Plážové šaty: Jaké jsou druhy a trendy?

Naše mysl míří na vytouženou letní dovolenou. Aktuálně nám nic nedělá větší radost než plánovat další dobrodružství. Už totiž sníme o dlouhých dnech strávených na pláži procházkami ulicemi města a samozřejmě o outfitech, které budeme mít s sebou.

Jelikož se nemůžeme dočkat, začínáme plánovat i vysněné kombinace na letní dovolenou. Od elegantních lněných šatů na dokonalou večerní procházku, po lehké plážové šaty na plavky či přehoz přes plavky. Pokud i ty plánuješ svou letní dovolenou a hlavně víš, že na pláži budeš trávit spoustu času, máme pro tebe několik tipů na plážové šaty a tuniky, které se budou na letní dovolené vyjímat. Určitě se podívejte na naši nabídku letních plážových šatů a tunik.
 
 
 
foto: @emilisindlev

Pastelové šaty

Plážové šaty se staly součástí dovolenkových outfitů. Ochrana před slunečními paprsky je rozhodně hlavním benefitem, ale plážové tuniky, kaftany i šaty jsou sexy záležitostí. Aktuální trendy boho háčkovaných šatů, síťoviny nebo metalických látek jsou na pláž, jako stvořené. Letos se opět neboj ani zvířecího potisku, nebo jasných barev.
 
 
foto: Erika Fashion

Háčkované šaty

Háčkované plážové šaty a přehozy jsou stále letním trendem, takže pokud si alespoň jedny takové pořídíš, můžeš si být jistá, že je můžeš nosit i další rok. Jednoduchý styl šatů, které přehodíš přes plavky pro rafinované zakrytí, nebo pod ně oblékneš slipp dress a rázem máš look, který vyneseš při večerní procházce do restaurace. Ať tak či onak, je to styl letních šatů, kterým letos neodoláme.

foto: Pinterest

 
 
foto: Pinterest

Minimalistické šaty

Pokud jedeš na vlně čistých linií a minimalistického stylu ideálním pro plážové šaty je len, mušelín a jiné prodyšné materiály. Nevýhodou je samozřejmě přirozená mačkavost, která je známkou, že se jedná o přírodní materiál. Bude stačit jen vyvěšení ve vlhké místnosti a šaty budeš mít opět na druhý den připravené.
 
 
 
foto: Erika Fashion