Nová kolekce. Vyber si ty nejlepší kousky

Nová kolekce. Vyber si ty nejlepší kousky

Prázdniny se pomalu, ale jistě blíží a dovolenková nálada nás úplně pohltila. Viděla si už naši novou kolekci a kousky, které budeš chtít nosit celé léto? A to bez ohledu na to, jestli budeš odpočívat na slunné pláži u moře nebo klidně doma u bazénu. Ukážeme ti pár z nich, které jsme si u nás s holkama tolik zamilovaly a už se nemůžeme dočkat, až je oblékneme.

Šaty

Šaty jsou kouskem, který neodmyslitelně k létu patří. U nás je tentokrát pohltila květinová mánie. Barevné motivy, které krásně vyniknou na opálené pokožce a vzdušné materiály, ve kterých budeš chtít trávit celé dny.

zdroj: erikafashion.cz

Pokud tě na výrazné potisky neužije, nebo hledáš jen decentní kousek, máme spoustu elegantních a ženských šatů, které jdou skvěle kombinovat, jak do práce, na večeři s kamarádkou, tak právě na dovolenou. 

zdroj: erikafashion.cz 

Topy

Věř, že nebudeš vědět, který dříve. A co si budeme povídat, letních topů není nikdy dost. Tolik oblíbená vykrojená tílka z loňské sezóny nás stále baví a nehodláme se jich vzdát ani letos. Navíc je lze jednoduše kombinovat s dlouhou vzdušnou sukní, džínami či elegantními kalhoty.

zdroj: erikafashion.cz

Prémiová kolekce

Novinky, které najdeš v této sekci, jsou plné dokonalých střihů, které skvěle sedí a jsou navíc z vysoce kvalitních materiálů. Díky jejich nadčasovosti a výjimečnému designu si můžeš být jistá, že budou trendy nejednu sezónu. 

zdroj: erikafashion.cz

Letní doplňky

Na zahradu, k bazénu nebo na dovolenou. Prostě, kamkoliv si jen budeš přát. Plavky nebo plážové doplňky, ze kterých je letos opravdu z čeho vybírat. Elegantní síťované kalhoty nebo dlouhé topy, které můžeš obléknout přes plavky nebo s džinovými kraťasy na večeři a večerní procházku po pláži a promenádě. Tohle léto bude tvoje!

zdroj: erikafashion.cz