Ponožky v sandálech?! 6 tipů jak je nosit a vypadat stylově

Ponožky v sandálech?! 6 tipů jak je nosit a vypadat stylově

Stejně jako kočičí podpatky, ledvinky nebo kroksy i párování ponožek a sandálů se pomalu dostalo do módy. Nyní je tato kombinace ztělesněním pohodlí. Kdysi móda našich turistických tatínků, teď se dostává i k mladším generacím. Přehlídkové mola SS20 odrážely tento trend, do akce ponožky v sandálech se zapojili všichni od Burberry po Fendi a Gucci. Ponožky - ať už jsou ručně pletené, vázankové, šachovnicové nebo pruhované, nebojte se je nosit a vyjít z vaší komfortní zóny. Podívejte se jak se ponožky dají kombinovat stylově.

gigi-hadid-attends-the-wardrobe-nyc-launch-of-release-04-news-photo-1162649167-1563959252

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Gigi Hadid spojila své sandály Valentino Birkenstock s černými ponožkami, cyklistickými kraťasy a džínovinou, což dokazuje, že existuje příležitostný způsob, jak tento trend nosit.

Bright-yellow-socks-with-Mai-Piu-Senza-strappy-sandals-trend-the-kooples-tuxedo-dress-balenciaga-2017-sunglasses-conceptual-editorial-outfit-ideas-thefashioncuisine-1

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Vše, co potřebujete, je otevřená mysl, pár jasných ponožek a elegantní boty. Třeba páskové sandály k těmto zářivě žlutým ponožkám?… klasika se změnila v excentrický výraz. Vždy byste však měli mít na paměti, že klíčem k tomuto trendu je věnovat pozornost celkovému vzhledu. 

gilda-ambrosio-is-seen-outside-versace-during-the-milan-news-photo-1156171424-1563961364

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Co tak atletický nádech tohoto stylu výběrem sportovních ponožek s úzkými štíhlými stilettos? Nezapomeňte přidat pár trendů jako oversize sako a crop top.

guest-wearing-net-socks-is-seen-outside-miu-miu-during-news-photo-1044999552-1563961852

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Co tak klasika? Spojení kancelářské módy se stylem ponožek může být zajímavé. Vyzkoušejte lodičky s podkolenkami a kombinujte se sukní střední délky.

unnamed (4)_1

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Gucci zabodoval, když na přehlídkových molech vytáhl podkolenky s jeho logem. Sarah Jessica Parker ví jak tento trend zužitkovat. Co říkáte?

unnamed (3)_1

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Když se přece jen necítíte na ponožky v sandálech můžete vyzkoušet barevné punčochy a vytvořit tak nápadný color blocking.

 

Tak co? Který look Vás oslovil, pokud vůbec?

 

Autor: @maria.mihac