Manikúra roku 2022: 11 trendy barev

Manikúra roku 2022: 11 trendy barev

Až budeš příště v salonu nebo si budeš dělat manikúru doma, použij místo tmavších odstínů jeden z těchto povznášejících a trendy laků na nehty. Ať už je budeš nosit na rukou nebo nohou, určitě ti vykouzlí úsměv na tváři. V tomto článku ti přinášíme trendy v manikúře pro rok 2022.

Olivově zelená 

Nic nevyjadřuje jaro víc, jako zelená. Tento tlumený odstín je o něco méně nápadný, zato velice návykový. V kombinaci s bílou a mandarinkovou vypadá moderně a trendy.

Odstín Grace 

Svěží růžový lak značky Dior je příjemnou alternativou ke klasické růžové a červené. Dior ho nazval Grace, dle monacké princezny Grace Kelly, která se proslavila svou elegancí a vybraným vkusem.

Vernis à Onles

Jaro opravdu definitivně ovládne zelená. Tahle není klasická khaki, ani hrášková. Odstín připomíná jemně mentolovou barvu se špetkou modré. Gucci ji nazval jednoduše - Vernis à Onles, neboli mořská pěna.

Manikura 2022 - 1

zdroj: pinterest.com

Barva roka 2022

Tato nádherná fialová barva, která je o něco pronikavější, než typická lila, ti zajistí nekonečné komplimenty. Navíc je to barva roka 2022!

Prostě Peachy

Nemáš náladu na klasickou růžovou? Vyzkoušej zábavný broskvový odstín – je to skvělý doplněk do pastelové sezóny.

Barva jeansu

Jeansy nemusíš nosit jen na nohou. Je to zábavné, ale skutečně existuje barva, která se jmenuje po tomto ikonickém kousku. Vyzkoušej ji a možná si ji oblíbíš i na nehtech.

Manikura 2022_2

zdroj: pinterest.com

Jsem extra

Nebudeme první, kdo zdůrazní, že baby růžové odstíny OPI jsou ikonou v oboru. Tato nová barva je toho opět důkazem – díky teplému podtónu je zároveň i velice moderní.

Ta modrá

Pastelové odstíny, jako je tato snová modrá, jsou na jaře klasikou. Ostatně, neubráníš se pozitivnímu myšlení, když budeš mít tuto barvu na očích po celý den.

Coralium

Tento výrazný, nanukově růžový lak nastartuje letní atmosféru ještě dnes. Chanel se opět ukázal jako královna, nejen v módě, ale i kosmetice. Korálová je ženská klasika.

Manikura 2022_3

zdroj: pinterest.com

Perleťová krása

A samozřejmě něco také pro ženy, které milují velmi jemnou manikúru. Letos je populární tato perleťová barva.

 Á la “zahrada”

Limetkově zelená je perfektní tečkou na závěr. V lahvičce je sice zastrašující, ale na nehtech vypadá nádherně (to nám věř!).

Manikura 2022_4

zdroj: pinterest.com

Který odstín tě zaujal nejvíce? 

Autor: Maria Mihac, @mariamihac