Stylové jarní outfity.

Stylové jarní outfity

Jaro je v plném proudu a nechává se pomalu vystřídat horkým letním počasím, a to znamená jediné - spoustu novinek na Erika Fashion. Vybrali jsme pro tebe pár trendy outfitů, se kterými tuto sezónu naděláš spoustu parády.

Bez ramínek

Lehce romantický prvek, který ovšem dokáže být opravdu nepřehlédnutelným. Decentní zvýraznění dekoltu a odhalení klíčních kostí, kterým můžeš pro větší efekt přidat trochu třpytu. Romantika stranou, tohle bude vážně sexy kombinace.

zdroj: erikafashion.cz

Více denimu

Nestárnoucí denim, který bude vždy tím nejoblíbenějším prvkem našeho šatníku, ale tentokrát "jen" džíny necháme stranou. Zaměříme se na džínové šaty nebo overaly a klidně kombinuj s více ženskými prvky, jako jsou podpatky zlaté šperky, elegantní kabelky.

zdroj: erikafashion.cz

Zářivě bílá

První jarní paprsky, dlouhé letní noci, opálená pokožka a bílé šaty. Kombinace, která nás nepřestane nikdy bavit a stále se k ní vracíme. Tentokrát i v naší nabídce najdeš spoustu krásných šatů nebo popelínových košil. Možná lehce nepraktická barva, ale pro aktuální období ideální barvou.

zdroj: erikafashion.cz

O něco delší

Neboj se vládnoucímu trendu maxi sukní a maxi šatů. U nás najdeš i maxi komplet, který tvoří dlouhá sukně z příjemného vzdušného materiálů doplněná o krátký top, který tu maxi délku dokonale doplní. Skvělý outfit pro tuto sezónu, který oblékneš jak do města, tak na dovolenou.

zdroj: erikafashion.cz