Letní outfit za skvělé ceny

Letní outfit za skvělé ceny

 

Dobře padnoucí šaty

Nejoblíbenějším celoročním kouskem jsou bezesporu šaty, ale léto a čas dovolených z nich v tom to období dělá hvězdu sezóny. Vybírejte pečlivě a nenechte se zlákat jen výhodnou nabídkou. Kvalitní materiál a dobře padnoucí střih jsou dvě hlavní věci, na které byste si měla dát pozor. Můžete si tak být jistá, že vám vydrží několik let. 

Bílé šaty

Nestárnoucí klasika

Ne každá žena se v šatech cítí dobře, a proto zkuste sáhnout po sukni. Několikátou sezónu jsou trendy sukně v midi délce z hedvábí. Doplňte jen bavlněným trikem a věříme, že se budete cítit skvěle. Velkým hitem jsou také ramenní vycpávky. Malý detail, který oživí váš outfit. Tyto trika můžete doplnit i mini džínovou sukní. 

Sukně a padded shoulder

Kalhoty versus sukně

Třetím typem jsou ženy, které bez kalhot nedají ani léto. Nedivíme se. Pokud jste si zamilovala kalhoty nebo kalhotovou sukni tzv. Cullotes můžete v nich strávit také celý rok. Na podzim a v zimě můžete sáhnout po kožené verzi, v létě pak zase vyměnit za lněné či džínové. A že se s nimi dá vykouzlit elegantní a ženský outfit ani nepochybujte.

Kraťasy

Komplet

Pokud nestíháte nebo nemáte zrovna náladu vymýšlet velké módní kombinace, ulehčete si to tím, že zvolíte buď overal, anebo komplet. Tak během chvilky vyřešíte celý outfit a zbyde vám čas i na ranní kávu. 

Komplet_1

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova