Basket bag: naše letní posedlost

Basket bag: naše letní posedlost

Pokud tě spalující teploty a letní počasí navnadilo k nákupům nebo tě čeká dovolená, na kterou prostě něco nového potřebuješ, rozhodně začni u kabelek. Tedy u jedné jediné. Basket bag. Přesně tento typ kabelky je aktuálním trendem letošní sezóny a nebojíme se tvrdit, že také nějakou dobu zůstanou nejen tím dovolenkovým must have.

Basket bag 

zdroj: glamourmagazine.co.uk

Trend košíkových kabelek se totiž z pláže dostal až do samého centra města a stal se tak letní nezbytností. Instagram a sociální sítě se opět postaraly o své a tomuto trendu rychle pomohly na samý vrchol.

Španělský módní dům Loewe a jeho ikonický basket bag doslova zamotal hlavu dalším značkám, které se nechaly inspirovat, a tak podobné kabelky najdeš nejen u věhlasných designérů, ale také u značek módních řetězců.

Jedno je jasné, ať už se rozhodneš pro jakoukoliv variantu, za nás vyhrává kvalita, která pro svou nadčasovost vydrží několik sezón a ty si tak můžeš být jistá, že přesně tuhle kabelku vynosíš nejen na letošní dovolenou, ale také na tu další a možná i tu další. Každopádně i po návratu si ji dostatečně užiješ. Třeba při víkendových nákupech, anebo jen tak do práce.

Basket bag EF

zdroj: erikafashion.cz