Femme fatale nejen na Valentýna

Femme fatale nejen na Valentýna!

Buďte osudovou ženou pro svého partnera! Zdravě sebevědomá je to, oč tu běží.

Obrázek5

      Zdroj fotografie: pinterest.com

Femme fatale označována jako svůdná, osudová a velmi přitažlivá žena, která svým šarmem a energií okouzlí každého muže. Každá z nás se tak chce cítit, ale ne vždy víme, jak toho dosáhnout. Vše plyne zevnitř naší skořápky, ze sebevědomí a charisma. Chceme být přitažlivé samy pro sebe, pro okolí, ale především pro našeho partnera. Chtíč se nabízí především k blížícím se svatému Valentýnu. Jak ale dosáhnout toho, abychom na valentýnskou večeři vykročily se vztyčenou hlavou?

Správné držení těla

Vztyčená hlava doslova. Ke zdravému sebevědomí vám totiž pomůže především ladný ženský krok, který vychází ze správného držení těla. Není hezčího pohledu než na tančící ženu a vy budete tančit, i když si budete jen vykračovat. Stačí si natrénovat jen pár zásad. Začněte s tím, že nebudete mít postoj moderního člověka a to hlava do oblouku směrem dolů, pohledem upíchnutým k telefonu. Odložte telefon na dně své kabelky a vztyčte hlavu tak, jako by vás za ni někdo tahal. Bradu mírně skloňte dolů, aby se vám vytvořil přímý pohled. Ne příliš z nadhledu, ani podhledu. Ramena a lopatky stlačte co nejvíce k sobě, čímž vaše hruď vystoupne, ukážete svá ňadra a narovnáte záda. Bříško trošku zatlačte a pánev mírně podsaďte. Ke správnému držení ale patří také správný krok. Snažte se, aby byl delší, rozhodně necupitejte a zapracujte na plynulém dlouhém kroku. Zkoušejte to při každé možné příležitosti, třeba jen, když se procházíte mezi uličkami supermarketu. A pamatujte na přímý pohled před sebe!

Rafinovaná ženskost v transparentním oděvu

Stále nevíte, jak se obléknout na zamilovanou večeři ve víru velkoměsta či v pohodlí domova? Na svatého Valentýna si většina žen obléká červenou barvu, která evokuje erotiku, vášeň, lásku a energii. Nebuďte ale prvoplánová, ale rafinovaná a červenou si oblečte pod šaty, o tom, ale v následujících řádcích. Outfit zvolte do krémových tónů jmenovitě do béžového barevného spektra, který je hitem letošní zimy. Krásně se kombinuje s bílou barvou, ale také mátovou šedí, která je trendy záležitostí. Ale k samotnému složení looku. Zvolte transparentní top srdcového výstřihu, který se bude nosit především na jaře a v kombinaci s puntíky a nabíranými rukávy budete vypadat jako éterická víla. Halenku doplňte pouzdrovou sukní ¾ délky nebo skinny kalhotami. Vhodnou obuví pak budou širší kozačky těsně pod koleny ve stylu „kocour v botách“ na širším podpatku. Nebo místo halenky se sukní či kalhotami zvolte ryze ženské průhledné šaty. Transparentnost zkrátka vévodí letošní zimě.

Obrázek4

Top Arte

 Obrázek3Šaty Agnes                                  Šaty Ciao

 Obrázek2

 Zdroj fotografií: pinterest.com

Vůně a spodní prádlo

Pohyb, vnější krása, ale také čichový vjem. Sebevědomí vám dodá také podmanivá vůně. Volte takovou, která nebude příliš těžká, ani příliš sladká. Zkuste sáhnout po ovocno-květinové vůni s dřevitými akordy. Hodna žen, které se nebojí výzev. Právě vůně se pojí s jednotlivými zážitky, tak se postarejte o to, aby váš partner na tento romantický večer nezapomněl. Vůni podpoří i svůdné prádlo. Sexy kombinací bude průhledné body či kalhoty s vysokým pasem a braletkou, balconette či korzetovou podprsenkou. V tomto případě si červenou barvu dovolit můžete. Dejte si však pozor na její odstín. Nesmí však příliš křičet. Přílišná červeň může působit lascivně, ne svůdně.

Obrázek2_1

 

Obrázek1_1

Zdroj fotografií: pinterest.com

 

  Autor: Žaneta Podlahová @zanetapodlahova