Nejfotogeničtější módní trendy

Nejfotogeničtější módní trendy

 

Ruku na srdce, kolikrát jsme si tak pořídily (ano, hlavně my ženy) nějaký kousek, jen proto, že je trendy a že bude vypadat dobře na fotce? Párkrát určitě. My vám teď ukážeme 5 nejfotogeničtějších módních trendů, které ovšem budou vypadat dobře nejen na fotce, ale i na vás a hlavně ne jen dnes nebo tuto sezónu, ale určitě i dalších několik let.

Druhá kůže

Kůže a koženka jsou stálice. Věříme, že ve vašem šatníku nechybí minimálně kožený křivák, kalhoty či legíny. Nebojte se doplnit koženou košilí, sakem, sukní či šaty. V zimních měsících se podobné kousky budou nejen skvěle kombinovat, ale hlavně vás také zahřejí.

Kůže-2

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

O velikost větší

Teď máme na mysli především sako. Nešlo si nevšimnout, že se jedná již několikátou sezónu o tzv. must have. Oversize sako můžete doplnit páskem a vehnat do vašeho outfitu zpět více ženskosti nebo ho jen ledabyle přehodit přes ramena. Obě varianty budou vypadat dokonale, a to nejen na fotkách.

Sako-2

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Výrazné rukávy

Pokud nemáte až takovou odvahu podobný kousek zakomponovat do vašeho outfitu, zkuste nejprve jen nenásilnou formou začít u košile, trička nebo jakéhokoli topu. Jedná se o detail, který bude opravdu nepřehlédnutelný. A když najdete zalíbení v balonových rukávech, můžete pokračovat třeba u kožené či denimové bundy. Věříme, že této parádě podlehnete i vy.

Rukávy

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Barevná kombinace

Barvy budou na fotkách téměř vždy fungovat. Téměř proto, že je potřeba dát dohromady ty pravé. V jednom z našich posledních článků (zde) najdete pár tipů na ty, které společně vytvářejí tu správnou harmonii. Teď už je jen na vás do jakých barev vyladíte podzimní feed.

Barvy-2

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Sportem ku zdraví

Milujete sportovní oblečení a jen kvůli pouhé fotce se ho nechcete vzdát? Ani nemusíte. Zvolte ovšem takové, které bude vypadat dobře s elegantními kousky. Černé legíny můžete zkombinovat s trendy kostkovanými bundami či sakem.

Sportovní oblečení

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova