Seriály, které musíte vidět!

Seriály, které musíte vidět!

Dlouhé zimní večery jsou před námi a co si budeme povídat, počasí už nyní moc nepřeje ani krátkým procházkám, takže jak jinak si odpočinout po práci, než u nového seriálu. Pokud jste tedy fanouškem Netflixu, dali jsme pro vás dohromady několik tipů, které rozhodně stojí za pozornost. 

Emily in Paris

Náročné období, ve kterém se všichni nacházíme, bylo pro Netflix tím nejlepším časem pro spuštění první řady seriálu Emily in Paris. Ten je nejnovější sérií od tvůrců Sexu ve městě, a tak není divu, že vzal internet útokem a stal se jedním z nejsledovanějších seriálů Netflixu. Pokud nevíte o co jde nebo jste se k němu zatím nedostali, tak to musíte napravit. Nejlépe ještě dnes!

Celá řada je takovou vtipnou fantazií, která přináší divákům tolik potřebný únik od reality, chvilkové snění a potěšení pro oko. Lily Collins ztvárňuje mladou a ctižádostivou dívku, která je z Chicaga poslána do Paříže, aby do místní marketingové agentury vehnala americký drive s notnou dávkou kreativity. A my už se nemůžeme dočkat další série.

Seriály - Emily in Paris

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Dead to me

V českém překladu Smrt nás spojí. Tento seriál není úplnou novinkou, každopádně se mohlo stát, že vám unikl, a to by byla rozhodně chyba.  

Nenechte se odradit názvem. Jde sice o lehké nebezpečí, ale to je provázané i humorem, i když za velice nešťastných okolností. Každopádně na vás jistě nedýchne špatná nálada. V hlavní roli se můžete těšit na Christinu Applegate, která hraje poněkud nekompromisní matku dvou synů, která aktivně pátrá po člověku, který srazil autem jejího manžela. Do cesty se jí dostane velice přátelská, ale tajemstvím zahalená Linda Cardellini. Jak to celé dopadne vám rozhodně neprozradíme.

Seriály - Dead To Me

Zdroj fotografií: Pinterest.com

What/If - Co/Kdyby

Pokud si potrpíte na napětí, pak jste u správného seriálu. Slibujeme, že tady se nebudete nudit od první po poslední minutu. Tentokrát nečekejte nekonečný seriál. Celá série má totiž “pouze” deset dílů. Thriller, ve kterém září v hlavní roli Renée Zellweger co by vlivná magnátka, která za desítky milionů dolarů dostane na jednu noc manžela jiné ženy. Že je to šílený? To tedy je. Co je tedy tak zajímavého na mladém manželském páru, že je někdo ochotný se takovým způsobem vkrást do jejich života? 

Seriály - What_If

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova