5 účesů pro dlouhé vlasy

5 účesů pro dlouhé vlasy

Jednoduché věci často bývají těmi nejlepšími. Stejně jako pečlivě vyčesané vlasy do ohonu s nedbalým nádechem, jako byste právě dorazila od moře. Moře a léto sice v nedohlednu, ale proč se toho vlastně jen tak vzdávat. Jak tedy upravit dlouhé vlasy během ranní pětiminutovky?

Poloviční drdol

Účes s napůl vyčesaným drdolem vytváří elegantní a zároveň nedbalý vzhled. Tento styl bude vypadat skvěle i s kratšími vlasy, každopádně zbytek vlasů, které nevyčešete buď nastříkejte sprejem s mořskou solí nebo natočte. Lehce tak dodáte vlasům na objemu.

zdroj fotografií: pinterest.com

Uhlazený culík

Tento účes bude skvělou volbou na víkendovou party nebo jen večeři s kamarádkou, kdy chcete vypadat žensky a sofistikovaně. Nebudeme si nic nalhávat, ale více bude slušet hustým a rovným vlasům. Bude vám stačit lak na vlasy a kartáč s hustými štětinami, díky kterému vlasy krásně uhladíte. Jedním pramenem pak celý culík obtočíte.

Pokud máte jemné vlasy, nezoufejte, můžete si pomoci i příčeskem, který bude vypadat přirozeně a lehce splyne s vašimi vlasy.

 

zdroj fotografií: pinterest.com

Culík trochu jinak

Trendy účes, který máte hotový během chvilky a vsadíme se, že ho budete chtít nosit pořád. Nejprve natočte délky vlasů kulmou a lehce přestříkejte texturizačním sprejem. Vlasy budou přirozeně zvlněné a vám jednoduše půjdou povytahovat a upravovat. V tomto případě budete potřebovat pouze průhledné gumičky do vlasů, se kterými culík rozdělíte na několik částí. Ty pak lehce povytahujte. Získáte tím lehký nádech nedbalosti.

zdroj fotografií: pinterest.com

Vlasové doplňky

Šátky, spony nebo skřipce zažívají velký comeback. Kromě toho, že s nimi dokážete během vteřiny vykouzlit trendy účes, budou také vaše vlasy zdobit. Pokud tedy žádný skřipec nevlastníte, určitě si udělejte radost a nějaký si pořiďte. Vlasy jednoduše zapleťte a přední prameny nechte volně okolo obličeje. Šátek naopak můžete připlést do klasického copu.

zdroj fotografií: pinterest.com

Klasika

Další rychlou variantou je klasický cop. Nezabere příliš mnoho času, ale výsledek bude stát za to. Pokud chcete o něco více formálnější verzi, použijte kartáč na uhlazení vlasů vpředu, které také jemně přelakujte lakem na vlasy.

zdroj fotografií: pinterest.com

Autor: Nikola Knížková, @nikolaknizkova