And just like that. Seriál Sex ve městě bude mít pokračování

And just like that. Seriál Sex ve městě bude mít pokračování

Nejpopulárnější seriál 90-tých let se vrací na televizní obrazovky a my se nemůžeme dočkat, jak si režiséři pohráli s osudy čtyř přítelkyň z New Yorku. Tedy tří. Proč? Čtěte dál a dozvíte se, která postava se už nikdy nevrátí do slavného seriálu a jaké outfity nás čekají.

Seriál sex ve městě lámal rekordy

10.ledna Sarah Jessica Parker oznámila, že přichází další série Sexu ve městě. Původní série byla odvysílána na HBO v letech 1998 až 2004 a během šesti sezón zahrnovala 94 epizod. Televizní show o čtyřech nejlepších přítelkyních: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon), Samantha Jones (Kim Cattrall) a Charlotte York (Kristin Davis), žijících v New Yorku si vysloužila 54 nominací na Emmy (sedm vítězných) a 24 zlatých.

And just like that. Sex ve městě 4

zdroj fotografie: pinterest.com

Seriál vedl ke dvěma celovečerním filmům. Sex ve městě 2008 na celém světě vydělal více než 415 milionů dolarů. Přestože Sex and the City 2 mnozí kritizovali, přinesl zisk 294 milionů dolarů.

Samantha si už nezahraje

Zatímco byl vytvořen scénář pro třetí film, jedna z hlavních hvězd seriálu Kim Cattrall (alias ​​Samantha Jones) se rozhodla, že nechce být nadále jeho součástí a natáčení filmu bylo nakonec ukončeno. V průběhu let mluvila Kim o tom, že v natáčení nehodlá dále pokračovat a dokonce prohlásila, že se k ní S.J.Parker měla chovat nepřátelsky. I to je důvod proč se nakonec Samantha Jones v pokračování seriálu více neukáže.

Módní hvězdy New Yorku

Momentálně probíhá natáčení sedmé série seriálu Sex ve městě a internetem se šíří fotografie z natáčení. Není složité vidět hvězdy živě. Natáčí se přímo v ulicích New Yorku, a tak je jasné, že žádný detail, ani outfit nezůstane v tajnosti. Zatímco v 90-tých letech jsme si museli počkat na premiéru seriálu v televizi a dychtivě jsme čekali, co budou mít Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda na sobě, dnes se v tomto směru nemůžeme těšit na překvapení. Všechny outfity jsou již dostupné ke zhlédnutí online.

Příběh Carrie pokračuje

Hlavní hrdinka Carrie Bradshaw se na plátně ukáže i s Mr. Big. Její styl se ani po letech nemění. Je stále stylová Newyorčanka, která miluje luxusní lodičky, fashion trendy a kousek vintage. Na jedné fotografii z natáčení byla zachycena dokonce v šatech z řetězce Forever21.

And just like that. Sex ve městě 3

zdroj fotografie: pinterest.com

Romantická jako vždy, Charlotte

Ani postava Charlotte se po letech nezměnila. Stále oplývá romantickým a elegantním stylem. Její dcery už vyrostly a v podstatě můžeme předpokládat, že právě ony budou zastupovat mladší cílovou skupinu.

And just like that. Sex ve městě 2

zdroj fotografie: pinterest.com

Miranda již není zrzka?

Carrie a Charlotte vypadají jakoby se jich čas téměř nedotkl, zato Miranda se hrdě pyšní šedými vlasy. V seriálu se objeví po boku svého hereckého partnera Steva.

And just like that. Sex ve městě

zdroj fotografie: pinterest.com

Sledovali jste Sex ve městě? Která postava byla vaše oblíbená?

Autor: Mária Miháč, @maria.mihac