Outfit dne: monochromatický rošťácký denim

Outfit dne: monochromatický rošťácký denim 

Víte, jak na monochromatický styl oblékání? Pokud ne, jste na správné adrese!  

Už jste slyšely o monochromatickém stylu oblékání? Že ne? Zajisté jste se s ním setkaly, jen možná neznáte, že právě kombinace různých odstínů jedné barvy tvoří tento styl. V zimním období byla nejvíce trendy hnědá kombinace barev – od světle béžových tónů, přes velbloudí, slonovou kost až tmavě hnědou. Některé z vás si však oblíbily odstíny černé s šedou. Sázka na jistotu, pokud trochu tápete a bojíte se odvázat.

U monochromatického outfitu nejsou zakázané různé textury, materiály či vzory. Ba naopak, je to velmi žádané! Nebojte se kombinovat ani oversize oblečení s upnutými oděvy. A přesně to, vám ukážeme v následujícím looku.

Zahalena do hravého denimu

Jaro je vždy obdobím, které nám přináší radost a toužíme po svěžím šatníku a trochu té nespoutané rebelie. Denim máme jisto jistě všichni ve své šatní skříni – ať už džíny, sukni nebo džínovou bundičku. Ale co takhle džinová bunda v oversize střihu se cvočky tvořící hvězdy? To je ovšem jiná písnička! Pod bundu zvolte bavlněné pohodlné tílko do V střihu s úzkými ramínky. Objem svrchního oděvu srazte upnutými denimovými džíny. Vhodným obutím budou slip on tenisky. Můžete však zvolit i ugly shoes, které se těší od minulého roku velké oblibě nebo kotníkové hadrové tenisky ve stylu slavných bot Converse. K outfitu bude ideálním doplňkem kožený černý batůžek a kšiltovka.

Tip na závěr: Ohrnutím rukávů dodáte celému vzhledu ten správný šmrnc.

image3 (10)

Denim bunda Roger; Kalhoty Moment/black; Boty Jessie/black

Look, ve kterém se budete cítit maximálně komfortně, ale zároveň zatraceně trendy!

Autor: Žaneta Podlahová, Instagram @zanetapodlahova