Nová podzimní kolekce Michael Kors

Nová podzimní kolekce Michael Kors

Věhlasná módní značka Michael Kors představila novou podzimní kolekci Fall Ready-to-wear 2020 na Fashion Weeku v New Yorku. Za značkou se skrývá stejnojmenný americký návrhář, který dokázal prorazit na evropský trh skrze obrovskou konkurenci a není se čemu divit. Kvalitní materiály, nositelnost, nadčasové modely a originalita nechybí v žádné jeho kolekci. Jaká ale bude ta na podzim 2020?

Jeho nová kolekce se nese ve znamení městského ruchu v kombinaci s kovbojskými prvky a zaručujeme vám, že to bude pořádné rodeo!

kors5

Zdroj fotografií: vogue.com

Této zimní sezoně vévodí především kašmírové jednobarevné kabáty v krémových či pastelových odstínech a bezpochybně vedou Teddy Bear Coat. Kors vsadil na osvědčenou kostku, která byla hlavním trendem minulé zimy a opět se vrátí ve zcela novém kabátě. A to doslova. Kostka ve vzoru Prince of Wales nebo Windowpane se nebude vyjímat jen na kabátech, ale především na pončech. Ať už s třásňovým zakončením nebo bez něj. Originálním detailem bude pak přezkové zapínání či límec těsně u krku s obloukovým tvarem, který dodá šmrnc pravé Francouzsky.

kors1

kors2

Zdroj fotografií: vogue.com

kors7

Pončo Lark

 

Mezi šedými a černými tóny se linula také velbloudí a hnědá barva s oranžovými detaily. V takové barevné variaci zazářila mladičká modelka Kaia Gerber, současně jedna z nejvyhledávanějších modelek. Svůj půvab bezpochyby zdědila po své matce Cindy Crawford. Pod pončem vystupuje upnutý rolák a celý outfit byl doplněn jezdeckými semišovými kozačkami. Michael Kors zde vzorně ukazuje efektivní vrstvení. Zaměřil se nejen na roláky, ale i na kvalitní aranské svetry. Jedná se o vzor pleteniny z hrubé vlny pocházející z Irska.

kors4

Zdroj fotografií: vogue.com

Značným trendem budou kostýmky a saka v prodloužené délce s výrazným opaskem. Ty budou hlavním gró. Večerní móda se však odlišuje od té na denní nošení. Přírodní barvy v pozdních hodinách dne vystřídají metalické odlesky.

kors3

kors6

Zdroj fotografií: vogue.com

NÁŠ TIP: Plisované šaty ve ¾ délce budou trendy i nadcházející sezonu. Pokud vás čeká bujarý večírek, zvolte kratší střih šatů s výstřihem ke krku, který podtrhne vaši ženskost.

mignon

Šaty Mignon

part

Šaty Part

 

Autor: Žaneta Podlahová @zanetapodlahova