Letní dovolená? Co si letos určitě sbalit do kufru.

Letní dovolená? Co si letos určitě sbalit do kufru

Dovolená klepe na dveře a ty přemýšlíš na co nezapomenout nebo si s sebou ještě pořídit? Aby tvoje balení probíhalo co nejrychleji a hlavně bylo opravdu z kousků, které rozhodně využiješ, máme pro tebe pár tipů, se kterými si letošní dovolenou rozhodně užiješ.

Co-ord set

Komplety topu, kalhot nebo sukně či šortek se staly oblíbenými již loňské léto, ale nabírají na intenzitě a letos jsou opravdovým must have. Největší výhodou je, že si prostě nemusíš lámat hlavu nad tím, co a jak kombinovat. Tohle prostě bude vždycky fungovat.

Letní dovolená - sety 1

foto: erikafashion.cz

Šaty

Tak letní dovolená bez šatů, to je jako mojito bez máty. Nemyslytelné! V naší nabídce najdeš spoustu šatů, je jen na tobě, jaký střih si vybereš. Maxi vzdušné nebo květinové boho šaty, které budou vynikat na opálené pokožce.

Letní dovolená - 2

foto: erikafashion.cz

Overal

Někdo na ty šaty prostě není a i v létě dává přednost kalhotám. Overal je takovou alternativou, která se k letním měsícům náramně hodí. Navíc overal není jen dovolenkovou záležitostí, takže ho rozhodně vynosíš i ve městě nebo do práce.

Letní dovolená - 3

foto: erikafashion.cz

Basic

Jsou věci, které budou fungovat kdykoli a za jakýchkoli podmínek. Džínové šortky a bílý top nebo lněná košile, kterou nedbale přehodíš přes ramena, doplníš sandálky a proutěnou kabelkou. Dovolenkový outfit, ve kterém se budeš cítit dobře.

Letní dovolená - 4

foto: erikafashion.cz