Kovbojské boty vládnou podzimu

Kovbojské boty vládnou podzimu

Vlnu veder pomalu, ale jistě vystřídá vlna prvních mrazíků, takže nejvyšší čas zazimovat všechny ty krásné sandálky a pantoflíčky a dát prostor něčemu novému. Největším trendem letošního podzimu jsou bezpochyby kovbojské kozačky. Tak pojď se podívat, jak je kombinovat a věříme, že jim podlehneš stejně jako my.

Kovbojské boty

zdroj: pinterest.com

Když to počasí jen trochu dovolí, rozhodně se neboj ještě ukázat letní opálení a odhal nohy. Kovbojské kozačky se hodí ke koženým nebo džínovým kraťasům, anebo k minisukni. Doplň jen obyčejným bílým trikem a volným sakem nebo vlněným svetrem či rolákem.

Pokud se ovšem na odhalování už moc necítíš a s podzimem se spíše zahaluješ a vrstvíš, ale kovbojské boty jsou tím pravým do doladění tvého stylu, zkus zvolit spíše kotníkovou variantu, kterou v tomto případě unosíš více a bude se lépe kombinovat i s kalhotami.

Kovbojské boty - EF

zdroj: erikafashion.cz

Klasická černá nebo i pro kovbojské boty typická hnědá barva jsou variantou, kterou jistě seženeš a pro tvůj šatník i jednoduché kombinování budou tou správnou volbou. Pokud se nebojíš menších experimentů, můžeš sáhnout i po bílém či několika barevném provedení. Většinou nechybí kovové detaily nebo kožené ornamenty, které dokáží oživit jednoduchý outfit. Nezapomeň, že v jednoduchosti je síla.

Kovbojské boty 3

zdroj: pinterest.com