BLOG, Strana 3

Trendy zkracování. Jarní kabátky, bombery i krátké trenčkoty
Trendy zkracování. Jarní kabátky, bombery i krátké trenčkoty

Trendy zkracování. Jarní kabátky, bombery i krátké trenčkoty

Aprílové počasí, které stále vládne letošnímu jaru, si dokáže pohrát nejen s naší náladou, ale také s naší módní inspirací. To znamená jediné, je ten pravý čas na vrstvení, ale tentokrát v kratší podobě. Kožené bundy, bombery a trenčkoty aktuálně nastupují v kratší verzi. 

Trenčkot krátký

zdroj: erikafashion.cz

Lehčí kousky v klasické podobě. A to nás baví! Elegantní bavlněný trenčkot, vlněné bombery, které se staly téměř ihned módním hitem díky sociálním sítím, oversize kožené bundy, dvouřadé vlněné kabáty, prošívané bundy. Tyhle jarní trendy nás baví!

Vybrali jsme pár kousků, které se ve tvém jarním šatníku budou vyjímat a rozhodně si je zamiluješ, stejně jako my.

 Bomber

zdroj: pinterest.com

Trenčkot

zdroj: pinterest.com

ZKracování - džínová bunda

zdroj: erikafashion.cz

Kožená bunda

zdroj: pinterest.com

Zkracování - bunda

zdroj: erikafashion.cz

ZKracování - prošívaná bunda

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Džíny, kterým patří (nejen) tento rok
Džíny, kterým patří (nejen) tento rok

Džíny, kterým patří (nejen) tento rok

Základ šatníku každé z nás. Troufáme si tvrdit, že džíny jsou kouskem, bez kterého si prostě neumíme představit módní svět. Skvěle padnoucí džíny totiž dokáží zachránit téměř každou ranní katastrofu, kdy zoufale přemýšlíme, co si oblečeme. Pak už jen stačí klasické bíle triko nebo košile, sako a máš zdánlivě nepřekvapující outfit, který ovšem dokáže velké věci. Jednoduché věci fungují za každé situace!

Teď jen ruku na srdce, i když doma už nějaké ty džíny máš, možná pořád hledáš ty právé, anebo možná chceš rozšířit svou sbírku. A od toho tu jsme my, protože pro tebe máme tipy na trendy džíny, do kterých se letos vyplatí investovat. Vybíráme střihy a typy, které navíc nebudou pohou instatní záležitostí, která zmizí tak rychle, jak jen přišla. Klasická modrá džínovina nebo černý denim byl všeobecně přítomen v mnoha kolekcích světových značek i pro aktuální sezóny. Taková oslava klasického denimu. Volnější, široké nebo rovné nohavice nevyjdou z módy nikdy, a tak bez problému zapadnou do jakéhokoliv šatníku v jakémkoliv čase.

Straight Leg Jeans - rovný střih

Nadčasovost tohoto střihu, který padne víceméně každému druhu postavy, je opravdu ikonická. Rovný střih nohavic, který dokáže se vším vykouzlit ideální look, ať už v kombinaci se sportovní obuví nebo něčím více ženským.

Džíny

zdroj: erikafashion.cz

Black denim

Černé džíny s rozšířenými nohavicemi letos uvidíme o něco více, než kdy jindy. Každopádně se jedná o typ džínů, který právě díky svému střihu bude fungovat i v dalších sezónách.

Černé džíny

zdroj: pinterest.com, erikafashion.cz

Baggy jeans

Široké nohavice, které určitě neunikly tvé pozornosti. Pravda, v tomhle případě to chce něco více ženského, abychom se v podobných džínách netopily. Uvolněný střih ve znamení pohodlí, který ovšem stojí za vyzkoušení.

Baggy jenas

zdroj: erikafashion.cz

Flared jeans - široké džíny

Wide-leg nebo flared jeans. Všeobecné teď máme na mysli široké džíny, ať už je pro vaši siluetu lepší varianta těch skvěle padnoucích v bocích a postupně rozšiřujících nebo jen rozšiřujících se ve spodní části nohavic, necháme na vás. Každopádně všeobecně široké džíny by měly mít místo v našem šatníku pořád. Dokážeš s nimi vykouzlit nejen lehce romantický look s bílou košilí z madeiry a podpatkami, díky kterým vytvoří efekt nohou dlouhých až do nebes, ale také outfit s lehce bussinisovým nádechem.

Flared jeand

zdroj: pinterest.com, erikafashion.cz

Číst článek
Návrat balerínek. Obuv, se kterou přichází jaro.
Návrat balerínek. Obuv, se kterou přichází jaro.

Návrat balerínek. Obuv, se kterou přichází jaro.

Baleríny jako nejpopulárnější obuv. Ano, tak tomu bývalo před nějakým tím rokem. Někdo z nás si je vzít nenechal a pořád je udržoval při životě během jarních nebo letních měsíců, ale jak už tomu bývá, ono se v módě všechno vrací a zažívá svou opětovnou chvilku slávy. Jen u některých věcí to trvá o něco déle. A baleríny jsou právě jedním z těchto kousků. Máme pocit, že tentokrát baleríny zase vynosíme. A vlastně proč ne!

Baleríny

zdroj: pinterest.com

Jedním z aktuálně největších trendů na poli balerínek jsou ty, které čerpají inspiraci ze střevíců Mary Jane s páskem přes nárt. Toho si nešlo nevšimnout, protože sociální sítě jsou plné módních influencerek, které si v této obuvi přímo libují. A my se přiznáme bez mučení, že jaro přivítáme v podobných balerínách. Pokud to máš stejně, nenech si ujít náš výběr.

Kde pořídit stylové baleríny na jaro?

Baleríny

zdroj: shop.mango.com

Baleríny_1

zdroj: zara.com

Baleríny_2

zdroj: massimodutti.com, hm.com, zara.com

Číst článek
Maxi sukně. Trend, který čeká na jaro.
Maxi sukně. Trend, který čeká na jaro.

Maxi sukně. Trend, který čeká na jaro.

Obliba minisukní v posledních sezónách byla opravdu veliká, ale nebudeme si nic nalhávat. Je to délka, která není pro všechny. Každopádně my jsme milovnice trendů a věříme, že ty jsi podobně naladěná. Každou novinku, u které cítíme, že by tu mohla vydržet déle než jednu sezónu, vítáme s otevřenou náručí a vymýšlíme všechny možné kombinace. Jednou z nich je právě maxi sukně. Neuvěřitelně všestranná. Můžeš ji obléknout nejen na každodenní nošení, ale i do práce nebo na večeři s kamarádkami. A hlavně je to zase něco jiného, tolik neokoukaného. Jak ji nosit a s čím kombinovat? Máme pro tebe pár tipů, jak ji budeme oblékat my.

Džínovina

Když začít u maxi sukně - základem je rozhodně džínovina. Zapomeň na nudné a neforemné střihy. Vsaď na detail v podobě překříženého pasu nebo velkého rozparku. Klasická bílá košile, vysoké kozačky nebo kovbojské boty. Taky to tak vidíš?

Džínová maxi sukně

zdroj: pinterest.com

Úplet

Pletené sukně s kruhovým tvarem nebo úzkým áčkovým, stejně jako u těch saténových, dokáží vytvořit nádhernou siluetu, která je zvýrazněná právě díky maxi délce. Jestli přidáš podpatky nebo naopak zvolíš pohodlné pantofle typu Ugg už je jen na tobě. Každopádně stylová kombinace je rázem na světě.

Maxi úpletová sukně

zdroj: pinterest.com, na-kd.com, zara.com

Satén

Pokud máš náladu na dokonalý ženský outfit, saténová sukně v maxi délce v kombinaci s vlněným svetrem či sakem, bude na jaře tou nejlepší volbou. Taková klasika, kterou často připomínáme. Jednoduché věci, které udělají velkou službu.

 Maxi saténová sukně

zdroj: pinterest.com

Kůže

Jen se podívej na ty dokonalé kombinace z ulic módních měst. Tohle milujeme. Kontrasty, ve kterých se promítne styl femme fatal, ale také nadčasovost a ležérnost. Kůže nebo koženka v podobě dlouhé sukně bude tuto sezónu rozhodně must have.

Kožená maxi sukně

zdroj: pinterest.com

Číst článek
Jak se vyspat do krásy?
Jak se vyspat do krásy?

Jak se vyspat do krásy?

Kvalitní noční spánek dokáže být pro naše tělo téměř blahodárnou vzpruhou a posilou pro zdraví. Pokud ho dlouhodobě nemáš dostatek, tak kromě únavy se velice brzo můžou dostavit také další zdravotní problémy. Věříme, že tu novou sérii oblíbeného seriálu na Netflixu musíš dokoukat, máme to někdy dost podobně, ale právě s nedostatkem spánku si není radno zahrávat. Zkus několik našich osvědčených triků, které ti pomohou nejen s rychlejším usínám, ale také s kvalitnějším spánkem. Takže teď už budeš rozhodně vstávat plná síly a vyspaná do krásy.

 Spánek

zdroj: pinterest.com

Jak dlouho tedy vlastně spát?

Za normální dobu spánku se považuje rozmezí 6-9 hodin u dospělého jedince. V tomto případě rozhoduje hlavně kvalita spánku, nikoli kvantita. Přesné množství potřebného spánku závisí hlavně na tvých "vnitřních hodinách" (tzv. cirkadiánní rytmus). Podle těchto vnitřních hodin poznáš, jestli si spala dost, anebo by bylo dobré ještě na nějakou dobu ulehnout. Cítíš se unavená, hůře se soustředíš, nebo si třeba přibrala? Přesně tohle mohou být první signály, že je ten pravý čas zamyslet se nad tím, jestli tvé spánkové rituály jsou nastavené tak, aby byly přínosem pro tvém zdraví, a to hlavně:

  • správný spánkový harmonogram
  • ideální místo pro spánek
  • pravidelný pohyb
  • vyvážený jídelníček
  • všechny rušivé elementy daleko od postele (mobil, televize nebo tablet)

Spánek_1

zdroj: pinterest.com

Pokud se snažíš, ale nemůžeš usnout...

Možná tím jediným důvodem, že jsi ráno unavená a trápí tě kruhy pod očima je jen délka usínání. Jestli máš zrovna náročnější období, kdy řešíš spoustu věcí ve škole, v práci nebo s partnerem, s největší pravděpodobností je to právě kvůli tomu. Zkus se alespoň při zachumlání do peřin od všech podobných věcí oprostit. My pro tebe navíc máme pár tipů, které by mohly fungovat a usnadnit ti usínání.

  • Alkohol. Večerní sklenička vína nebude tak úplně na škodu. Celá láhev by už mohla být spánkovou katastrofou. Možná rychleji usneš, ale o kvalitním spánku rozhodně nebude řeč.
  • Modré světlo. Vyhnat tenhle nešvar z našich životů je nemožné, ale zkus telefon zkontrolovat hodinu před spaním. Nastavit si budíka, doladit poslední věci a odložit ho. Pokud ovšem musíš neodkladně vyřídit něco na druhý den, zkus alespoň využít brýle, které blokují modré světlo.
  • To správné místo. Nachystej si před spaním ložnici nebo pokoj, ve kterém spíš. Otevři okna a pusť do místnosti čerstvý vzduch, nastav si správnou teplotu,omez světla a hluk.
  • Malá meditace. Uvolnění svalů, relaxační cvičení, správné dýchání, zklidnění těla i mysli. Nic úplně fyzické náročného, jen takové příjemné naladění na spánek. 
  • Oblíbená kniha. Pár stran z nové knihy příjemně unaví tvé oči i mysl. 
  • Doplňky stravy. Vyvážený jídelníček by vydal na samostatnou kapitolu, a to nejen v případě kvalitního spánku. Všeobecně platí, že před spaním je určitě lepší vyvarovat se těžkému jídlu a zvolit spíše větší přísun bílkovin. Každopádně do své stravy zařaď doplňky stravy v podobě magnézia a zinku. To je totiž kombinace pro lepší regenerační procesy v těle. 

 

Spánek_2

zdroj: pinterest.com

Číst článek
Těhotenská móda. Kousky, které unosíš během těhotenství, ale i po.
Těhotenská móda. Kousky, které unosíš během těhotenství, ale i po.

Těhotenská móda. Kousky, které unosíš během těhotenství, ale i po.

Těhotenská móda je stále něco, po čem je velká poptávka, ale žalostná nabídka. Hledáš dlouho ty pravé kousky, že kolikrát těch devět měsíců uběhne tak rychle, že si stihneš koupit jen těhotenské kalhoty, možná nějaké oversize věci, které vlastně těhotenské nejsou, ale nosit se dají a účel splní dobře. A to je podle nás ta nejlepší cesta. Vybírat si a rozšiřovat svou garderobu v těhotenství hlavně o věci, které budeš moci nosit i po porodu. Do kterých kousků se tedy vyplatí investovat během těhotenství?

Šaty

Téměř základní prvek v těhotenském šatníku. Navíc pokud jsi těhotná během letních měsíců nebo tě ještě v tomto období čeká významná událost, na kterou je potřeba obléci společenské šaty. Tak to už bývá úplným oříškem, ale u nás už nemusí.

Těhotenská móda

zdroj: erikafashion.cz

Těhotenské šaty - společenské

zdroj: erikafashion.cz

Úpletové šaty jsou opravdu variabilním kouskem, který lze nosit během i po těhotenství. Stejně jako komplety, které jsou navíc v posledních sezónách velice oblíbené. Takže pokud chceš investovat do nějakého "ne-těhotenského" oblečení, které rozhodně užiješ i za těch devět měsíců, nech se inspirovat naším výběrem.

Těhotenská móda - komplet

zdroj:erikafashion.cz

Těhotenské šaty

zdroj: erikafashion.cz

Péřový kabát 

Devět měsíců je poměrně dlouhá doba, která ale lusknutím prstů zmizí tak rychle, že se nestačíš ani otočit, každopádně je dost pravděpodobné, že v určitém okamžiku budeš potřebovat něco, do čeho se zachumláš a co tě opravdu zahřeje. A navíc je to opět kousek, který je nezbytným pro těhotenský i netěhotenský šatník. 

Těhotenský kabát

zdroj: erikafashion.cz

Černý rolák

Kdo by tomu věřil, ale zde se potvrzují pravidla základu šatníku. Černý strečový rolák dokáže udělat velkou službu v jakémkoli stavu, a to i v těhotenství. Dokáže ti krásně zakrýt rostoucí bříško. Můžeš ho kombinovat s těhotenskými kalhotami nebo sukní, kdy docílíš jednoduchého a dokonce i elegantní outfit.
Těhotenská móda - rolák
zdroj: erikafashion.cz

Sukně

Další variabilní část tvého šatníku, ať už se tě mateřství týká, nebo ne. Úpletová či saténová sukně s elastickým pasem udělá spoustu parády v téměř jakémkoliv ročním období a nosit ji budeš i příští sezónu, až se budeš procházet s kočárkem.

Těhotenská móda - sukně

zdroj:erikafashion.cz

Kalhoty s elastickým pasem

Legíny jsou jistě skvělé, ale zejména ke konci těhotenství je lepší sáhnout po těch vyloženě těhotenských, jinak se komfortně cítit nebudeš. Zkus se ale poohlédnout po kalhotech, které mají elastický pás a lépe se tak přizpůsobí rostoucímu bříšku.

Těhotenská móda - kalhpty

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Beauty tipy, které se vyplatí dodržovat
Beauty tipy, které se vyplatí dodržovat

Beauty tipy, které se vyplatí dodržovat

Nové beauty trendy a rady, jak se starat o pleť se na nás valí každý den ze všech stran. Sociální sítě jsou plné "hacků", které ne vždy fungují tak, jak by měly. Aby ses v podobných radách lépe orientovala, vybíráme ty, které jsou léty ověřené a opravdu fungují. 

Beauty tipy_3

zdroj: elle.com

Horká voda nepatří na obličej

Dlouhá sprcha horké vody po náročném dni je opravdu příjemnou záležitostí, ale pro pleť to nejlepší volba rozhodně není. Horká voda vysušuje a zbavuje pleť přirozených olejů, které jsou pro ni důležité. Mysli na to a zkus pleti dopřát vlažnou nebo spíše chladnější vodu.

Náš polštář

Místo, na které se večer tak těšíme a ono nemusí být vůbec bezpečné. Tedy alespoň pro náš obličej. Na polštáři zůstávají zbytky stylingových přípravků na vlasy, krémy, odumřelé kožní buňky a prostě spousta věcí, o kterých ani nechceme slyšet. Proto je důležité si potah na polštář měnit minimálně jednou týdně.

Beauty tipy_1

zdroj: pinterest.com

SPF je základ

A to vážně! Máme pocit, že to je jedna z věcí, na kterou se opravdu často zapomíná. Snad jen v období dovolených se to začne o něco více řešit, ale SPF je základem. Ať je léto nebo zima! Poslední krok ve tvé ranní pleťové rutině by měl patřit právě tomuto kroku.

Vlasy určitě vyfoukat

A před spaním zvlášť! Minimálně u kořínků vlasů, protože pokožka hlavy se může velice rychle zapařit a je ihned zaděláno na vznik lupů nebo plísní. Před foukáním vždy použij termo ochranu.

Beauty tipy_2

zdroj: pinterest.com

A zase ty štětce

Téměř kontroverzní téma v oblasti make-upu, ale ruku na srdce, jak často si čistíš svůj arzenál štětců na make-up? Jestli každý týden, tak to chválíme. Pokud si ovšem na poslední očistu nepamatuješ, tak je ten pravý čas. Pokud nemáš speciální čistič na štětce, stačí použít jemný šampon.

Beauty tipy

zdroj: pinterest.com

Číst článek
Barvy jara. Začni je nosit už teď!
Barvy jara. Začni je nosit už teď!

Barvy jara. Začni je nosit už teď!

Zima bývá pro spoustu z nás obdobím temna. Ulice plné černých kabátů, možná i šedých, sem tam nějaká béžová. Po barvách ani stopy, ale protože si náš člověk, určitě se nemůžeš dočkat prvních jarních dnů a pomalu pokukuješ, co by rozzářilo tvůj šatník. 

Jaké barvy budou trendy v letošním roce? Mrkli jsme se na spoustu modelů z posledních módních přehlídek a s jistotou ti přinášíme těchto 5 barev, které budou vidět nejvíce. A protože je jaro před námi, začni s tím už teď a probuď své okolí do prvních jarních dnů, jako správný módní nadšenec.

Jedovatá limeta

Zářivý odstín limetově zelené se objevil snad ve všech hlavních kolekcích a je jedním z největších módních barevných trendů pro rok 2023. Můžeš si být jistá, že v ulicích budeš nepřehlédnutelná.

Barvy jara - zelená

zdroj: erikafashion.cz

Černá magie

Kdo by to byl řekl. Ona ve skutečnosti černá vlastně ani není trend. Jen byla překvapivě viděna v tolika outfitech a kombinacích napříč celým návrhářským spektrem, takže ano - stojí rozhodně za zmínku.

Barvy jara - černá

zdroj: erikafashion.cz

Fialka fialová

Odstíny fialové a lila barvy obsadily přední příčky módních kolekcí. Dokáže to být hodně elegantní barva a přesně tak my ji letos budeme nosit. Žensky a elegantně.

Barvy jara - lila

zdroj: erikafashion.cz

Zářivě bílá

Podobně jako u té černé, možná budeš namítat, že bílá prostě nemůže být trend, ale fakt. Je to nadčasová barva, která se bude nosit stále, bez ohledu na to, jaká je sezóna. Tentokrát ovšem návrháři pracovali se svěží bílou a hlavně v různých provedeních. Od hedvábí po vinyl. 

Barvy jara - bílá

zdroj: erikafashion.cz

Rudá červená

To nejlepší na konec. Poslední odvážná barva, kterou si určitě zamiluješ. Tento výrazný a hodně živý odstín červené nešlo ignorovat. Nejlépe se do ní zahalit od hlavy až k patě. Na řadu tedy přichází třeba takový dámský kostýmek nebo overal. A na to se těšíme!

Barvy jara - červená

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Nejlepší nude rtěnky, které musíš vyzkoušet
Nejlepší nude rtěnky, které musíš vyzkoušet

Nejlepší nude rtěnky, které musíš vyzkoušet

S nude barvou rtěnky je to jako s klasickou červenou. Nikdy nevyjde z módy. Ať už se rozhodneš pro decentní make-up nebo právě o výrazný, u kterého je občas potřeba lehce ubrat, právě nude odstín rtěnky tomu může pomoci. Tak pojď trochu zaexperimentovat a najdi ten svůj odstín, který budeš chtít nosit každý den.

Nude rtěnky_2

zdroj: pinterest.com

Podobně jako je to s tou klasickou červenou i nude odstíny mají svá specifika. Prostě ne každé z nás sluší to samé. Výběr tak přizpůsob barvě vlasů, tónu pleti, ročnímu období a barvě tvých zubů. 

Odstín je jedním z faktorů při hledání té správné nude rtěnky, druhým důležitým faktorem je také textura. Klasická rtěnka, matná, lesklá nebo v tomto případě i hydratační balzám. Každá z těchto voleb může být tou pravou pro jinou příležitost. Tak si ujasni, zda chceš mít po celý den dokonalé rty bez téměř žádné úpravy - pak sáhni po těch klasických rtěnkách nebo matných texturách. Pokud ovšem toužíš, aby se tvé rty neodolatelně leskly a odrážely světlo - zvol lesklé rtěnky. U těch ovšem bude během dne potřeba nějaké té úpravy nebo doplnění.

Nude rtěnky_1

zdroj: pinterest.com

Máme pro tebe pět tipů na nejlepší nude rtěnky široko daleko, které jsou nejen kvalitní, ale vybrali jsme i různé varianty a textury. Určitě si z našeho seznamu top nude rtěnek vybereš tu pravou, která bude sedět právě tobě. 

1) MAC Matte Lipstick

Tato rtěnka má extrémně bohaté krémové složení s matným efektem a opravdu vysoce pigmentovanými odstíny. Na rtech tak vydrží nekonečně dlouho. 

MAC Lipstick

zdroj: maccosmetics.cz

2) Charlotte Tilbury

Minimalistické líčení v podobě ikonického odstínu Pillow Talk od Charlotte Tilbury si zamiluješ. Vyživná, hydratační a dlouhotrvající rtěnka, která je vhodná na každodenní líčení.

Nude rtěnky

zdroj: charlottetilbury.com

3) Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture

Matná rtěnka s intenzivní saténovou texturou a nekonečnou výdrží. Snadná aplikace a dokonalá barva ti poskytne plné krytí a ohromující výsledek. Za nás je dokonalou nude volbou odstín Prime Beige.

Nude rtěnky YSL

zdroj: sephora.cz

4) Maybelline Superstay

Tekutá matná rtěnka, se kterou vykouzlíš opravdu nádherné líčení a bez větších úprav vydrží téměř celý den. Navíc za skvělou cenu! Z této řady doporučujeme vyzkoušet určitě více odstínů.

Nude rtěnky - maybellinejpg

zdroj: parfemy-elnino.cz

5) L'Oreal Paris Color Riche Satin Lipstick

Vysoce pigmentovaná rtěnka s jemnou texturou a vyživujícím složením. Obsahuje vitamín E, omega 3 a arganový olej. Výsledkem ti budou nádherně nalíčené a vyživené rty. Doporučujeme odstín Nude 235.

Nude rtěnky - Loreal

zdroj: notino.cz

Číst článek
5 tipů, jak kombinovat legíny
5 tipů, jak kombinovat legíny

5 tipů, jak kombinovat legíny

Legíny už dávno nejsou jen kouskem, který se hodí do posilovny nebo tak maximálně na domácí nošení a víkendový odpočinek. Doba se změnila a móda jde s dobou, takže ruku na srdce, kdo z nás teď legíny nosí častěji než dříve? No, věříme, že nás bude hodně. Není se ani čemu divit. Teda kromě toho podlí, na které si zvykneš opravdu rychle se s tímhle kouskem dají vymyslet krásné kombinace, které mohou být i elegantní. Ano, je to tak! Pokud ti chybí inspirace, máme pro tebe hned několik tipů, jak oživit outfit, ve kterém dominují právě legíny.

Velké pleteniny

Aktuální období přímo nahrává velkým svetrům, do kterých se chceme zachumlat. Legíny to jednoduše doplní a lehce srazí ten oversize nádech. Podle počasí už jen doladíš boty. Jezdecké kozačky, mokasíny nebo kotníkové tenisky? Jak je libo!

Legíny_1

zdroj: pinterest.com

Denim

Úžasná kombinace, ze které by se klidně mohla stát klasika. Oversize denimová košile či bunda a lehce retro šponovky, které můžeš s vysokými podpatky obléknout na večerní akci s kamarádkou.

Legíny_4

zdroj: pinterest.com

Sako

Ta pravá kombinace, která dokáže být ženská a elegantní zároveň. Kdo by to byl řekl, že takhle budeme mluvit o legínách. Bingo! Vezmi k nim své oblíbené sako. Pokud bys chtěla ještě více zvýraznit siluetu, přidej přes sako pásek.

Legíny

zdroj: pinterest.com

Nohy až do nebe

Vysoké kozačky po kolena, vlněné legíny, sako, výrazné náušnice a máš hotovo! Vidíš to. Outfit, který chceme nosit každý den.

Legíny_3

zdroj: pinterest.com

Zůstaň v teple 

Ona nás ta zima ještě potrápí, ale klid, k legínám se hodí i trendy puffer kabáty a bundy. Jednoduchá záležitost, která bude ideální při víkendové procházce městem. Styl i pohodlí zajištěno!

Legíny_2

zdroj: pinterest.com 

Číst článek
Nahoru
143 položek celkem