7 nejlepších outfitů ze seriálu Emily in Paris 2

7 nejlepších outfitů ze seriálu Emily in Paris 2

Která fashionistka by neznala seriál o mladé a krásné Američance Emily, která tráví pracovní rok v Paříži, mecce módy. První série sklidila obrovský úspěch a mnohé z nás si po zhlédnutí seriálu zakoupily baret. Rok jsme čekaly, než Netflix uvedl druhou sérii, ale dočkaly jsme se. Romantický příběh Emily a jejích přátel se dále samozřejmě odehrává v Paříži. Outfity představitelů byly delší dobu součástí konverzací na všechn módních fórech a my se konečně dočkaly. A tady jsou - 7 outfitů ze seriálu Emily in Paris 2, které jsou pro nás velkou inspirací. 

1. Barevná duha 

Seriál začal ve stylu color blockingu. Toužila si někdy předtím po duhovém polo tričku? Asi ne. Teď jsme ale všechny posedlé tímto crazy úpletem. O Emily je známo, že nikdy nezůstane jen u jediného výrazného kousku, a tak i v tomto případě má na sobě ještě výrazný zelený pásek s modrozelenou minisukní. A ke všemu zelený kabátek a kabelku ve stejné barvě. 

Emily in Paris 3

zdroj: pinterest.com

2. Narozeninová Emily 

Emily v této sérii oslaví narozeniny uspořádáním své úplně první francouzské večeře. Jako hostitelka oblékne šaty od dánské návrhářky Rotate Birger Christensen, které mají vpředu velkou růžovou mašli. Na narozeniny perfektní outfit! A když Emily uprostřed jídla běží za Camille, zakryje si ramena nádherným zeleným kimonem od značky Rianna + Nina.

Emily in Paris 4

zdroj: pinterest.com

3. Retro glam look 

Emily cestuje do Saint-Tropez, a jak jinak, než stylově. Ležérně vystoupí z vlaku v šatech francouzské značky Courrèges a vážně úchvatném vintage kabátu. Navíc má na sobě sluneční brýle Valentino, boty Vivienne Westwood, rukavice Maison Fabre a vintage šátek. Hollywoodský glam na Francouzské riviéře.

Emily in Paris 5

zdroj: pinterest.com

4. Padákové kalhoty byly odvážné, dokonce i pro Emily

Zatímco Emily hledá místo pro svou narozeninovou oslavu ve třetí epizodě, vystoupí ze svého bytu v pestrobarevných padákových kalhotách, růžovém svetru lemovaném kožešinou od Blumarine a kostkované čepici. Outfit zdobí bílé rukavice bez prstů. Doplněk, o kterém Field (módní návrhářka seriálu) řekla, že si během druhé sezony velmi užívala. "Miluji rukavice a je třeba je vzkřísit ze všech vintage obchodů," řekla.    

Emily in Paris 7

zdroj: pinterest.com

5. Žlutá je barva sezony 

Emily se ve čtvrté epizodě vydává do Galeries Lafayette se svou spolužačkou Petrou (hraje ji Daria Panchenko) v šatech Mary Katrantzou, krátkem kabátu značky Vassilis Zoulias a hnědých kozačkách od Maison Skorpios. Retro nádech nechybí ani v tomto outfitu - další rukavičky. Tak nějak tušíme, že začíná sezona žluté barvy.

Emily in Paris 6

zdroj: pinterest.com

6. Bílé šaty se srdíčky

Pátá epizoda seriálu je nenápadná, ale plná skvělých outfitů. Tyto šaty značky Anouki zdobené srdíčky jsou obzvláště pozoruhodné. Rudá rtěnka, srdíčkový náhrdelník a retro čelenka dokonale doplňují celý outfit. Très bien!

Emily in Paris 1

zdroj: pinterest.com

7. Dechberoucí šaty

Červené tylové šaty, které Emily oblékne na módní přehlídku ve Versailles, jsou podle nás jedním z nejhezčích outfitů, které se v seriálu ojeví. Field si nechala jeden z nejdramatičtějších kostýmů na konec seriálu. Jedná se o šaty ze spolupráce Giambattista Valli x H&M 2019. Field popsala jasně červené šaty jako „moderní pohled na Marii Antoinettu“. A poslední královna Francie je vhodnou múzou, vezmeme-li v úvahu, že se módní přehlídka odehrává ve Versailles, na dvoře, který byl kdysi domovem mladé panovnice.

Emily in Paris 2

zdroj: pinterest.com

Viděla si už seriál Emily in Paris 2? Pokud ne - doporučujeme. :)

Autor: Mária Miháč @mariamihac