Barevné kombinace, které vždy fungují

Barevné kombinace, které vždy fungují

 

Správně zvolená kombinace barev může udělat velký rozdíl mezi běžným outfitem a tím skutečně výjimečným. Každý rok se dostávají do popředí nové barevné kombinace a nové odstíny, které zajistí především aktuálnost. Ovšem ne vždy je potřeba těmto trendům podléhat.

Barevné kombinace, které opravdu fungují a fungovat budou začněte tvořit především z oblečením, které máte ve svém šatníku. Nejen že ušetříte spoustu peněz, ale věřte, že objevíte také spoustu kousků, se kterými vytvoříte nové kreace a dáte jim prostor opět zazářit.

Šedá a světle žlutá

Nevzdávejte se na podzim všech barev a nezapadejte do davu. Pokud jste milovníkem minimalismu, zkuste např. šedou zkombinovat s pastelově žlutou barvou. Prvním krokem by mohla být třeba jen kabelka.

Šedá + žlutá-2

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

Černá a bledě modrá

Pastelové barvy se pomalu vkradly do našich šatníků a oblíbených odstínů. Zkuste dámu všech barev - černou - doplnit bledě modrou. Budete překvapená, jakou harmonii vytvoříte. Hedvábné šaty na špagetová ramínka, přes které přehodíte černé sako. Voilà, a jde se ven!

Černá + modrá

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

Béžová a lila

Božská kombinace. Světle fialová bude vynikat především na brunetách. První výhra! Pokud zvolíte šaty v barvě lila, zkuste je doplnit béžovými sandálky. Babí léto k tomu přímo vybízí. Druhá výhra! Nezapomeňte na doplňky, vrstvené nebo jeden velký zlatý náhrdelník bude tím pravým.

Béžová + lila

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova