Osmdesátky jsou zpět!

Osmdesátky jsou zpět!

Víte, které trendy se vrátily?

Do současné módy se protlačily prvky osmdesátých let. Široká ramena, oversize saka a legíny nad kolena. Víte jak tyto trendy nosit a znáte je všechny?

Foto číslo 1, 770

Zdroj: Pinterest.com, Erikafashion.cz

Široká ramena a vycpávky mají letos zelenou

V 80. letech kralovala trvalá na hlavě a silueta "V". Široká ramena, úzké boky a kudrnaté vlasy. Kdo neměl francouzskou trvalou jakoby neexistoval. Naštěstí se vlasová móda nevrací, ale zato jsou trendy, které se vrátily. Prvním velkým návratem jsou vycpávky na ramenou. Ať už jsou to šaty, trička nebo saka. Barevné kombinace nemají žádnou stopku, naopak výrazné růžové a oranžové odstíny jsou velmi vítané. Do popředí se tak dostal i color blocking - tedy vzájemné kombinace velkých barevných ploch. Nic nepokazíte kombinací saka v barvě magenty a slunečnicově žlutých kalhot s vysokým pasem.

 foto číslo 2, 770 jpeg

Zdroj: Pinterest.com, Alexandralapp.com

Legíny nad kolena jsou taky zpátky. Najdete je ve sportovních i elegantnějších verzích. Vypadají dobře s overzise mikinou i sakem s vycpávkami a vysokými sandálky. Stačí jen kousek odvahy!

foto cislo 3, 770 jpeg

Zdroj: Pinterest.com, Alexandralapp.com

Široké opasky a kalhoty s vysokým pasem

Kalhoty s extra vysokým pasem  jsou opět trendy. Nosí se délka nad kotníky, nebo hodně dlouhé a široké nohavice. Aby jste docílily looku osmdesátých let stačí přidat na pouzdrové šaty s ramenními vycpávkami ještě extra široký pásek.

foto cislo 4, 770 jpeg

Zdroj: Pinterest.com

Bermudy jsou zpátky!

Široké kraťasy hlásí comeback. V kombinaci se sáčkem vypadají retro i stylově. Barvičkám se nebraňte! Nyní letí neonové barvy a pastely. Během podzimu je vystřídá tmavě modrá, hořčicová a tmavě oranžová.

foto cislo 5, 770 jpeg

Zdroj: Pinterest.com

Barevná koženka

Na podzim tohoto roku zaplaví ulice barevné koženkové bundičky. V 80. letech byly velice populární. Módním hitem budou i kombinace více koženkových kousků v rozdílných barvách.

foto cislo 6, 770 jpeg

Zdroj: Pinterest.com

Který trend vás uchvátil nejvíc?

Autor : Mia @modnamamka