Ikona Meghan Markle oslavila 40. narozeniny. Podívejte se na její nejpopulárnější outfity

Ikona Meghan Markle oslavila 40. narozeniny. Podívejte se na její nejpopulárnější outfity


Královna Alžběta II. využila oficiální účty sociálních médií královské rodiny a popřála vévodkyni Meghan všechno nejlepší k narozeninám. Vévodkyně ze Sussexu oslavila minulý měsíc 40. narozeniny. Od doby, kdy se v roce 2018 stala manželkou prince Harryho, začlenila nyní vévodkyně ze Sussexu do svého královského šatníku svoji módu z červených koberců a lásku ke „klasickému pařížskému stylu“, nemluvě o jejich kalifornských kořenech. Podívejte se sami, jak se Meghanin styl v průběhu let vyvíjel.

Srpen 2021

Vévodkyně ze Sussexu zahájila ke svým 40. narozeninám svoji iniciativu zaměřenou na pomoc ženám při opětovném vstupu na trh práce. V propagačním videu Markle chatovala s Melissou McCarthyovou a oblékla si smetanový komplet se semišovými lodičkami velbloudí barvy a vrstvenými náhrdelníky. Dokonalý minimalistický styl.

Meghan Markle 1

zdroj fotografie: pinterest.com

Únor 2021

V televizním rozhovoru s Oprah, který byl natočen v Santa Barbaře, se Meghan ukázala v midi šatech od Armaniho s motivem lotosového květu. Jednoduché košilové šaty a lodičky opět potvrdily znalost francouzského stylu. Meghan a princ Harry odhalili, proč se rozhodli odejít z královské rodiny.

Meghan Markle 4

zdroj fotografie: pinterest.com 

Březen 2020

Vévodkyně dorazila do Westminsterského opatství ke Dni společenství v úchvatných šatech Emilia Wickstead, spárovaných s kloboukem William Chambers, lodičky Aquazzura a kabelkou Gabriella Hearst.

Meghan Markle 5

zdroj fotografie: pinterest.cz

Říjen 2019

Meghan vsadila na monochromatický look. Outfity tón v tónu si Meghan oblíbila. Krásně doplňují její elegantní minimalismus.

Meghan Markle 2

zdroj fotografie: pinterest.com

Září 2019

Meghan často nosí i úplně jednoduché oblečení. Miluje tenisky, klasické jeansy a jednoduchá trička. Prostě úplný basic.

Meghan Markle 3

zdroj fotografie: pinterest.com

Květen 2019

Vévodkyně ze Sussexu představila světu Archieho, její prvorozené dítě. Ona se objevila v bílých šatech a tělových lodičkách. Podobné šaty nosí Meghan často. Jsou pohodlné, elegantní a nadčasové. Spojila vzhled s elegantním náhrdelníkem a rozhodla se rozpustit si vlasy.

Meghan Markle 6

zdroj fotografie: pinterest.com

Červen 2018

Meghan vypadala na svém prvním sólo vystoupení s královnou jako opravdová dáma. Při královské návštěvě Cheshire měla na sobě světlé šaty značky Givenchy, které zkombinovala s černými doplňky.

Meghan Markle 7

zdroj fotografie: pinterest.com

Květen 2018

Meghan Markle měla svatební šaty značky Givenchy, které navrhla uznávaná britská návrhářka Clare Waight Keller. Její svatební šaty se nesly v duchu jednoduchosti a elegance. Nechala se inspirovat Grace Kelly.

Meghan Markle svatební šaty

zdroj fotografie: pinterest.com

Líbí se Vám styl Meghan Markle? U nás naleznete také minimal kousky. Možná si vyberete i vy.

Autor : Mária Miháč, @mariamihac