Džíny, kterým patří (nejen) tento rok

Džíny, kterým patří (nejen) tento rok

Základ šatníku každé z nás. Troufáme si tvrdit, že džíny jsou kouskem, bez kterého si prostě neumíme představit módní svět. Skvěle padnoucí džíny totiž dokáží zachránit téměř každou ranní katastrofu, kdy zoufale přemýšlíme, co si oblečeme. Pak už jen stačí klasické bíle triko nebo košile, sako a máš zdánlivě nepřekvapující outfit, který ovšem dokáže velké věci. Jednoduché věci fungují za každé situace!

Teď jen ruku na srdce, i když doma už nějaké ty džíny máš, možná pořád hledáš ty právé, anebo možná chceš rozšířit svou sbírku. A od toho tu jsme my, protože pro tebe máme tipy na trendy džíny, do kterých se letos vyplatí investovat. Vybíráme střihy a typy, které navíc nebudou pohou instatní záležitostí, která zmizí tak rychle, jak jen přišla. Klasická modrá džínovina nebo černý denim byl všeobecně přítomen v mnoha kolekcích světových značek i pro aktuální sezóny. Taková oslava klasického denimu. Volnější, široké nebo rovné nohavice nevyjdou z módy nikdy, a tak bez problému zapadnou do jakéhokoliv šatníku v jakémkoliv čase.

Straight Leg Jeans - rovný střih

Nadčasovost tohoto střihu, který padne víceméně každému druhu postavy, je opravdu ikonická. Rovný střih nohavic, který dokáže se vším vykouzlit ideální look, ať už v kombinaci se sportovní obuví nebo něčím více ženským.

Džíny

zdroj: erikafashion.cz

Black denim

Černé džíny s rozšířenými nohavicemi letos uvidíme o něco více, než kdy jindy. Každopádně se jedná o typ džínů, který právě díky svému střihu bude fungovat i v dalších sezónách.

Černé džíny

zdroj: pinterest.com, erikafashion.cz

Baggy jeans

Široké nohavice, které určitě neunikly tvé pozornosti. Pravda, v tomhle případě to chce něco více ženského, abychom se v podobných džínách netopily. Uvolněný střih ve znamení pohodlí, který ovšem stojí za vyzkoušení.

Baggy jenas

zdroj: erikafashion.cz

Flared jeans - široké džíny

Wide-leg nebo flared jeans. Všeobecné teď máme na mysli široké džíny, ať už je pro vaši siluetu lepší varianta těch skvěle padnoucích v bocích a postupně rozšiřujících nebo jen rozšiřujících se ve spodní části nohavic, necháme na vás. Každopádně všeobecně široké džíny by měly mít místo v našem šatníku pořád. Dokážeš s nimi vykouzlit nejen lehce romantický look s bílou košilí z madeiry a podpatkami, díky kterým vytvoří efekt nohou dlouhých až do nebes, ale také outfit s lehce bussinisovým nádechem.

Flared jeand

zdroj: pinterest.com, erikafashion.cz