5 klíčových barev pro letní šatník

5 klíčových barev pro letní šatník

Právě teď by se mohlo zdát, že poslední týdny módy, které určují ty pomyslné trendy, se pro mnohé z nás staly dávnou minulostí. Bylo to předtím, než se hojně začal používat pojem sociální distanc a všichni jsme si pravidelné denní procházky museli plánovat. 

Věříme v lepší zítřky a podobné věci, jako právě trendy se mohou i pro nás stát tím pomyslným světlem, které může náš den udělat minimálně příjemnějším a veselejším. Světové kolekce byly plné zářivých, ale zároveň i uklidňujících barev. Nechyběly všechny odstíny růžové nebo světle modrá, bílá, písčitá béžová či limetově zelená. A jak tyto barvy vynositi v běžných situacích a nejen na módních přehlídkách? 

Růžová

Nebojte se v letních měsících sáhnout hlavně po sytých barvách. Růžová je právě jednou z nich. V zářivých šatech budete nepřehlédnutelná a v případě, že již máte opálenou pokožku, bude tato kombinace skvělou volbou.

Barvy léta

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Béžová

Barva, která by v našich šatnících neměla chybět, hned vedle bílé a černé. Jednoduše ji dokážete kombinovat s jinými barvami. A celobéžový outfit v kombinaci se zlatými šperky a kloboukem je pro léto jako dělaný.

Barvy léta - béžová

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Světle modrá

Světle modrá nebo také babyblue je nádhernou barvou, která bude slušet spíše tmavým typům či opálené pokožce. 

Barvy léta - baby blue

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Bílá

A jako vždy nesmí chybět v letní sezóně svěží bílá. Zkuste nakombinovat bílé džínové kraťasy nebo kalhoty s topem v živějších barvách. 

Barvy léta - bílá

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Limetově zelená

Letošním letním překvapením byla i zelená. Světle zelená, limetově zelená a spousta dalších odstínů. V horkých dnech zkuste sáhnout po hedvábné sukni v tónech zelené spolu s jednoduchým bavlněným topem.

Barvy léta - zelená

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova