Šaty na svatbu, ve kterých zazáříte!

Šaty na svatbu, ve kterých zazáříte!

Jdete na svatbu? Poradíme vám v jakých šatech zazáříte!

Společenské události, svatby, rodinné oslavy,  všechny vyžadují společenské šaty a my vám dnes poradíme co na sebe.

Midi jsou jistota

Délky pod kolena se vrátily módy už nějaký ten rok a na společenské akce jsou velmi vítané. V létě volte jemné, lehké a splývavé materiály, abyste se cítili pohodlně. Chybu neuděláte pokud šaty dozdobíte páskem. K midi šatům vypadají nejlépe lodičky a vysoké podpatky, které navíc prodlouží vaši postavu.

700 midi

Zdroj: www.erikafashion.cz

Romantické květiny

Tento vzor je velmi ženský a ani na společenské události jako svatba si jimi neuděláte ostudu. Naopak! Působí romaticky a něžně a na svatbu jsou jako stvořené! Doplňte k nim mini kabelku a letní sandálky na podpatku.

700 flover

Zdroj: www.erikafashion.cz

 Minimalismus

Máte raději jednoduchost? Tak potom je minimalismus právě pro vás! Jednoduché linie a pastelové barvy se na svatby velmi hodí. Pokud chcete upoutat pozornost, sáhněte po výraznějších barvách, jako fuchsiová nebo královská modrá. Jen pozor, abyste nezastínily nevěstu! Je to přeci jen její den :)

700 minimal

Zdroj: www.erikafashion.cz

 Overal? A proč ne!

Pokud nepatříte k fanynkám šatů, zvolte overal. Dnes již existuje mnoho společenských verzí a s vysokými podpatky umí udělat parádu. Určitě budete jiná a zazáříte!

unnamed

Zdroj: www.erikafashion.cz

A co doplňky?

Šaty můžete doplnit psaníčkem, originální broží nebo živými květy do vlasů. Na svatby v létě jsou vhodné i klobouky ladící k šatům. Zde se můžete inspirovat britskou královskou rodinou.

 

Už víte v čem půjdete na svatbu? :)

Autor : Mia @modnamamka