Barvy jara. Začni je nosit už teď!

Barvy jara. Začni je nosit už teď!

Zima bývá pro spoustu z nás obdobím temna. Ulice plné černých kabátů, možná i šedých, sem tam nějaká béžová. Po barvách ani stopy, ale protože si náš člověk, určitě se nemůžeš dočkat prvních jarních dnů a pomalu pokukuješ, co by rozzářilo tvůj šatník. 

Jaké barvy budou trendy v letošním roce? Mrkli jsme se na spoustu modelů z posledních módních přehlídek a s jistotou ti přinášíme těchto 5 barev, které budou vidět nejvíce. A protože je jaro před námi, začni s tím už teď a probuď své okolí do prvních jarních dnů, jako správný módní nadšenec.

Jedovatá limeta

Zářivý odstín limetově zelené se objevil snad ve všech hlavních kolekcích a je jedním z největších módních barevných trendů pro rok 2023. Můžeš si být jistá, že v ulicích budeš nepřehlédnutelná.

Barvy jara - zelená

zdroj: erikafashion.cz

Černá magie

Kdo by to byl řekl. Ona ve skutečnosti černá vlastně ani není trend. Jen byla překvapivě viděna v tolika outfitech a kombinacích napříč celým návrhářským spektrem, takže ano - stojí rozhodně za zmínku.

Barvy jara - černá

zdroj: erikafashion.cz

Fialka fialová

Odstíny fialové a lila barvy obsadily přední příčky módních kolekcí. Dokáže to být hodně elegantní barva a přesně tak my ji letos budeme nosit. Žensky a elegantně.

Barvy jara - lila

zdroj: erikafashion.cz

Zářivě bílá

Podobně jako u té černé, možná budeš namítat, že bílá prostě nemůže být trend, ale fakt. Je to nadčasová barva, která se bude nosit stále, bez ohledu na to, jaká je sezóna. Tentokrát ovšem návrháři pracovali se svěží bílou a hlavně v různých provedeních. Od hedvábí po vinyl. 

Barvy jara - bílá

zdroj: erikafashion.cz

Rudá červená

To nejlepší na konec. Poslední odvážná barva, kterou si určitě zamiluješ. Tento výrazný a hodně živý odstín červené nešlo ignorovat. Nejlépe se do ní zahalit od hlavy až k patě. Na řadu tedy přichází třeba takový dámský kostýmek nebo overal. A na to se těšíme!

Barvy jara - červená

zdroj: erikafashion.cz