Trendy vyčesané obočí. Jednoduché triky jak dosáhnout nejlepšího výsledku

Trendy vyčesané obočí. Jednoduché triky jak dosáhnout nejlepšího výsledku

Přesně vykreslené a do detailů vytrhané obočí je už nějakou dobu pryč a upřímně doufáme, že se ještě nějakou dobu vracet nebude. Každopádně obočí je také jednou z oblastí, která podléhá trendům a neustále se mění. Kdo by to byl řekl! Ale zastáváme názor, že pokud ti něco sedí a cítíš se v tom dobře, trendy by v takovém případě měly jít stranou, i když aktuálně je to hlavně o přirozenosti. Pouze lehce upravené obočí, vyčesané a zafixované. Pokud se právě v tomto cítíš skvěle, poradíme ti, jak na něj v několika málo jednoduchých krocích.

zdroj: gettyimages.com

Jak na trendy vyčesané obočí?

Aby vypadalo přirozeně a bez minimálních zásahů je sice krásná představa, ale většinou přesně takové líčení nějaký čas zabere. Pokud máš své obočí přirozené řídké a jsou v něm místa, kde chloupky nerostou nebo jsou opravdu slabé, začni s tenkou tužkou, kterou tato místa dokreslíš, anebo pokud jsi trochu zručnější, zkus fix na obočí, kterým jednotlivé chloupky dokážeš vykreslit.

zdroj: gettyimages.com

Se zafixováním ti pomůže transparentní gel nebo vosk na obočí. Zafixují chloupky v požadovaném směru i tvaru a vydrží na svém místě opravdu celý den. Pokud se rozhodneš na vykreslení použít fix, tak nejdříve obočí zafixuj, a poté až domaluj jednotlivé chloupky. Udržuj směr svého obočí a respektuj jeho přirozenou linii.   

Pokud se necítíš na podobnou každodenní úpravu, doporučujeme si nechat obočí profesionálně upravit u kosmetičky nebo ve specializovaných brow barech. Zastřihnout, nabarvit a jemně upravit. Nebo vyzkoušet populární laminaci obočí, která zkrotí neposlušné chloupky. Výsledkem je plný a nadýchaný efekt. Ten navíc vydrží měsíc a déle. 

zdroj: pinterest.com

Naši oblíbenci

Co funguje na naše obočí a na co nedáme dopustit? Fixační vosk od Anastasia Beverly Hills (690 Kč, sephora.cz), set na obočí Benefit (1230 Kč, sephora.cz), gel na obočí NYX Professional Makeup (229 Kč, notino.cz), fix na obočí Lift & Snatch NYX Professional Makeup (290 Kč, notino.cz), voděodolná tužka na obočí Catrice (74 Kč, notino.cz).