Trendy jarní bundy

Trendy jarní bundy

 

Teploměr nám na chvilku ukazoval příjemné jarní teploty. Nenechte se ale zmást. Na to pravé jaro si budeme muset ještě chvilku počkat. Pokud jste se již pustila do třídění šatníku a tu zimní část plnou kabátů a teplých péřovek, chcete konečně schovat, tak v té jarní by letos měly být v popředí prošívané bundy a vesty, klasický trenchcoat, oversize saka a hlavně košilové bundy. Našli jsme pro vás několik kousků, které vám budou tuto sezónu dělat příjemnou společnost. 

Shacket

Trochu košile - trochu bunda. Dokonalá jarní vrstva do mrazivého rána a dlouhých večerů. Nebojte se přehodit ji přes basic bílé tričko, košili nebo květinové šaty.

 Shakets

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

Prošívané bundy

Zimní puffer kabát nebo bunda, ale v odlehčené verzi. Zkuste sáhnout v tomto případě nejen po dlouhé či kratší variantě, ale také prošívané vestě.

Prošívané bundy

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Kůže a koženka

Koženou bundu, sako nebo křivák asi jen tak nic nepřekoná. Klasika! Bude vždy vypadat skvěle v kombinaci s oblíbenými džíny, ale i s romantickými šaty. Je jen na vás, jakou budete mít zrovna náladu.

 Koženka

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Trocha tepla

Aprílové počasí je nevyzpytatelné, a tak se stane, že některé dny je potřeba něco, co nás stále dokáže zahřát a ještě ochránit před deštěm nebo sněhem. Camel barva je barvou nadčasovou. Jen těžko si vybavíte jinou ve spojitosti s klasickým trenčkotem. Každopádně my bychom se nebáli i výraznějších barev pro jarní sezónu.

 Kabáty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Denim on denim

Zkuste k tradiční truckerce pořídit i další denimový kousek. Indigo barva, delší střih. Možná se vám bude zdát lehce neforemná, ale jednoduše ji tak doladíte s více neformálními a svěžími kousky.

Denim on denim

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova