BLOG, Strana 4

Kabelky, do kterých se vyplatí investovat
Kabelky, do kterých se vyplatí investovat

Kabelky, do kterých se vyplatí investovat

Možná ti Ježíšek nechal pod stromečkem obálku se vzkazem, ať popřemýšlíš nad investicí a neutrácíš bez rozmyslů. To by nás ani nenapadlo, ale je pravda, že jeden nápad rozhodně máme. Jak si splnit materiální sen a zároveň správně investovat? 

Pojem „investiční nákup“ se ve světě módy skloňuje čím dál více. Kvalitní kožené boty, kašmírové svetry nebo nestárnoucí trench coat je jistě skvělou investicí, která vydrží dlouhé roky ve tvém šatníku a stále budou všechny tyto kousky vypadat stejně a trendy, ale při dalším prodeji nošených věcí na nich žádnou velkou sumu netrhneš.

Chanel bag

zdroj: sothebys.com

Investice a kabelka jsou ta správná slova, která se v módním světě doplňují. Některé designové kabelky dokonce zvýší za několik let, kdy se o ně budeš starat a pečovat, svou hodnotu.

Než ale utratíš našetrené peníze za podobnou materiální radost, mysli na to, co si opravdu přeješ a po čem toužíš. Splň si svůj sen a nemysli hned na začátku na to, že kabelku za pár let nutně musíš prodat.

Hermes Birkin Kelly

zdroj: theglamandglitter.com

Které značky mají největší hodnotu při dalším prodeji, a jsou tedy tou nejlepší investicí? 

Hermès, Chanel, Dior a Louis Vuitton.

Značky jako Prada, Gucci a Fendi nabízejí extrémně trendy kousky, takže tady je nutné vybírat opravdu pozorně v případě dalšího prodeje. Ikonou jsou například - Baguette Fendi nebo Gucci Bamboo, ale z dlouhodobého hlediska jde hlavně o Hermès Birkin a Chanel.

1. Louis Vuitton

Jeden z nejznámějších a nejikoničtějších monogramů všech dob. Louis Vuitton je synonymem pro svět těch nejluxusnějších kabelek. Ne každý design těchto kabelek znamená, že se za několik let zvýší jejich hodnota - nejlepší volbou je model Métis, Pochette a sezónní Speedy. 

LV bag

zdroj: pinterest.com, whowhatwear.co.uk

2. Chanel

Značka Chanel je sázkou na jistotu. Ceny u jejich kabelek stále rostou. Investice je to opravdu vysoká, ale pokud víš, že je možné, že za pár let jednu takovou Chanelku budeš třeba chtít poslat dál, můžeš si být celkem jistá, že její cena bude určitě vysoká. Dostupnost modelů kabelek Chanel je ovšem v dnešní době mnohem více snížená, a tak se často všechny milovnice kvalitních kabelek uchylují k vintage nákupům. Není se ani čemu divit. Kvalita je věčná!

Chanel

zdroj: pinterest.com, whowhatwear.co.uk

3. Dior
 

Lady Dior, ani teď nezůstaneme při zemi. Dior totiž zažívá novou zlatou éru, ve které si hraje především se dvěma klíčovými prvky. Tím je Cannage a ikonický vzor Dior Oblique.

Pokud tě tak úplně neužije na hromadu log a nápisů, nejžádanější klasikou na vintage trhu je díky své praktičnosti a eleganci především Lady Dior a Saddle.

Dior bag

zdroj: pinterest.com

4. Gucci

Gucci je jednou z těch značek, která za poslední desetiletí zaznamenala neuvěřitelnou proměnu. Ikonická Gucci Jackie mluví za vše. Její nestárnoucí silueta z ní dělá jednu z nejoblíbenějších kabelek, která se hodí jak na "běžné" denní nošení, tak večerní život. 

Gucci bag

zdroj: pinterest.com

5. Prada

Nylonové kabelky od Prady jsou dalším horkým trendem, který se prohnal sociálními sítěmi. Jestli za to její cena stojí - toť otázka, každopádně stále je tu šance pořídit si ji z druhé ruky za lepší cenu.  

Prada bag

zdroj: pinterest.com

6. Hermès

Všechny kabelky Hermès jsou nejen elegantní, ale i ikonické a neuvěřitelně ceněné. A to ve všech směrech. Jsou totiž vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a velice precizně řemeslně zpracované.

Birkinka je lepší investicí než akcie. Za posledních 35 let vzrostla na hodnotě o nějaké to procento. Poptávka po Birkinkách neustále roste, přičemž jejich dostupnost je stále menší a menší. Ano, tady se investice opravdu vyplatí.  

Hermes bag

zdroj: pinterest.com

Číst článek
5 párty tipů, ve kterých zazáříš
5 párty tipů, ve kterých zazáříš

5 párty tipů, ve kterých zazáříš

Konec roku v diáři znamená většinou jediné - spousta večírků, ale také posezení s přáteli, vánoční večeře s rodinou nebo oslava Nového roku. Příležitosti, na které můžeš vynést ty nejlepší a nejblyštivější kousky ze svého šatníku. Zelenou mají všechny třpytivé outfity, výrazné náušnice, sandály na platformě nebo nepřehlédnutelná manikúra. Umíš si to představit? Tak jdeme do toho.

Večeře s přáteli

Šaty nikdy nezklamou, a to v jakémkoliv ročním období. A zima není výjimkou. Dlouhé šaty zvýrazňující siluetu. Přes ramena přehodíš vlněný svetr a sako, ať na konci dne neprochladneš.

Party outfit_1

zdroj: erikafashion.cz

Pracovní posezení

Pokud tě čeká večeře s kolegy z práce a chceš působit stále sebevědomě, chytře, ale zároveň stylově, flitrů se ani tak nemusíš bát. Zkus tento nepřehlédnutelný komplet nebo vsaď jen na jeden výraznější kousek a zbytek se může nést v lehce elegantní linii. 

Party outfit

zdroj: erikafashion.cz

Fancy večírek

Konečně vyrážíš na koktej s kamarádkou, ale někam, kde se sluší a patří ukázat se? Nebo tě čeká slavnostní večírek v glam dress code? Využij příležitosti a popusť svou uzdu fantazie - je koneckonců sezóna večírků!

Party outfit_4

zdroj: erikafashion.cz

Slavnostní oběd

Vánoční oběd s rodinou, ať už bude kdekoliv, se může nést v trochu neformálním duchu s odvážnými prvky. Pletené midi šaty, vysoké kozačky a nápadité doplňky.

Party outfit_5

zdroj: erikafashion.cz

Štědrovečerní večeře

Výjimečný večer, na který se sluší držet se elegantního stylu, který ovšem nemusí být nutně jen nudný a bez nápadu. Dokonalé šaty s hlubokým dekoltem působí slavnostně a žensky. 

Party outfit_3

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Kabáty, které ovládnou letošní zimu
Kabáty, které ovládnou letošní zimu

Kabáty, které ovládnou letošní zimu

Vzhledem k tomu, jak rychle klesá teplota s největší pravděpodobností si už ze svého šatníku vyndala teplý kabát, který tě zahřeje. Pokud se stejně jako my začínáš smiřovat s tím, že lepší už to nebude, ale náladu si zlepšit musíme, máme pro tebe několik aktuálních tipů na kabáty, které letošní podzim a zimu budou hodně trendy. Pojď tedy udělat menší revizi svého zimního šatníku a zaplň jeho mezery novým a stylovým kabátem.

Shearling jacket

U těchto úžasně hřejivých bund a kabátů dost často zdobil kožíšek jen jejich podšívku. Pokud podobný typ vlastníš, skvělá práce, protože tento styling bude fungovat a zahřívat i letošní zimu, ale pokud uvažuješ o koupi podobné, porozhlédni se po takové, kde je kožíšek i na přední straně.

Trendy zimní kabáty

zdroj: erikafashion.cz, pinterest.com

Rybí kost

Malý detail, který z toho obyčejného kabátu dělá rázem neobyčejný. Rybí kost je velice oblíbeným vzorem nejen u kabátů. Černá a bílá s drobným vzorem je tradičním motivem, který ovšem dodá tvému stylingu tu správnou tečku.

Trendy zimní kabáty_1

zdroj: pinterest.com

Za hvězdu

Která z nás by si občas nechtěla připadat jako hvězda stříbrného plátna. No, alespoň na chvilku. Vsaď se, že přesně takhle se budeš cítit s podobným typem kabátu. Detail v podobné výrazného chlupatého límce z umělé kožešiny nebo manžetami, je opravdu trendem, který z tebe tu hvězdu v nadcházející zimě rozhodně udělá. Tohle je kabát, který vyžaduje veškerou pozornost, tak se toho neboj!

Trendy zimní kabáty_2

zdroj: piterest.com

Krémová

Není to tak úplně trend, ale spíše malý postřeh, protože krémové kabáty jsou opravdovým trendem a ruku na srdce, té městské šedi plné černých bund a stejných kabátů je někdy až příliš. Praktická barva to úplně není, ale za ten styling a bohatou dávku elegance to vážně stojí.

Krémový kabát

zdroj: erikafashion.cz

2v1

Jsi občas nerozhodná s výběrem šály? Máme pro tebe řešení, které se tedy zamlouvá i nám. Kabát, který má rovnou místo límce šálu. Nejen že to velmi zjednodušuje způsob kombinování, ale když náhodou ráno nestíháš, šalu už doma nikdy nenecháš. Win win!

Trendy zimní kabáty_3

zdroj: pinterest.com, hm.com

Číst článek
Tipy na vánoční dárky, které se vejdou do tvého rozpočtu
Tipy na vánoční dárky, které se vejdou do tvého rozpočtu

Tipy na vánoční dárky, které se vejdou do tvého rozpočtu

Prosinec už klepe na dveře a Vánoce se blíží rychlostí blesku. Nebudeme tě stresovat, pokud nemáš ještě nakoupené všechny vánoční dárky. Naopak - máme pro tebe několik tipů na dárky pro maminku, ségru nebo nejlepší kamarádku, kterými je rozhodně potěšíš a navíc úplně nezruinuješ svůj rozpočet.

Slovo „cenově dostupné“ znamená pro různé lidi různé věci. V předvánočním čase je nakupování tak trochu nevyhnutelnou součástí Vánoc, ale také aktivně podporovanou. Je tedy samozřejmé, že všichni chceme potěšit a obdarovat nejen naši rodinu, ale také kamarády něčím výjimečným a speciálním. Proto jsme pro tebe udělali seznam vánočních dárků, které začínají i na skromných částkách.

200 Kč

Péče o ruce je v těchto měsících klíčová, takže maminka, ségra a určitě i nejlepší kamarádky ocení pečující balíček s hydratačním krémem na ruce, do kterého přibal i bavlněné rukavice. Intenzivní a dokonalá péče, kterou ocení nejedna žena. A určitě do naší pomyslné finanční hranice zbyde prostor na lak na nehty v nějaké trendy barvě. Péče tak bude kompletní.

Péče o ruce

zdroj: vyživující krémy na ruce (notino.cz), bavlněné rukavice (makeup.cz), pinterest.com

300 - 500 Kč

Hlavně zůstat v teple. Károvaná šála, teplé podkolenky, crazy rukavice nebo čepice v trendy barvě. Možná lehce praktické dárky, ale za to všechny stylové. A navíc jsou to přesně ty doplňky, které často obměňujeme a přizpůsobujeme našim outfitům. 

Vánoční dárky

zdroj: všechny tyto vánoční tipy najdeš na erikafashion.cz

500 - 1000 Kč

Pečující nebo dekorativní kosmetika je sázkou na jistotu. Vybrali jsme několik speciálních setů, za které dáme ruku do ohně. Teď už je jen na tobě, kdo tyhle povedené dárečky najde pod vánočním stromkem.

Vánoční dárky - sady_1

zdroj: sephora.cz

1000 Kč a více

Pokud hledáš něco opravdu speciálního pro svou maminku, která si rozhodně zaslouží něco výjimečného a tvůj rozpočet to dovolí, zkus ji potěšit novým parfémem, koženou kabelkou nebo svíčkou z limitovné edice, která se bude vyjímat v každém interiéru.

 Tipy na vánoční dárky

zdroj:  parfémovaná voda YSL Libre Le Parfum (sephora.cz), kožená kabelka Gino Rossi (ccc.eu/cz), oboustranná bunda (erikafashion.cz), vánoční kolotoč z limitované edice (ingredients-store.com)

Číst článek
5 zimních outfitů ve znamení stylu a pohodlí
5 zimních outfitů ve znamení stylu a pohodlí

5 zimních outfitů ve znamení stylu a pohodlí 

Řítíme se rovnýma nohama do ledových měsíců, a protože věříme, že miluješ módu stejně jako my, už máš v hlavě pár stylových outfitů, díky kterým se na tu zimu snad i těšíš.

Mnohé z těchto klíčových kombinací určitě vlastníš z předešlých sezón, ať už je to kvalitní rolák, klasické sako, kožené kalhoty, nebo plyšový kabát. Trochu to oprášíme, osvěžíme a pomůžeme ti sestavit nové a neokoukané outfity, ve kterých ti bude nejen teplo, ale ovládneš i letošní trendy.

Kožené kalhoty + pruhy

Kožené kalhoty jsou základní výbavou pro podzim a zimu. Přidej k nim vlněný pruhovaný svetr, robustní boty a stylový outfit je na světě.

Zimní inspirace

zdroj: pinterest.com

Zimní schůzka, ale v teple

S těmi pravými kousky je snadné poskládat outfit, ve kterém ti bude nejen teplo, ale zároveň budeš vypadat elegantně a žensky. Ano, i v zimě. Možná se to zdá být nemyslitelné, ale i s péřovou bundou se dají vykouzlit módní a zároveň praktické kombinace.

Zimní inspirace_2

zdroj: pinterest.com

Béžová do sychravých dnů

Krátké dny a dlouhé noci bude v zimě potřeba trochu prosvětlit. Miluješ béžovou? My rozhodně. Trend plyšových kabátů je stále aktuální a prostě to k té zimě patří. Zachumlat se hezky do něj. Tón v tónu je přesně pro tyhle dny tou pravou volbou.

Zimní inspirace_3

zdroj: pinterest.com

Džíny nesmí chybět

Bez nich by to nešlo! Stejně jako bez velkých cardiganů. Pohodlný a stále stylový outfit, ve kterém budeme chtít trávit bezstarostné víkendy.

Zimní inspirace_4

zdroj: pinterest.com

Letní šaty a sukně neschovávej

Ve správné kombinaci je místo pro letní šaty nebo sukni i v zimě, alespoň tyhle kousky nezůstanou dlouho ležet ve skříni. Doplň je hřejivým svetrem, vlněným sakem a kozačkami. A kdo se toho nebojí, vedle nebudeš ani s pohorkami nebo kovbojskými kozačkami. Ať té romantiky není zase až moc.

Zimní inspirace_5

zdroj: pinterest.com

Číst článek
Módní trendy pro podzim 2022, kterým dáváme zelenou
Módní trendy pro podzim 2022, kterým dáváme zelenou

Módní trendy pro podzim 2022, kterým dáváme zelenou

Babí léto prostor letos nedostalo, takže rovnýma nohama do podzimu. Pokud si stále odolávala a čekala, myslíme, že teď už je opravdu ten pravý čas přivítat všechny ty podzimní kousky, které už ve svém šatníku máš, ale také ty, které jsou letos těmi nejvíce trendy. Vybrali jsme pro tebe několik z nich, které od nás dostávají zelenou a určitě je u nás uvidíš.

Dámský oblek

Záležitost, která je trendy několikátou sezónu. Tentokrát ale dostávají šanci výrazné barvy. Nepřehlédnutelná růžová nebo fialová. To bude trefa do černého. Každopádně, pokud prostě barvy nejsou zrovna pro tebe, ale tenhle kostýmkový trend se ti líbí, přizpůsob se podle svého. Klasická černá, béžová nebo hnědá jsou pro podzim, jako stvořené.

Trendy podzim 2022

zdroj: erikafashion.cz

Bomber

Jak je ta móda kouzelná. Další kousek, do kterého se vyplatilo zainvestovat a nějakou dobu o něj doma pečovat, protože je zpět. Jeho podoba je ale ovšem letos výraznější se zdobením, většího střihu a opět nepřehlédnutelná.

Trendy podzim 2022_2

zdroj: pinterest.com

Kůže

Aneb holka od motorek. Pokud ještě zůstaneme u těch svršků. Prvkem, který spojoval módní přehlídky, byly také klasické kožené a motorkářské bundy. Další kousek, který se postupem let rozhodně neztrácí. Tentokrát byly k vidění bundy, které dostaly takový ten secondhandový nádech. Zvolit jednoduchý outfit a nechat právě takový skvost vyniknout, tak přesně to máme v plánu.

Trendy podzim 2022_3

zdroj: pinterest.com

Úplet trochu jinak

Pletenina je téměř synonymem k podzimu. Letos se zkus poohlédnout ovšem po něčem trochu netradičním nebo výrazném. Pokud narazíš ještě na celý komplet třeba se sukní. Máš vyhráno! Pleteniny a komplety, to je naše.

 Trendy podzim 2022_4

zdroj: Stella McCartney, vogue.com 

Větší, než velké 

Řeč je v tomto případě o džínách nebo kalhotech všeobecně. Asi jeden z trendů, který nemusí být úplně pro každého. Pas se sice posouvá o něco níže, ale střih se poněkud zvětšuje. Volné džíny, tzv. baggy jsou podzimním trendem, takže pokud je právě tohle tvůj šálek kávy, jdi do nich.

Trendy podzim 2022_5

zdroj: Bottega Veneta, vogue.com

Číst článek
Jak správně pečovat o kašmírové svetry
Jak správně pečovat o kašmírové svetry

Jak správně pečovat o kašmírové svetry

Kašmírový svetr je opravdu kvalitní a nadčasovou investicí. Pokud se o něj budeš správně starat a pečovat o něj s láskou, ve tvém šatníku vydrží opravdu dlouhá léta. A jak by měla taková péče vypadat? 

Kašmírové svetry

zdroj: pinterest.com

Praní kašmíru

Praní kašmírových svetrů a vlastně čehokoli z kašmíru by mělo probíhat hlavně daleko od pračky, i když je možné, že si koupila kašmírový svetr, který se klidně dá prát v pračce. Prostuduj složení, ale my už nějak automaticky u podobně drahých kousků volíme tuto cestu.

Nejlepším způsobem, jak vyprat kašmír, je ručně s pomocí speciálního mycího přípravku určeného na kašmír, ale skvěle poslouží i jemný dětský šampon.

1. Použij vlažnou vodu. Každý kousek per zvlášť. Začni od toho nejsvětlejšího.

2. Svetr namoč přibližně na 15 minut a jemně pomačkej, aby se mýdlová voda dostala všude.

3. Po vyprání ze svetru vytlač přebytečnou vodu, ale nikdy neždímej velkou silou. Jen tak lehce pomačkávej.

4. Kašmír při sušení rozprostři na velký ručník a opatrně ho sroluj. Tím dojde k odstranění přebytečné vody. Poté ho zase srovnej a nech ve vodorovné poloze uschnout.

Skladování kašmíru a jeho nepřátelé

Nikdy kašmír nevracej do skříně špinavý. Všechny skvrny, pot nebo vlasy přitahují moly a zvyšují pravděpodobnost, že se ve tvém úžasném svetru zabydlí. Ulož si podobné kousky do šuplíku nebo boxu s cedrovými kuličkami. Moli nemají rádi jeho vůni, ale je potřeba je každou sezónu vyměnit. Moli také nemají rádi světlo a hluk. Je dobré si zvyknout, že pravidelně jednou za měsíc otevřeš šuplíky a všechny tvé skvosty pořádně protřepeš. Pokud by bylo venku hezky, můžeš je i vyvětrat. 

Péče o kašmír

zdroj: cedrová sada - bonami.cz, pinterest.com

Kašmírové svetry vždy slož. Pokud by zůstaly na ramínku, rychle se natáhnou a ztratí svůj původní tvar. Rukávy se tak prodlužují a prodlužují a ramenní šev se posouvá níže. Svetr už by ztratil svůj původní střih.

Pokud se ti náhodou stane, že uvidíš někde poblíž létat podobného záškodníka nebo objevíš larvy, nejjednodušší způsob, jak se jich zbavit je vložit svetr do uzavíratelného plastového sáčku a dát ho do mrazáku alespoň na jeden týden. Poté sáček vyndat, nechat na místě s pokojovou teplotou a poté vyprat a nechat důkladně uschnout.

Kašmírové svetry 2

zdroj: pinterest.com

Číst článek
Kovbojské boty vládnou podzimu
Kovbojské boty vládnou podzimu

Kovbojské boty vládnou podzimu

Vlnu veder pomalu, ale jistě vystřídá vlna prvních mrazíků, takže nejvyšší čas zazimovat všechny ty krásné sandálky a pantoflíčky a dát prostor něčemu novému. Největším trendem letošního podzimu jsou bezpochyby kovbojské kozačky. Tak pojď se podívat, jak je kombinovat a věříme, že jim podlehneš stejně jako my.

Kovbojské boty

zdroj: pinterest.com

Když to počasí jen trochu dovolí, rozhodně se neboj ještě ukázat letní opálení a odhal nohy. Kovbojské kozačky se hodí ke koženým nebo džínovým kraťasům, anebo k minisukni. Doplň jen obyčejným bílým trikem a volným sakem nebo vlněným svetrem či rolákem.

Pokud se ovšem na odhalování už moc necítíš a s podzimem se spíše zahaluješ a vrstvíš, ale kovbojské boty jsou tím pravým do doladění tvého stylu, zkus zvolit spíše kotníkovou variantu, kterou v tomto případě unosíš více a bude se lépe kombinovat i s kalhotami.

Kovbojské boty - EF

zdroj: erikafashion.cz

Klasická černá nebo i pro kovbojské boty typická hnědá barva jsou variantou, kterou jistě seženeš a pro tvůj šatník i jednoduché kombinování budou tou správnou volbou. Pokud se nebojíš menších experimentů, můžeš sáhnout i po bílém či několika barevném provedení. Většinou nechybí kovové detaily nebo kožené ornamenty, které dokáží oživit jednoduchý outfit. Nezapomeň, že v jednoduchosti je síla.

Kovbojské boty 3

zdroj: pinterest.com

 

 

Číst článek
Basket bag: naše letní posedlost
Basket bag: naše letní posedlost

Basket bag: naše letní posedlost

Pokud tě spalující teploty a letní počasí navnadilo k nákupům nebo tě čeká dovolená, na kterou prostě něco nového potřebuješ, rozhodně začni u kabelek. Tedy u jedné jediné. Basket bag. Přesně tento typ kabelky je aktuálním trendem letošní sezóny a nebojíme se tvrdit, že také nějakou dobu zůstanou nejen tím dovolenkovým must have.

Basket bag 

zdroj: glamourmagazine.co.uk

Trend košíkových kabelek se totiž z pláže dostal až do samého centra města a stal se tak letní nezbytností. Instagram a sociální sítě se opět postaraly o své a tomuto trendu rychle pomohly na samý vrchol.

Španělský módní dům Loewe a jeho ikonický basket bag doslova zamotal hlavu dalším značkám, které se nechaly inspirovat, a tak podobné kabelky najdeš nejen u věhlasných designérů, ale také u značek módních řetězců.

Jedno je jasné, ať už se rozhodneš pro jakoukoliv variantu, za nás vyhrává kvalita, která pro svou nadčasovost vydrží několik sezón a ty si tak můžeš být jistá, že přesně tuhle kabelku vynosíš nejen na letošní dovolenou, ale také na tu další a možná i tu další. Každopádně i po návratu si ji dostatečně užiješ. Třeba při víkendových nákupech, anebo jen tak do práce.

Basket bag EF

zdroj: erikafashion.cz

Číst článek
Letní must-have: jednodílné plavky
Letní must-have: jednodílné plavky

Letní must-have: jednodílné plavky

Ať už plánuješ strávit celé léto na zahradě u bazénu nebo máš zarezervovanou exotickou dovolenou, při které se budeš opalovat pod palmou a popíjet ty nejlepší drinky, je ideální čas zaexperimentovat. Tedy pokud si doteď nosila jen bikiny.

Dovolená

foto: unsplash.com

Nikdy předtím si se dost možná neodvážila obléci si celkové plavky. Proč to nezkusit právě letos a hodit za hlavu všechny předsudky o nemoderním kousku. Jednodílné plavky se aktuálně těší velké oblibě.

O tom, jak jednodílné plavky dokáží být pohodlné asi mluvit nemusíme. Jsou také úžasným maskovacím kouskem pro partie, které bychom občas my ženy chtěly zakrýt. Celkové plavky ale dokáží být elegantní, šik a lichotit postavě. Máme jen samé superlativy, takže pokud si doteď nevlastnila žádné jednodílné plavky, věříme, že jsme Tě přesvědčily. Jedná se o kousek, který by ve tvé letní výbavě rozhodně neměl chybět.

Celkové plavky

foto: marksandspecer.com

Celkové plavky_2

foto: reserved.com

Celkové plavky_1

foto: hm.com

Číst článek
Nahoru
143 položek celkem