Maxi sukně. Trend, který čeká na jaro.

Maxi sukně. Trend, který čeká na jaro.

Obliba minisukní v posledních sezónách byla opravdu veliká, ale nebudeme si nic nalhávat. Je to délka, která není pro všechny. Každopádně my jsme milovnice trendů a věříme, že ty jsi podobně naladěná. Každou novinku, u které cítíme, že by tu mohla vydržet déle než jednu sezónu, vítáme s otevřenou náručí a vymýšlíme všechny možné kombinace. Jednou z nich je právě maxi sukně. Neuvěřitelně všestranná. Můžeš ji obléknout nejen na každodenní nošení, ale i do práce nebo na večeři s kamarádkami. A hlavně je to zase něco jiného, tolik neokoukaného. Jak ji nosit a s čím kombinovat? Máme pro tebe pár tipů, jak ji budeme oblékat my.

Džínovina

Když začít u maxi sukně - základem je rozhodně džínovina. Zapomeň na nudné a neforemné střihy. Vsaď na detail v podobě překříženého pasu nebo velkého rozparku. Klasická bílá košile, vysoké kozačky nebo kovbojské boty. Taky to tak vidíš?

Džínová maxi sukně

zdroj: pinterest.com

Úplet

Pletené sukně s kruhovým tvarem nebo úzkým áčkovým, stejně jako u těch saténových, dokáží vytvořit nádhernou siluetu, která je zvýrazněná právě díky maxi délce. Jestli přidáš podpatky nebo naopak zvolíš pohodlné pantofle typu Ugg už je jen na tobě. Každopádně stylová kombinace je rázem na světě.

Maxi úpletová sukně

zdroj: pinterest.com, na-kd.com, zara.com

Satén

Pokud máš náladu na dokonalý ženský outfit, saténová sukně v maxi délce v kombinaci s vlněným svetrem či sakem, bude na jaře tou nejlepší volbou. Taková klasika, kterou často připomínáme. Jednoduché věci, které udělají velkou službu.

 Maxi saténová sukně

zdroj: pinterest.com

Kůže

Jen se podívej na ty dokonalé kombinace z ulic módních měst. Tohle milujeme. Kontrasty, ve kterých se promítne styl femme fatal, ale také nadčasovost a ležérnost. Kůže nebo koženka v podobě dlouhé sukně bude tuto sezónu rozhodně must have.

Kožená maxi sukně

zdroj: pinterest.com