5 tipů jak nosit šaty na podzim a v zimě

Jak nosit šaty na podzim a v zimě?

 

Podzim a zima jsou také ideální dobou pro šaty. Jeden z nejvíce ženských prvků vašeho šatníku tedy neodkládejte na dno a nečekejte na tropické teploty. Ženské, ale přesto pohodlné, i takové mohou být šaty. Jak je tedy správně nosit, aby nás nepřekvapila chladná rána? Máme pro vás několik tipů.

 

Slip dress

 

Tolik oblíbené slip dress mohou udělat spoustu parády i v zimě. Zkuste si pod ně vzít rolák s dlouhým rukávem. V tomto případě bude skvěle vypadat i monochromatický look. Černá je královnou barev a v tomto podání budete působit elegantně.

 

Slip dress - EF

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

 

Midi a maxi

 

Vsaďte na maxi nebo midi délku. Nebojte se přes šaty vzít svetr nebo mikinu. Doplňte páskem a zvýrazněte siluetu.

 

Midi x maxi - EFZdroj fotografií: Erikafashion.cz a Pinterest.com

 

 

Úpletové šaty

 

Trochu zahřát určitě budeme potřebovat, zkuste šaty z úpletu a rovnou i s rolákem. Nejen, že budete v teple, ale také se budete cítit skvěle. Pro elegantnější verzi si k šatům vezměte vysoké kozačky na podpatku, koženou bundu do pasu a klobouk. Nebudete chtít nosit nic jiného!

 

Úpletové šaty- EF

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

 

Kůže

 

Co si budeme povídat, kůže k tomuto období neodmyslitelně patří. Šaty nechte vyniknout a doplňte vlněným sakem nebo kabátek. Skvěle bude vypadat i s dlouhým vlněným svetrem a s chunky boots.

 

Kožené šaty- EF

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

 

Detaily

 

Velkým trendem se stala výrazná ramena na svetrech a topech. Zkuste podobně oživit i svůj outfit a zvolit šaty s nabíranými rukávy nebo různými vzory v zemitých barvách, které se k podzimu hodí.

 

Detail - EF

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova