Trendy účesy nejen do horkého počasí

Trendy účesy nejen do horkého počasí

Wet look

Mohlo by se zdát, že přesně tento typ účesu je ideální do tropických dnů strávených u moře. Ano, to je! Ale dokáže být natolik elegantní, že ho chceme nosit každý den. Styling je rychlý a jednoduchý. Jak na to?

zdroj: pinterest

Po umytí nech vlasy jen lehce proschnout, příp. u kořínků vyfénuj. K tomuto účesu jsou žádoucí vlhké vlasy. Druhým a asi nejdůležitějším krokem je dokonalý stylingový přípravek - v tomto případě gel. Bohatou dávku nanes ke kořínkům a začni jemně pročesávat. Čím hustší budou štětiny, tím více bude finální podoba účesu působit elegantněji, takže je na tobě, zda se pustíš do uvolněnějšího a ležérního stylu nebo půjdeš za dámičku. Vyzkoušej více variant a uvidíš, v čem se budeš cítit lépe. Nás baví tuto podobu účesu stále obměňovat, a to jen díky změně hřebenu.

zdroj: notino

Kadeře

Milujeme vlny. Snad v jakémkoli podání a na jakékoli délce střihu. Prostě vlny dokáží divy. Aktuálně si ujíždíme na nejmenším průměru kulmy a užíváme si malých, ale bohatých vlnek. Pokud jsi majitelkou krátkých vlasů, nejlépe tupě střiženého bobu, tenhle typ loken si zamiluješ. Stačí ti pouze kulma, termoochrana vlasů a tvůj oblíbený fixační produkt. Jak na to?

zdroj: pinterest

Před použitím kulmy nezapomeň na termoochranu vlasů. To by měl být první krok, než začneš fénovat, žehlit nebo natáčet vlasy. Rozděl si prameny do několika částí, ať na nějaký nezapomeneš.Můžeš hřebenem nebo jen prsty lehce rozčesat. Vlasy po natočení zafixuj a do konečků použij výživný olej pro lesk a hydrataci vlasů. 

zdroj: notino