Kraťasy a sako jsou skvělá letní dvojka!

Kraťasy a sako jsou skvělá letní dvojka!

Teplota stoupá, kalhoty se zkracují a sety sako a kraťasy jsou aktuálním tématem fashionistek. Sako je nezaměnitelným kouskem v dámském šatníku a ani v květnu byste na něj neměli zapomenout. Pokud nejste sukňový typ, vyzkoušejte kraťasy. Vybrali jsme pro Vás 5 looků, které se stanou trendem tohoto léta.

Elegantní minimal

Nude barvy a jednoduchost nikdy nevyjdou z módy. Klasické dvouřadé sako a kraťasy s vyšším pasem jsou znakem elegance už léta a tento look prostě milujeme! Nezapomeňte na světlé barvy, které jsou v létě ideální.

unnamed (9)

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Barva roku? 

Žlutá je barvou roku a tak proč ji nezkusit? Když nejste na žlutou vyzkoušejte růžovou, neonově zelenou nebo zářivě oranžovou. Hlavně dodejte outfitům veselé barvy. Kombinujte je s bílou, nebo vyzkoušejte populární color blocking a ke žlutému setu přidejte neonově růžový top.

unnamed (10)

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Jeansová klasika 

Jeansové kraťasy nás asi nikdy neopustí a přidat k nim sako je prostě dokonalý letní chic look. Tenisky nebo sandálky? Můžete k této oblíbené letní kombinaci nosit obojí a vždy zabodujete.

 unnamed (8)

Zdroj fotografie: Pinterest.com

Károvaný set je hitem léta 2021

Káro je většinou symbolem podzimu, ale tento rok se dostalo i do teplejšího počasí. Je však veselejší, barevnější a stylové!  Károvaný set je elegantní klasika, která miluje bílé tenisky na vyšší podrážce, nebo trendy tkaničkové sandálky.

unnamed (12)

Zdroj fotografie: Erikafashion.cz

Trendy cyklistické kraťasy a sako

Cyklistické kraťasy známe už z minulého léta, ale ani tento rok na nich nezapomeneme. V kombinaci s prodlouženým sakem, stále trendy Uggly shoes a ledvinkou vytvářejí dokonalou letní kombinaci.

unnamed (11)

Zdroj fotografie: Pinterest.com 

Který trend se Vám líbí nejvíce? 

 

Autor: @maria.mihac