Široké kalhoty a zvony. Jak nosit tento trend?

Široké kalhoty a zvony. Jak nosit tento trend?

 

Existují jen dvě možnosti. Buď je milujete nebo nenávidíte. Nic mezi tím. Řeč je o zvonových kalhotách, tzv. zvonáčích a širokých nohavicích. Trend, který tu byl před mnoha lety a ještě dlouho bude. 

 

V postupných vlnách se vrací i do aktuální sezóny, a to se netýká pouze zvonových kalhot, ale celkově širších střihů, které zajistí především pohodlí. 

 

Široké kalhoty - runway

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Dlouhé měsíce strávené doma se promítly nejen do našich životů, ale každé oblasti, výjimkou není ani móda. Světoví návrháři všech módních domů vkládají do svých kolekcí větší touhu po volnosti a pohodlí. Hlavním znakem jsou právě široké kalhoty.

 

My jsme tedy tým, který je miluje a upřímně, místo v našem šatníku měly vždy, bez ohledu na trendy. Jak vybrat ty správné, s čím je kombinovat a proč se jich nebát?

 Široké kalhoty - erikafashion

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

Nohy až do nebes

Zvonáče jsou jedním ze střihů, který sluší téměř každé postavě. Dokáží vyčarovat nejen ženské křivky, opticky vyvážit postavu, ale hlavně prodloužit nohy. 

Pokud zvolíte střih, který bude širší po celé délce nohavic, nezapomeňte na to, že úplně lichotit vaší postavě nebude. Zkuste tedy upozornit na jinou část těla. Sáhněte po úzkém topu, vypasovaném saku či koženém křiváku. 

 1. Široké kalhoty

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Správné boty

I když k podobnému střihu budou vždy sedět hlavně boty na vysokém podpatku či platformě, nemusíte se vyhýbat ani teniskám.

 2. Široké kalhoty

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Jaro ve vzduchu

Klasické bílé triko a oversize sako udělají z vašeho outfitu tu správnou kombinaci, pokud se chystáte do práce, anebo do města. Do přírody zvolte mikinu a prošívanou bundu. Teď už nemůžete váhat!

 

3. Široké kalhotyjpeg

Zdroj fotografií: Pinterest.com  

 

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova