Jak stylově oživit pracovní outfit

Jak stylově oživit pracovní outfit

Kancelářský kostýmek je často brán jako jeden z módních stereotypů, jelikož spousta lidí si myslí, že je to šedivá a usedlá uniforma. Pokud pracujete v kanceláři či jakémkoli business odvětví, ve kterém je potřeba dodržovat určitý dress code, jistě jste se nejednou setkaly s podobným názorem. My ho ovšem dnes lehce vyvrátíme, protože outfit do kanceláře může být jakýkoli, ale určitě ne nudný nebo dokonce usedlý.

Zkrácená verze

U kostýmu můžeme úplně v klidu zůstat, ale zkusíme dlouhé kalhoty vyměnit za kratší verzi a tou jsou bermudy. Léto nám nahrává do karet. Nejenže se budete cítit komfortně při pobíhání a vyřizování všech schůzek ve městě, ale také ukážete své krásné opálení.

Bermudy (1)

Zdroj: Pinterest.com

Vesta

Pokud chcete celý look něčím rozbít, sáhněte místo saka po pletené vestě. Rána bývají chladná, takže vás zahřeje. Odpoledne si ji můžete jen přehodit přes ramena.

Vesta

Zdroj: Pinterest.com

Malý detail, velký detail

Jestli něco dokáže váš outfit pozvednout do nebeských výšin (kromě vysokých podpatků), jsou to rozhodně doplňky. A je úplně jedno, zda se rozhodnete pro velké náhrdelníky, klobouk či šátek do vlasů. Věřte, že na detailech záleží.

DOplnky

Zdroj: Pinterest.com

Kombinace materiálů

Není nic lehčího, než sáhnout po jedné barvě. Zkuste celý outfit doladit do stejných tónů jedné barvy, ale nakombinujte různé materiály. Saténová sukně, kašmírový svetr, kožená kabelka, lněné sako. Sázkou na jistotu bude hnědá či béžová barva.

Kombinace materialu

Zdroj: Pinterest.com

 Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova