Podzimní trend, který nosí všechny fashionistky? Combat Boots!

Podzimní trend, který nosí všechny fashionistky? Combat Boots!

Nebo traktorky po našem řečeno. Jde o boty s tlustou, nízkou podrážkou ve vojenském stylu sahající pod kolena. Pamatujete si ještě hrdinku Laru Croft? Šlo o hrdinku z filmu Tomb Raider, která nosila sexy napodobeninu vojenského oblečení a tyto combat boots milovala. Pojďte se podívat, jak nosit tuto novinku ve světě módy ...

boty cislo 1 7770 jpg

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Nebojte se kombinovat, fantazii se meze nekladou ...

...a to doslova! Fashionistky ze světa postují na sociální sítě řadu fotografií a kreací, jak kombinovat tyto podzimní boty. Teplý kabát, koženkové legíny nebo  džíny jsou klasika. V našich končinách jsou oblíbené hlavně nude barvy a skinny kalhoty. Když chcete být jiná a vystoupit z řady noste je se sukní nebo k šatům. Nebo je vyzkoušejte i v kostýmovém provedení, jako na fotografiích.

Koláž boty 2 770 Jpg_1

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Nebojte se vyzkoušet je i s teplákovou soupravou. Zde se skutečně meze nekladou. Nechte se inspirovat fotografiemi, jak je nosí fashion blogerky ve světě. Tyto vojenské boty snesou i romantický styl. Nebojte se je mixovat s květovanými šaty a barevnými punčoškami. Nemusíte se ladit jenom do boyfriend stylu. Dají se kombinovat i s cyklistickými legínami, nebo letními šaty. Šatům neodzvonilo, právě naopak! Jen je stačí zapojit do podzimního outfitu.

boty

boty cislo 3 770 jpg

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz a Pinterest.com

Co říkáte? Jak by jste je nosily vy? 

 

Autor: Mia @modnamamka