Černá a bílá. Kombinace jako stvořená pro babí léto

Černá a bílá. Kombinace jako stvořená pro babí léto
 

Dlouhé dny plné slunečních paprsků, dovolené a prázdnin jsou za námi. Měsíce, které přímo vybízejí k dobré náladě a módnímu experimentování. Tím se ovšem nenechte zastrašit. Babí léto a podzim plný barev máme před sebou. Ovšem kýčovité vzory a barvami hýřící outfit nejsou tím pravým pro každého. A my to chápeme.

Neodsouvejte tedy černobílou kombinaci. Přece jen ta černá je spojením všech barev. Naproti tomu bílá je synonymem pro čistotu a klid. Dokonalá dvojice, která funguje kdykoli.

Navíc tato kombinace bude skvělým základem, se kterým budete dál moci popustit uzdu své fantazie třeba s barevnými doplňky a vytvoříte tak jednoduchý, přesto nadčasový outfit.

Jak tedy nosit černou a bílou právě teď?

Bílá oversize košile

Tenhle kousek se ve vašem šatníku rozhodně neztratí. Tolik možností, jak ji nosit, dělá z bílé oversize košile, troufáme si říct, základ šatníku. Můžete pod ni vzít tílko a k tomu šortky nebo jen přehodit přes šaty a uvázat z předních cípů v ledabylý uzel, doplnit vlněným sakem. 

Oversize shirt

zdroj fotografií: pinterest.com

Klasické tričko

Bílé basic tričko je sázkou na jistotu. A to vážně téměř vždy! Trend vycpaných ramen ho nejen letos zase o trochu pozvedl. Kalhoty s vysokým pasem nebo oversize kalhoty stažené v pase pak budou tou pravou kombinací. 

Basic tričko

zdroj fotografií: pinterest.com

Kraťasy s vysokým pasem

Biker shorts nebo running shorts. Je jen na vás, jaký typ a délka vám nejvíce vyhovuje. Tyhle s vysokým pasem navíc působí elegantně a žensky. Pokud to počasí dovolí doplňte ještě páskovými sandálky. Nešlápnete vedle ani s kotníkovými teniskami.

Kraťasy

zdroj fotografií: pinterest.com

Síla detailu

Černá a bílá jako nálepka minimalistické kombinace občas vůbec nemusí sedět. Vykrojené topy, holá záda nebo jiné detaily. Ukažte sluncem políbenou pokožku.

Detail - černá a bílá

zdroj fotografií. pinterest.cz

Autor: Nikola Knížková, @nikolaknizkova