Dokonalé kousky do práce

Dokonalé kousky do práce

Prázdniny jsou za námi a pro mnohé z nás to je také konec volnějšího režimu, nástup do školy nebo do práce. Pro někoho zase naopak žádná změna a pracuje se stále dál, ať už to máš jakkoli, my pro tebe máme spoustu novinek a inspirace na outfity, které jsou přímo stvořené pro novou sezónu a babí léto. Tak zazař svým dokonalým outfitem nejen v officu!

Košile není nuda

V našich novinkách najdeš tuhle dokonalou bílou košili se stříbrnými detaily. Doplň ji úzkou koženkovou sukní. Délku už necháme na tobě - jestli sáhneš po mini nebo midi délce. Díky vysokému pasu zvýrazníš celou siluetu. Nepřehlédnutelné šperky jsou pak tou pomyslnou tečkou na závěr. Milujeme tenhle look!

zdroj: erikafashion.cz

Vždy elegantní

A zase ty komplety! Tohle je náš šálek kávy. Téměř bez práce dokážeš právě s kompletem vytvořit bezchybnou kombinaci, která navíc v tomto případě bude vypadat elegantně, ale zároveň opravdu žensky.

zdroj: erikafashion.cz

Lehce formálně

Dnešní inspirace je možná trochu více formální a plná elegance, než si zvyklá, ale nějak nás to tentokrát láká.  Stejně jako tento svetr s výraznými volány, který jsme doplnili kalhotami ve zkrácené délce. Pokud obuješ podpatky, krásně ti prodlouží nohy a zvýrazní kotníky.

 

zdroj: erikafasion.cz

Uniforma trochu jinak

Klasický dámský kostým je takovou pomyslnou kancelářskou uniformou, ale v posledních sezónách se neustále vrací i do více casual sféry, a to z jediného důvodu - ženám sluší. Je trendy a sexy a my ho milujeme!

zdroj: erikafashion.cz