3 tipy, jak si správně vybrat spodní prádlo

 
3 tipy, jak si správně vybrat spodní prádlo
 

Mezi největší ženská tajemství určitě patří i to, co se ukrývá pod šaty. Někdy je to celá věda umět si vybrat podprsenku nebo kalhotky. My vám dnes prozradíme 3 typy, neboli 3 ženská tajemství jak na spodní prádlo a nezbláznit se z toho.

ab65c70c3bf5fd031797c3aeeaaadec2
 
Zdroj: Pinterest.com 
 

Hladké prádlo by vám nemělo chybět

Krajky, satén nebo různé barvičky jsou velice oblíbené a při výběru spodního prádla u mnohých z nás i rozhodující. Ale někdy je méně více. V šatníku by vám tak nemělo chybět hladké prádlo v základních barvách jako bílá, tělová a černá. Krajky jsou sice krásné, ale při jemných a upnutých oděvech mohou nadělat paseku. Stejně tak u průhledných textilií. Nerovný povrch podprsenky deformuje hladký materiál oděvů. V takových případech noste hladké spodní prádlo, popřípadě tílko, aby hladká halenka vynikla. Velký pozor si dejte na viditelná ramínka pod topem. Podprsenku by za žádných okolností nemělo být vidět (jenom v případě, že máte opačný záměr). 

17cdb97ec8c6f93f4dc77705de75be6f

Zdroj: Pinterest.com 

Na barvě záleží

Snažte se nosit spodní prádlo ve stejné barvě jako váš oděv. Při tmavých tričkách jsou nejlepší volbou právě černé a tmavé podprsenky. Pozor však na bílé a průsvitné textury! Častou chybou žen je nošení bílé podprsenky pod bílou halenku, měly byste volit podprsenku tělovou. Ta nebude svítit pod oděvem a ten bude vypadat přirozeně.

db4ac5e8cbf48d35dedd53cca996bfc1

Zdroj: Pinterest.com

Zvolte správnou velikost

Nejčastější chyba všech žen je, že nosí nesprávnou velikost spodního prádla. Prádlo nesmí trčet a ani otisknout vaše tělo. Podprsenka by měla být oporou pro vaše prsa a tvarovat dekolt. Push-up nesmí odstávat ani o milimetr a při větších objemech je vhodné volit kostice a širší ramínka. Častou chybou je, že podprsenka má příliš velký objem a při zvednutí rukou vylézá nahoru nebo naopak košíčky mají příliš malý objem, prsa z nich kypí po stranách nebo nahoře. Když si nevíte rady, zeptejte se prodejní asistentky. V prodejnách se spodním prádlem by měly být školeny.

Štěstí přeje připraveným a doufáme, že vy jste se i díky našemu článku pripravili na letní sezónu! 

Autor: Mia @modnamamka