Co si obléct jako družička? Ukážeme ti ty nejhezčí šaty

Co si obléct jako družička? Ukážeme ti ty nejhezčí šaty

Letní sezóna svateb je v plném proudu, a pokud právě teď držíš v ruce svatební pozvání a čeká tě navíc nelehká úloha družičky, jako první tě určitě napadlo, co si obleču. Často ti to nevěsta ulehčí předepsaným dresscodem a sladí tak všechny kamarádky a členky svatební družiny do podobných střihů a barev. Pokud ovšem dostaneš volnou ruku, máme pro tebe pár tipů na ty nejhezčí šaty. 

zdroj: erikafashion.cz

Maxi délka

Maxi šaty jsou vždy správnou volbou! Nic jimi nezkazíš a zapadneš na kterýkoli druh letní svatby – svatba na pláži, na zahradě, nebo klasická letní svatba, kde je určen elegantnější dresscode. Dlouhé letní šaty navíc vynosíš třeba i na dovolené!

zdroj: erikafashion.cz

Třásně

Letní svatba = taneční horečka. Třásně a čím více, tím lépe. Kratší nebo midi délka šatů, doplněná vysokými sandálky je pro svatbu jako stvořená. K trendy šatům s třásněmi je ideální sladit jednodušší doplňky, aby na tobě dokonale vynikly.

zdroj: erikafashion.cz

Elegantní satén

Satén je materiál, který dokonale vynikne na opálené pokožce! Dokáže krásně tvarovat postavu a zvýraznit ženskou siluetu. Satén je trendy a zároveň elegantní, takže se ke svatbě určitě hodí. Navíc je lehký, takže i během velmi horkých dní se v něm budeš cítit opravdu příjemně.

zdroj: erikafashion.cz