Mini kabelka Gabbi, která připomíná croissant pobláznila celebrity i fashionistky

Mini kabelka Gabbi, která připomíná croissant pobláznila celebrity i fashionistky

Když se v módních kruzích objeví nějaká novinka, obvykle jde o odkaz na “must have” kousek od luxusního návrháře s cenou pěti výplat. Gabbi Bag, veganská kožená taška přes rameno od JW Pei, ale nemá úplně stejné pozadí jako její luxusní kamarádky. Je to kabelka, která se stala hitem v roce 2021 a nestojí ani 80 liber.

Kabelka Gabbi 1

zdroj fotografií: pinterest.com

Gabbi jako ekologická varianta kabelky z devadesátých let

Silueta Gabbi je jednoduchá a doslova připomíná croissant. Má prohnutou horní rukojeť a zakřivenou základnu. Vyrábí se jak v černé a bílé, tak i ve výrazných barvách, jako je „ zelená tráva“ (odstín Kermit) a „Nutella“ (teplá hnědá). Značka JW Pei se zaměřuje na udržitelnost, proto jsou jejich tašky vyrobeny z veganské kůže a recyklovaného plastu.

Za posledních několik měsíců si našla cestu od světových módních instagramerů až k elegantním ženám v metru v New Yorku. Ještě známější je díky tomu, že ji toto léto s oblibou nosí Hailey Bieber, Gigi Hadid, Irina Shayk nebo Emily Ratajkowski.

Kabelka Gabbi

zdroj fotografií: erikafashion.cz

Kabelka na den i na večer 

Stephanie Li, spoluzakladatelka JW Pei říká „Byli jsme posedlí trendem devadesátých let a zvláště drobnostmi,“ říká o procesu návrhu Gabbi. „Tak jsem uvažovala, bylo by zábavné udělat ze scrunchie rukojeť? “ Tak jsme to udělali. "

Zatímco taška si už loni získávala fanoušky, Li říká, že návrat do „normálního“ života a vzestup v oblékání pomohl Gabbi vzlétnout až v roce 2021. 

Kabelka Gabbi se stala mimořádně oblíbenou mezi supermodelkami, ale i běžnými ženami. Je velmi variabilní. Můžete ji nosit přes den do města, ale i večer do divadla. Stačí si jen vybrat oblíbenou barvu. Jestli svou Gabbi ještě nevlastníte klikněte sem.

Autor: Mária Miháč, @maria.mihac