tomaskova_

zdroj: @dashenka_i_am

zdroj: @adel_dorazinova

zdroj:@_zuzana_bartosova_

zdroj: @terkelt_

zdroj: @sisamikeciova

Číst článek
Nejlepší plážové kousky aneb co si sbalit na dovolenou
Nejlepší plážové kousky aneb co si sbalit na dovolenou

Nejlepší plážové kousky aneb co si sbalit na dovolenou

Balení na vytouženou dovolenou je začátek té pravé euforie, na kterou se kolikrát těšíme skoro celý rok. Pokud tenhle stav čeká i tebe a nejlépe už jsi ve fázi, kdy si pomalu připravuješ dovolenkové outfity a všechny plážové nezbytnosti, máme pro tebe seznam, který ti celé balení usnadní. Kdyby ti náhodou ještě něco chybělo, přikládáme i pár tipů z naší letní kolekce, díky kterým budeš hvězdou všech pláží a promenád.

Seznam si můžeš jednoduše vytisknout a odškrtávat nebo doplňovat, podle místa a počasí plánované dovolené.

A které kousky ti z naší aktuální kolekce nesmí na dovolené chybět?

zdroj: erikafashion.cz

zdroj: erikafashion.cz 

Číst článek
Co si obléct jako družička? Ukážeme ti ty nejhezčí šaty
Co si obléct jako družička? Ukážeme ti ty nejhezčí šaty

Co si obléct jako družička? Ukážeme ti ty nejhezčí šaty

Letní sezóna svateb je v plném proudu, a pokud právě teď držíš v ruce svatební pozvání a čeká tě navíc nelehká úloha družičky, jako první tě určitě napadlo, co si obleču. Často ti to nevěsta ulehčí předepsaným dresscodem a sladí tak všechny kamarádky a členky svatební družiny do podobných střihů a barev. Pokud ovšem dostaneš volnou ruku, máme pro tebe pár tipů na ty nejhezčí šaty. 

zdroj: erikafashion.cz

Maxi délka

Maxi šaty jsou vždy správnou volbou! Nic jimi nezkazíš a zapadneš na kterýkoli druh letní svatby – svatba na pláži, na zahradě, nebo klasická letní svatba, kde je určen elegantnější dresscode. Dlouhé letní šaty navíc vynosíš třeba i na dovolené!

zdroj: erikafashion.cz

Třásně

Letní svatba = taneční horečka. Třásně a čím více, tím lépe. Kratší nebo midi délka šatů, doplněná vysokými sandálky je pro svatbu jako stvořená. K trendy šatům s třásněmi je ideální sladit jednodušší doplňky, aby na tobě dokonale vynikly.

zdroj: erikafashion.cz

Elegantní satén

Satén je materiál, který dokonale vynikne na opálené pokožce! Dokáže krásně tvarovat postavu a zvýraznit ženskou siluetu. Satén je trendy a zároveň elegantní, takže se ke svatbě určitě hodí. Navíc je lehký, takže i během velmi horkých dní se v něm budeš cítit opravdu příjemně.

zdroj: erikafashion.cz 

Číst článek
Stylové jarní outfity.
Stylové jarní outfity.

Stylové jarní outfity

Jaro je v plném proudu a nechává se pomalu vystřídat horkým letním počasím, a to znamená jediné - spoustu novinek na Erika Fashion. Vybrali jsme pro tebe pár trendy outfitů, se kterými tuto sezónu naděláš spoustu parády.

Bez ramínek

Lehce romantický prvek, který ovšem dokáže být opravdu nepřehlédnutelným. Decentní zvýraznění dekoltu a odhalení klíčních kostí, kterým můžeš pro větší efekt přidat trochu třpytu. Romantika stranou, tohle bude vážně sexy kombinace.

zdroj: erikafashion.cz

Více denimu

Nestárnoucí denim, který bude vždy tím nejoblíbenějším prvkem našeho šatníku, ale tentokrát "jen" džíny necháme stranou. Zaměříme se na džínové šaty nebo overaly a klidně kombinuj s více ženskými prvky, jako jsou podpatky zlaté šperky, elegantní kabelky.

zdroj: erikafashion.cz

Zářivě bílá

První jarní paprsky, dlouhé letní noci, opálená pokožka a bílé šaty. Kombinace, která nás nepřestane nikdy bavit a stále se k ní vracíme. Tentokrát i v naší nabídce najdeš spoustu krásných šatů nebo popelínových košil. Možná lehce nepraktická barva, ale pro aktuální období ideální barvou.

zdroj: erikafashion.cz

O něco delší

Neboj se vládnoucímu trendu maxi sukní a maxi šatů. U nás najdeš i maxi komplet, který tvoří dlouhá sukně z příjemného vzdušného materiálů doplněná o krátký top, který tu maxi délku dokonale doplní. Skvělý outfit pro tuto sezónu, který oblékneš jak do města, tak na dovolenou.

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Trendy vyčesané obočí. Jednoduché triky jak dosáhnout nejlepšího výsledku
Trendy vyčesané obočí. Jednoduché triky jak dosáhnout nejlepšího výsledku

Trendy vyčesané obočí. Jednoduché triky jak dosáhnout nejlepšího výsledku

Přesně vykreslené a do detailů vytrhané obočí je už nějakou dobu pryč a upřímně doufáme, že se ještě nějakou dobu vracet nebude. Každopádně obočí je také jednou z oblastí, která podléhá trendům a neustále se mění. Kdo by to byl řekl! Ale zastáváme názor, že pokud ti něco sedí a cítíš se v tom dobře, trendy by v takovém případě měly jít stranou, i když aktuálně je to hlavně o přirozenosti. Pouze lehce upravené obočí, vyčesané a zafixované. Pokud se právě v tomto cítíš skvěle, poradíme ti, jak na něj v několika málo jednoduchých krocích.

zdroj: gettyimages.com

Jak na trendy vyčesané obočí?

Aby vypadalo přirozeně a bez minimálních zásahů je sice krásná představa, ale většinou přesně takové líčení nějaký čas zabere. Pokud máš své obočí přirozené řídké a jsou v něm místa, kde chloupky nerostou nebo jsou opravdu slabé, začni s tenkou tužkou, kterou tato místa dokreslíš, anebo pokud jsi trochu zručnější, zkus fix na obočí, kterým jednotlivé chloupky dokážeš vykreslit.

zdroj: gettyimages.com

Se zafixováním ti pomůže transparentní gel nebo vosk na obočí. Zafixují chloupky v požadovaném směru i tvaru a vydrží na svém místě opravdu celý den. Pokud se rozhodneš na vykreslení použít fix, tak nejdříve obočí zafixuj, a poté až domaluj jednotlivé chloupky. Udržuj směr svého obočí a respektuj jeho přirozenou linii.   

Pokud se necítíš na podobnou každodenní úpravu, doporučujeme si nechat obočí profesionálně upravit u kosmetičky nebo ve specializovaných brow barech. Zastřihnout, nabarvit a jemně upravit. Nebo vyzkoušet populární laminaci obočí, která zkrotí neposlušné chloupky. Výsledkem je plný a nadýchaný efekt. Ten navíc vydrží měsíc a déle. 

zdroj: pinterest.com

Naši oblíbenci

Co funguje na naše obočí a na co nedáme dopustit? Fixační vosk od Anastasia Beverly Hills (690 Kč, sephora.cz), set na obočí Benefit (1230 Kč, sephora.cz), gel na obočí NYX Professional Makeup (229 Kč, notino.cz), fix na obočí Lift & Snatch NYX Professional Makeup (290 Kč, notino.cz), voděodolná tužka na obočí Catrice (74 Kč, notino.cz).

Číst článek
Nahoru
144 položek celkem