Trendy obuv, kterou chceme nosit v roce 2024

Trendy obuv, kterou chceme nosit v roce 2024

Móda je dokonalým bumerangem, který při svém návratu dokáže změnit svou podobu. Ano! Většinou se nejedná o moc velké změny, protože ruku na srdce, spousta aktuálních trendů zde byla před mnoha lety a nejspíše se v další vlně objeví zase někdy příště. Ať nás nepohltí přílišná nostalgie. Trendy jsou naší vášní, a tak pro tebe máme ty zaručené stálice, které by letos měly být součástí tvého šatníku.

1) Ladný balet

Velkolepý návrat, který minulou sezónu ovládla značka Alaïa se svým štrasovým modelem baletní obuvi. S příchodem jara je tu odlehčená forma, kterou už teď můžeš vidět na všech stylových ženách sociálních sítích. Jsou dostatečně univerzální na to, aby se daly kombinovat se vším - od denimu až po roztomilé denní šaty, nebo elegantní looky či dokonce tvé oblíbené společenské oblečení.

foto: pinterest.com

2) Druhá kůže

Všichni víme, jakou sílu dokáží mít opravdu kvalitní a dokonalé boty. Přesně takový kousek podtrhne i ten sebejednodušší outfit. A určitě i ty při volbě obuvi spoléháš na klasiku v podobě černých kotníkových bot. Letos zkusíme vše trochu odlehčit. Béžová barva v podobě vyšších bot na podpatku celý look osvěží. Jsou nadčasové a opravdu univerzální.

foto: pinterest.com

3) Fotbal nebo tanec

Jedny z nejoblíbenějších tenisek loňského roku byly bezesporu Adidas Samba. A ony ani v letošním roce nezaznamenávají žádnou velkou změnu, jsou stále tady a stále trendy. Navíc nejnovější barevné odstíny jsou poměrně neutrální, minimalistické a lehce kombinovatelné.

foto: pinterest.com

4) Nazuj a jdi

Boston Clogs od Birkenstock jsou již téměř rok oblíbenou obuví z té pohodlné kategorie a není pochyb o tom, že jejich popularita bude v roce 2024 nadále stoupat. Tyto boty se nestaly oblíbenou obuví ve světě módy jen tak. Dokonalá bota, po které budeš chtít sáhnout teď s vlněnými ponožkami a oblíbenými džínami, stejně jako v létě ke krátkým šortkám a basic triku.

foto: pinterest.com

5) Slingback

Sandálky s páskem okolo kotníku budou rozhodně hrát prim v roce 2024. Super jednoduché, elegantní a univerzální. Díky nízko posazenému pásku, který neobepíná celou nohu se nemusíš bát optického zkrácení nohou. Tento typ bot bude dokonalou volbou jak k večerním šatům, tak denimu nebo kalhotového kostýmu.

foto: pinterest.com