Festivalová nálada každý den

FESTIVALOVÁ NÁLADA KAŽDÝ DEN

 

Léto pomalu končí, a i když jsme si letos neužily příliš té festivalové atmosféry, neznamená to, že bychom musely všechny naše outfity na dlouhé letní večery uklidit na dno naší skříně. Ukážeme vám totiž, jak tuto uvolněnou náladu přenést do outfitů, které běžně vynosíte po celý rok.

 

Šaty jsou základ

Podzim je ideální dobou, kdy si právě podobné šaty v boho stylu pořídit. Pokud je doplníte vlněným svetrem, vysokými kozačkami a kloboukem - rázem vytvoříte look, ve kterém budete vypadat skvěle, a věříme, že se i skvěle budete cítit. 

 

Boho šaty

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

 

Výrazný prvek

Pokud máte obavy z výrazných motivů, zvolte k monochromatickému outfitu pouze jeden prvek, který bude tak trochu vyčnívat z davu. Kimono je ideální volbou. Vyhněte se sezónním trendům a zaměřte se na kvalitní materiál. Vydrží tak ve vašem šatníku dlouhá léta.

 

Boho kimono (1)

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

 

Na detailu záleží

Jemné, ženské, ale zároveň s kapkou hravosti. K podobným topům s výraznými detaily rukávů či výšivek zvolte džíny, nejlépe pak bootcut střih či zvonáče. Poslední tečkou budou ankle boots.

 

Boho top

Zdroj fotografií: Pinterest.com, Erikafashion.cz

 

Nezapomeňte na doplňky

K bohu stylu neodmyslitelně patří doplňky. Spousta doplňků. V tomto případě se nebojte vrstvení a barev. Aktuální trendy navíc nahrávají k tomuto kombinování.

 

4.Doplňky - Boho styl

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova