Zvířecí vzory oživí každý podzimní outfit!

Zvířecí vzory oživí každý podzimní outfit! Víte jak je nosit?

V módní branži jsou věčné téma. Někdo je zatracuje, někdo miluje. Dokáží oživit každou ženu, pokud se kombinují správně. My vám dnes prozradíme pár pravidel, jak nosit zvířecí vzory stylově s využitím aktuálních trendů.

Méně je někdy více 

Při vzorovaných kouscích to platí dvojnásob. Už jen samotný vzor tygra nebo momentálně velmi populární zebry je do očí bijící. Pokud tygra nezkrotíte, vymkne se vám zpod kontroly. To je samozřejmě jen obrazné, ale při outfitech se zvířecími potisky je minimalistická cesta nejvhodnější. Pokud zvolíte velké plochy s potiskem, tedy sako, šaty nebo sukni, zbytek outfitu dolaďte jednoduše bez dalších vzorů. Zvířecí motivy jsou výrazné, ale velmi stylové. Pokud si netroufáte na sako nebo šaty vyzkoušejte jen maličké doplňky. Dva a více zvířecích vzorů v jednom outfitu může vypadat levně. Vyberte si jeden, avšak kvalitní kousek s potiskem a bude vám sloužit ještě roky. Vsaďte na jednoduchost a nechte vaše zvíře vyniknout.

zvieracie vzory

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz a Pinterest.com

Kombinujte barevnost správně

Vyhrajte si s barvami a nepřenechejte zbytek outfitu pouze černé a bílé. Vnímejte barevnost potisku. Na podzim vyniknou zemité odstíny hnědé a béžové. Pokud máte ráda barvy vyzkoušejte různé odstíny bordó, tmavě zelené, nebo oranžové se zvířecími vzory. Kombinujte 2, maximálně 3 barvy, abyste nepůsobily chaoticky. V módě jsou opět trendy monochromatické looky, tedy tón v tónu. Vyzkoušejte celohnědý, nebo “all beige outfit” s botičkami nebo kabelkou ze zvířecím vzorem. V chladnějším počasí nezapomeňte kombinovat i různé pleteniny a kožešiny.

IMG_9767

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz a Pinterest.com

Doplňky vybírejte s rozumem

S doplňky se často prohání a právě ty, když jsou sladěny vkusně outfit povýší na jinou úroveň. Vyzkoušejte je barevně sladit s potiskem. Momentálně jsou velkým hitem čelenky a klobouky. A pokud je pro vás zvířecí vzor na oblečení přece jen hodně, vyzkoušejte ho jen na doplňcích. Kabelka, nebo boty s hadím vzorem dodají jednoduchému outfitu šmrnc.

 

Jak se líbí zvířecí vzory vám? 

Autor: Vaše @modnamamka